Archivált Magyar erődharc bajnokság

  • Témaindító Deleted User - 645708
  • Kezdés ideje
Státusz
Nem lehet hozzászólni.

Kanyim

Veteran Member
Akkor viszont, ha így van és a rendes világban rosszul felszereltek a kisebb szintű játékosok, de egy egyenlő feltételekkel induló versenyben megállják a helyüket, érdemes lenne őket felszerelni... Én biztosan segítenék ebben, szerintem többen is. ;)

Azért azt ne gondoljuk hogy ha egy kicsi ezen a kezdeményezésen jól szerepelne, akkor utána ha adunk neki felszerelést majd megállná a helyét a nemzetközi mezőnyben is. Ott a jól felszerelt 150esek is komoly kihívás elé voltak állítva. Ha nem a legjobb és legerősebbekkel megyünk a nemzetközire akkor kb értelmetlen is menni és sok nagy nem fogja adni hozzá a nevét.. szóval a két eseményt ne mossuk össze...
 

DeletedUser7534

Vendég
Mindig ezzel az erődharc vb-vel jöttök, ahova nem fértem be, mert nincs 150-es karakterem még. Biztos jobbak voltak az offok, mint egy 130-140-es karakter, aki már azért 1-2 harcon megfordult... :)
 

Kanyim

Veteran Member
Mindig ezzel az erődharc vb-vel jöttök, ahova nem fértem be, mert nincs 150-es karakterem még. Biztos jobbak voltak az offok, mint egy 130-140-es karakter, aki már azért 1-2 harcon megfordult... :)

Annak a mezőnynek az összeállítására 3 napunk volt.. csodát nem lehetett várni... Kb 90%-os onság volt a harcokon, de tény a végére néhányan eltűntek, bár ők az egész játékot is offolták. (azért csak néhányszor nem voltunk tele támadáson)

Gondolhatod hogy ezeket nem lehetett előre tudni, hisz akkor nem őket vittük volna el.
Nem lehet azt mondani hogy őt vagy őt vigyük el mert tutira aktív és jól lép, bár csak 135-ös. Nem 1 ilyen felajánlkozó volt, de valahogy meg kell rostálni a rengeteg jelentkezőt.
A nemzetközi a nagyok játéktere... Nem szabad majd idén sem felhígulni, mert akkor bedarálnak az ellenfelek. (csak hogy a mezőny erejét szemléltessem a győzteseknél több mint a játékosaik felének volt 4es vagy 5ös bolti balosa.. )

Node ez egy másik kezdeményezés, a nemzetközit csak azért hoztuk szóba, mert többen elkezdték összemosni a kettőt és hogy itt majd lehetne válogatni a nemzetközire.. holott a kettő egész más kaliber... (és több nagy játékosról tudok már aki ebben nem akar részt venni, de a nemzetközire majd megy természetesen)
 

DeletedUser17461

Vendég
Üdv!

Bármilyen formában is, de támogatom az ötletet, tulajdonképpen akármilyen szerveződés jót tesz a játéknak.

Továbbá szeretném megvédeni magam, mint rossz példa, ugyanis teljes mértékben egyetértek azzal, hogy az erődharc is és az MPI is valamilyen szinten, de csapatjáték. Semmire nem megy egyik a másik nélkül. Sajnos Passal nem ismerjük egymást, aki ismer az láthatta elég alkalommal, hogy mennyire vagyok csapatjátékos és, hogy nem az önös célok vezérelnek, bármit megteszek a csapatért.

Remélem lesz alkalmam, hogy ez bizonyítsam is, akár bolti ruhákban vagy bármiben.

A fénylő dolgokról csak annyit, hogy vagyok más szerveren is, ahol szinte semmim sincs, mégis elvagyok, úgyanúgy élvezem a játék adta örömöket.


Tisztelettel,
ASI
 
Státusz
Nem lehet hozzászólni.
Fent