Esemény Mesterség mini esemény & NPC Kereskedő

Syntex

Community Manager
The West Csapat
Community Manager
Kedves Cowboyok és Cowgirlök!

A mai nap folyamán be szeretnénk mutatni két újdonságot is, ami a Ti visszajelzéseiteken épül. Kezdjük az új NPC-vel, egy kereskedővel.

Angus McGuffin a méltán híres utazó kereskedőnek, Philip McGuffin öccse, aki egy elszigetelt farmon él. Angus McGuffin egy őrült tudós, aki a növényeken végez kísérleteket. Olyan dolgokat is felvásárol, ami más embereknek már haszontalan, hogy ezek segítségével készítsen el egy olyan főzetet, amellyel a növények méretét, időjárás ellenállását valamint termését befolyásolja. Angus szentül hisz abban, hogy a találmánya segítségével a növényein több termés terem kevesebb energia felhasználásával. Angus több receptet, erősítő főzetet, bölcsesség italát, mojo-t és vörös folyadékot szeretne. A szerdai naptól fogva innentől kezdve bármikor meglátogathatod.

Nagyon sokan már régóta kértek minket egy olyan lehetőségért, hogy eladjátok/becseréljétek a számotokra már feleslegessé vált tárgyakat. Mindenki számára ez valami mást jelent. Például a munkaleírások már nem hasznosak azon játékosoknak, akik már magas szintűek és csomó képességponttal rendelkeznek, viszont kisebb szinten még jól jöhet. Azt is kértétek, hogy a bölcsesség italokat távolítsuk el a régi világokról valamint az eseményekből, mivel sokan arra használják, hogy minél előrébb jussanak a ranglistán. Ha Angus McGuffin ajánlataiból hiányzik olyan termék, amit szívesen becserélnétek egy másikra és azt nem lehet eladni az utazó kereskedőnek, akkor írjátok meg nekünk.

Amikor becseréltek valamit kérlek vegyétek figyelembe azt, hogy a játék a jövőben akár pont ezeket kérheti a kalandokhoz, feladatokhoz vagy bármi máshoz.

***​

Pár hete egy olyan visszajelzést kaptunk, hogy készítsünk egy kis közösségi eseményt amely a szakmára épül. Örömmel jelentjük be, hogy ez megvalósult, egy vadonatúj szakmás eseményt hoztunk létre. Ha tetszik nektek, akkor tovább gondoljuk és megismételjük a jövőben.

Lássuk, egészen pontosan hogy is néz ki:
Henry-nek támadt egy olyan ötlete, hogy egy sütőversenyt rendez. Bárki csatlakozhat a megmérettetéshez. Ebben a versenyben Henry egy pártatlan bíró, így nem segíthet neked ezzel kapcsolatban, viszont elárulja azt, hogy hova kell menned valamint kihez fordulhatsz segítségért. Egy kis segítséggel Angus McGuffintól, a szakmád mesterétől és a barátaid támogatásával, képes leszel arra, hogy elsajátíts egy új receptet, ami megtanít arra, hogy Te süsd a legízletesebb tortát a The West-ben! Amint véget ér ez a kalandod, érdeklődő vásárlók fognak felkeresni, akik ki szeretnék próbálni a tortádat. Annak érdekében, hogy napi 4 tortát adhass el, ezzel 20 kötvényt szerezve, együtt kell működnöd más mesterséggel rendelkező játékosokkal.

Ezeket a tortákat öt óránként készítheted el, azonban csak napi egyszer tudod eladni őket.

A szakmás esemény május 20-án 10:00-tól egészen június 8-án 23:59-ig fog tartani.


A választott szakmádtól függően ezeket a recepteket tudod megtanulni:
 • Útmutató a vaj elkészítéséhez:

 • Útmutató a citrus kivonat elkészítéséhez:

 • Útmutató az öntőforma elkészítéséhez:

 • Útmutató a fa habverő elkészítéséhez:


Ahhoz, hogy elkészítsd valamelyik ínycsiklandó tortát, mind a négy hozzávalóhoz szükséged van.
 • Narancsos kávétorta (Tábori szakács)

 • Bogyós rózsa torta (Sarlatán)

 • Citromos áfonya torta (Kovács)

 • Bogyós csoki torta (Istállómester)
Az esemény folyamán két eredményt érhetsz el:
 • "Nyerd meg a cukrász versenyt!"
  Készítsd el a saját tortádat a kalandsor befejezésével: A tortasütő esemény

 • "Próbálj ki annyi tortát amennyit csak bírsz!"
  Szerezd meg mind a négy tortát az esemény ideje alatt.

Boldog időtöltést kívánunk az új eseményünkkel és a kereskedővel. Alig várjuk már, hogy a visszajelzéseiteket olvassuk ebben a témában.

Jó szórakozást kíván,
A The West Csapata