2021 Név kitalálósdi!

Státusz
Nem lehet hozzászólni.

Monó

Game Master
The West Csapat
Game Master
Kedves Játékosaink!

A westchesteri-börtönből az őröket kijátszva kiszabadult egy tucat hamiskártyás és lótolvaj. Szétszóródtak, hogy NPC-ként bújjanak meg a prérin és a hegyekben. Na de az új élethez új név is kell, erről szól ez a nyereményjátékunk.
Ti milyen nevet találnátok ki? Írjátok meg nekünk, a vadnyugathoz illő, kreatív NPC nevek beküldését várjuk tőletek. És kitudja, talán pár nevet viszont láthattok majd valamilyen formában! ;)

Nyeremények:
A játék végén kisorsolunk 12 szerencsés nyertest akik egyenként egy 100 kötvényt tartalmazó borítékot kapnak bónuszkód formájában, ezenkívül
az első három legtöbb like szavazatot kapott név beküldője, egyenként 100 aranyrögöt kap jutalmul. A Support Csapat által legjobbnak ítélt 3 név birtokosa pedig fejenként 300 aranyrögöt nyer.


Beküldési határidő: 2021.02.11. 20:00 óra.
Beküldés helye: ebben a témában hozzászólásként.

Egy játékos egy hozzászólással, egy névvel nevezhet, és természetesen olyannal nem, amit előzőleg már más beírt.
A névnek kitaláltnak kell lennie, és nem lehet egy már létező játékos neve.

A versenyen érvényesek a versenyszabályok.

Sok sikert kíván,
A The West Csapata
 
Vernon McClain

Kitalált története:
Észak-Karolinai bankrablásokért volt felelős a Dixie államok idején. A bűnözést ló lopással és farmok kifosztásával kezdte. Kezdetben ő is tisztességes vaquero volt, majd pár fiatalabb társával a többiek ellen fordult így loptak kb. 50 marhát. Régi indián temetők kifosztásával is foglalkozott. Vernon McClain-t és társait a tennesseei Nashvilleben fogták el, egy balul elsült postakocsirablás kísérlet után.
 

Henrick Blitz

Active Member
Ha lehet valós személy is, akkor Robert Ford. Ha kitaláltnak kell lennie Donald Dalton, elszegényedett ír bevándorló. Bűne: visszaeső tolvaj, aki a családja eltartása végett lett törvényen kívüli. Nagy álmokkal érkezett családjával a Lehetőségek Hazájába, de rá kellett ébrednie, hogy a mese nem egyenértékű a valósággal. Mondhatni, ugyanolyan farkasokkal került szembe, mint akik miatt hazáját elhagyni kényszerült. A börtönből való szökésének oka az, hogy megtalálja családját és valamilyen módon megmentse Őket az éhenhalástól , hiszen a család elsődleges kenyérkeresője börtönbe került.
 
Státusz
Nem lehet hozzászólni.
Fent