2022 Oktoberfest nyereményjáték

Státusz
Nem lehet hozzászólni.

Klar

Community Manager
Ex-Csapattag
oktoberfest_header.png

Kedves Játékosok,

Az idei Oktoberfest esemény alkalmából egy játékra szeretnénk invitálni benneteket, melyben megnyerhetitek a 24 darab perec tároló valamelyikét.
  • Perec tároló (1250 perecet generál az Oktoberfest esemény alatt, melyet minden 11,5 órában be lehet gyűjteni):
    item_53042.png
Ez a tárgy nagyon hasznos tud lenni, hiszen a teljes esemény idejére extra perecet biztosít a felhasználója számára, akik így jelentős mennyiségű eseményvalutához jutnak. Na, de következzen a lényeg, hogy lehet megszerezni akkor?

Csupán annyit kell tennetek, hogy ezen téma alá, hozzászólás formájában leírjátok, hogy melyik világon örülnétek legjobban a tárgynak és, hogy (mi is jól járjunk) mit változtatnátok meg ebben az eseményben.

Mit tartalmazzon a hozzászólásod, hogy érvényes beküldésed legyen?

  • Azt a világot, ahol rendelkezni szeretnél a tárolóval
  • Egy olyan javaslatot, ami tartalmazza, hogy mit változtatnál meg az eseményben (dizájn, mechanika, jutalmak, szettek stb)

line.png
Szabályzat
  • A játékon érvényesek a versenyszabályok.
  • A beküldéseket egészen 2022.09.21. 11:59-ig fogadjuk el, ezt követően a hozzászólások nem vesznek részt a játékban.
  • Egy játékos csak egy beküldést tehet közzé még abban az esetben is, ha különböző világokon más-más karakterrel játszik.
    • Csak arra a karakterre írjuk jóvá a tárolót, amely a fórumon részt vett a játékban.
  • Világonként két darab tárolót sorsolunk ki
    • Abban az esetben ha nem érkezik beküldés vagy csak egy darab, akkor az adott világon "kiadatlan/fennmaradó" tárolók nem kerülnek kisorsolásra másik világon.
  • A nyerteseket legkésőbb 2022.09.21. 23:59-ig kihirdetjük és a táskájukba helyezzük az általuk nyert jutalmat.
    • A jutalom igényléséhez nem szükséges ticketet nyitni a Support rendszeren keresztül, a fórum hozzászólás alapján fogjuk odaadni.
    • Abban az esetben, ha egy játékos egy adott világot jelölt meg a hozzászólásában, akkor nem kérheti ezt másikra, ide fogjuk jóváírni a tárolót.
  • A játék minden regisztrált felhasználó előtt nyitva áll. A részvétel ingyenes.
  • Ezeket a játékszabályokat bármikor előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatjuk.
line.png

A nevezéseket ide várjuk!

Sok perecet és szerencsét kíván,
A The West Csapata
:lovetw:


oktoberfest_banner.png
 

Andrevv

New Member
Világ: El Dorado

Javaslat: A barát meghívás és az event token (perec) küldése ne legyen olyan körülményes. Legyen beépítve az event ablakba úgy, hogy minnél kevesebb kattintással és kurzor mozgással megoldható legyen, de maradjon benne némi személyesség is. Valamint legyen valami kis kombó jutalma vagy díja ha valaki minden nap küld, vagy valami jelző ha valaki nem küld már egy ideje. Vagy esetleg ha valaki nem küld, akkor a második naptól kezdve a küldő maga kapja meg a 20 token egy részét pl 10-et, harmadnap meg már az egészet az inaktív barát helyett, szóval magának küldi.
 

Gusorr

Member
Világom: Georgia

Javaslatom: Barátoknak küldhető perec küldés alkalmával van. hogy összeomlik. Az idő visszaforgatása sem segít, Ez egy javítási javaslat.
Az evéssel szerezhető nyereményeknél a jobb tárgyak megszerzésének az esélyét növelni. Színesítené a játékmenetet.
 

Zaszi

Veteran Member
Világ: V1

A vasveretes kazettát még a gyakori kategóriába sem tenném be, a zsákmányt, acélkazettát áttenni a rendkívűli kategóriába, az a női szett csak a női karakterek részére legyen viselhető, évente csak 2 szett kellene az októberfest eseményre és a többi eseményre is egy ingyenes és egy amit a perecekért lehet szerezni. Nem látom értelmét évi 16 - 20 új szettnek a behozatalát a játékba.
 

Valar Morghulis

New Member
Üdv. :)
Világ: Nevada
Javaslat: Ne csak a legelső kapjon valamilyen plusz jutalmat az event végén. A legelső kapjon nagyon ritka fegyverszettet, utána pedig ahogy haladunk vissza egyre értéktelenebb dolgokat. Például a helyezésért így jöhetne a jutalmazás:
1: Türkiz fegyverszett
2-5: Egy teljes szett az idén megszerezhetőekből
6-10: Egy teljes szett a tavalyi oktoberfest eseményen megszerezhetőekből
11-25: 250 kötvényes boríték
26-100: 100 kötvényes boríték
101-200: 50 kötvényes boríték
201-től: Semmi.
 

Robert117

Legendary player (Retired)
Világ: Florida

Javaslat: A vaskazetta, acélkazetta és hasonló kazettákat teljes mértékben kihagynám az eventből, ahogy az MPI specifikus zsákmányt is. Így helyettük minden más bent lévő dolog esélye növekedne, ezért nem is tennék be semmi egyebet. Az eventeket pedig legalább 72 órával az indulás előtt teljes körűen bejelenteném.
 
Státusz
Nem lehet hozzászólni.
Fent