Archivált Nemzetközi Erődharc Verseny Javaslat

Státusz
Nem lehet hozzászólni.

DeletedUser15763

Vendég
Sziasztok,

Eltelt egy év, és ideje lenne újra egy nemzetközi erődharc versenyt rendezni.
Játékosokat tekintve sztem mindenki támogatná, hogy újra legyen egy hasonló verseny, ami 2015-2016 telén rendezett meg az angol west csapat. Csak a kérdés, hogy a magyar support kezdeményezné-e a témát valamelyik nemzeti országgal összefogva az inno/the-west fejesek elé?
Jó lenne ismét egy jót csatázni a többi nemzettel, és megmutassuk, hogy a lengyelek, csak véletlenül győztek 1 évvel ezelőtt! :)

Ulysses Grant
 

DeletedUser16343

Vendég
Támogatom,szerintem egy nagyon jó csapat jött össze.Élvezetesek voltak a harcok,és nem utolsó sorban egyenlő eséllyel indultunk.Amit a magyar szerverekről nem mondhatni!!!!
 

DeletedUser15775

Vendég
A témát már többször felvetettük mi és és más országok is, egyelőre sajnos nem tudunk arról, hogy lesz-e és ha igen, mikor. Rajtunk nem múlik az biztos, mi is szeretnénk ismét bajnokságot :)
 

Kanyim

Veteran Member
Én is támogatom. Nagyon élvezetes móka volt, örültem hogy ott lehettem. (halkan megjegyzem mielőtt sokan belelkesednek hogy anno is csak nagyok fértek be, most eltelt 1 év, szóval 150es szint alatt kb csak tombola győztes fegyóval lenne reálisan sansz bekerülni)

ui.: én azt hallottam hogy angol szervezők panaszkodtak hogy rengeteg plusz terhet rótt rájuk és ezért nem erőltetik.
 
Státusz
Nem lehet hozzászólni.
Fent