senki600 Egy vasútbarát 23. Nov 2023 #921 nem tudnék ilyet mondani, de valószínű az AK-ról vagy az ESK-ról keresnék, esetleg KGYK Mi lennél ha egyetemi esemény lennél?
nem tudnék ilyet mondani, de valószínű az AK-ról vagy az ESK-ról keresnék, esetleg KGYK Mi lennél ha egyetemi esemény lennél?
Abigail Knight "[...] én csak ide feljárok." 24. Nov 2023 #922 Egyetemi napok Mi lennél, ha egy társasjáték lennél?
Abigail Knight "[...] én csak ide feljárok." 24. Nov 2023 #924 Csirkemell Mi lennél, ha egy olyan névpárosítás lennél, ami mókásan hangzik (pl. Kis Manó, Vég Béla)?
Csirkemell Mi lennél, ha egy olyan névpárosítás lennél, ami mókásan hangzik (pl. Kis Manó, Vég Béla)?
Abigail Knight "[...] én csak ide feljárok." 27. Nov 2023 #926 Gesztenyés alagút süti Mi lennél, ha egy olyan étel lennél, amit lehet karácsonyi vásárban is kapni?
Abigail Knight "[...] én csak ide feljárok." 28. Nov 2023 #928 Jägermeister Mi lennél, ha egy magyar festő híres festménye lennél?
senki600 Egy vasútbarát 28. Nov 2023 #929 nem ismerek festmény neveket, de legyen hazai: Rippl-Rónia József Mi lennél ha ebéd lennél úgy, hogy hiányzik pár cuccod, de boltba meg ilyen helyekre sem akarsz menni?
nem ismerek festmény neveket, de legyen hazai: Rippl-Rónia József Mi lennél ha ebéd lennél úgy, hogy hiányzik pár cuccod, de boltba meg ilyen helyekre sem akarsz menni?
Abigail Knight "[...] én csak ide feljárok." 28. Nov 2023 #930 Tejleves Mi lennél, ha egy olyan szokás lennél, ami nem túl férfias, még is sokan csinálják?
senki600 Egy vasútbarát 28. Nov 2023 #931 Sírás (igen, néha összejön) Mi lennél ha egyetem melletti munka lennél?
Abigail Knight "[...] én csak ide feljárok." 29. Nov 2023 #932 Eladói munkakör rugalmas beosztással Mi lennél, ha egy természetes hajszín lennél?
senki600 Egy vasútbarát 30. Nov 2023 #933 Barna (se nem a túl sötét, se nem a túl világos) Mi lennél ha szemszín lennél?
Abigail Knight "[...] én csak ide feljárok." 1. Dec 2023 #934 Tengerkék Mi lennél, ha egy számodra ideális magasság lennél?
senki600 Egy vasútbarát 1. Dec 2023 #935 Számomra a 180 +/-5 az jó Mi lennél ha pálinka gyümölcse lennél?
Abigail Knight "[...] én csak ide feljárok." 2. Dec 2023 #936 Áfonya Mi lennél, ha olyan szó lennél, amit gyakran nem írnak helyesen?
senki600 Egy vasútbarát 2. Dec 2023 #937 helyesen írom le: lesz Mi lennél ha délutáni elfoglaltság lennél?
Abigail Knight "[...] én csak ide feljárok." 4. Dec 2023 #938 Kutyasétáltatás Mi lennél, ha egy olyan élelmiszer lennél, amit naponta fogyasztasz?
senki600 Egy vasútbarát 4. Dec 2023 #939 Olyan, amit minden nap eszek nem is nagyon van, de legyen olyan amibe van hús Mi lennél ha értesítés lennél?
Olyan, amit minden nap eszek nem is nagyon van, de legyen olyan amibe van hús Mi lennél ha értesítés lennél?
Abigail Knight "[...] én csak ide feljárok." 5. Dec 2023 #940 naptár emlékeztető Mi lennél, ha fontos dátum lennél?