Nyilvános levele Enzo kormányzónak a lakosság felé

FONTOSNAK TARTOTTAM FÓRUMON IS MEGJELENÍTENI A JÖVŐNKKEL KAPCSOLATOS HÍREKET!

Kormányzói üdvözletem minden polgárnak!
Ezt a levelet az összes eldós játékos megkapja. Közel 1000 fő.

Szeretnék beszélni a világunk fenntartásáról és egyben segítségetek kérni abban, hogy ez hosszútávon megvalósuljon. Próbálok rövid és tömör lenni.

Röviden.. erődharcosokat keresünk, úgy gondolja a kormányzat, hogy El Dorado fenntartásának kulcsa az, ha az erődharcokat legalább napi 160 on/off erődharcossal megtöltjük. Ha a harcok kihalnak, akkor annak az a következménye, hogy utána a világ is meghal.


Pont ezért szeretnénk ha eljönnétek és aktívabb tagjai lennétek a közösségnek. Igen tudom ,hogy valaki csak évek óta épít, évek óta párbajozik. De ha ennél is jobban lecsökken a létszámunk akkor nem lesz kinek templomot építeni, nem lesz kivel párbajozni és a piac is teljesen meghal majd. És kukába dobhatjuk a lassan 10 éve épített karaktereinket..

Várunk kis szintűeket is, független játékosokat, építőket, keriseket, párbajosokat, erődharcosokat, olyanokat akik nem értenek hozzá, olyanokat akiknek nincs felszerelésük*. Mindenkinek ott a helye, aki még azt érzi, hogy kár lenne ezt a világot is bezáratni.. Kérem tegyétek félre a személyes viszályokat a jövőben, van egy nagyobb célja a közösségünknek amit együtt tudunk csak megoldani. És ez csak úgy megy, ha mindenki eljön harcokra eventek után is és nem tépjük szét egymást gyerekes nézeteltérések miatt.

*Felszerelést tudunk biztosítani kezdő erődharcosoknak, nyugodtan lehet nálam ezügyben jelentkezni. Régebbi szettek, de jobbak a semminél. Szeretném ha jelentkeznétek valamelyik nagyobb szövetségbe is, így a vezetők jobban elérnek majd titeket.


Ugyanitt a Koalíció oldala keres toborzókat, irányítókat és olyanokat is akiknek vezetői ambíciói lennének a jövőben vagy csak simán tagokat.

Köszönöm a figyelmet!
További jó játékot, üdvözlettel El Dorado kormányzója, Enzo di Rosetti.

 
Fent