• Nem szereted a havat? Kapcsold ki:

2020 Labdába rejtett kincs

Klar

Community Manager
The West Csapat
Community Manager
Kedves Játékosok,

Henry nagyon boldog, közel 190 játékos sietett a segítségére, hogy megtalálják az áhított labdát ami az aranyrögöket rejti. Az aranyrögök a hármas számú labdában voltak elrejtve, ezt 23 játékos találta el sikeresen. Köszönjük mindenkinek, aki részt vett ebben a nyereményjátékban, boldogsággal tölt el minket, hogy nagy volt iránta az érdeklődés, ami a résztvevők számában is látszódik.

1000 aranyrög egyenlő arányban kerül elosztásra a következő játékosok között:
 1. Sennky
 2. Lincoln.O.
 3. evilthedevil
 4. Roníta
 5. Pachee
 6. Dropplex
 7. veronilla
 8. nagybazsi
 9. CrusaderSam
 10. Ice-ozsé
 11. Aston*
 12. Igymarad
 13. quEEK
 14. a nagy levin
 15. kikag55
 16. Stellaaa03
 17. cleomaniawest
 18. zsolt 19
 19. Misi03
 20. zsoki
 21. rétisas
 22. A moly
 23. Robi West
A listában szereplő játékosok 44 aranyröggel gazdagodnak fejenként. A nyereményért nem szükséges a Support csapatnak írni, hamarosan kiutalásra kerülnek az aranyrögök.

A játékvezető is ki szeretné nyilvánítani a háláját, amint az a bejelentésben is olvasható. A segítségért cserébe a következő játékosokat sorsolta ki, akik 250 kötvényre jogosultak:
 1. könnyező pálma
 2. Kiskócos
 3. Chemist
 4. Hisztigép
 5. Cukor
Kérlek a support rendszeren keresztül kérelmezzétek a kötvényeiteket Versenyek kategóriában, bónuszkód formájában fogjátok megkapni.

Köszönjük, hogy velünk játszottatok és gratulálok mindenkinek!
A The West Csapata
 

Aston*

Well-Known Member
Ez már akkor eldőlt amikor beírtam, hogy 3-as :D :P Köszönjük, lehetne több ilyen kisebb nyereményű tippelgetés, akár ötleteket is adhatunk hozzá, persze nem a nyeremény, hanem a játék részre. A lottó már elavult, de például ilyen egyszerűbb dizájnú nyereményjátékok lehetnének,lehetne metin2 szerű OX is, ami annyiből állna, hogy pár naponta lenne egy nagyon nehéz kérdés és rá két válasz (O és X) és addig menne amíg mondjuk amíg a hét tart 3 kérdésből pedig akik mindegyikre a jót írták be kisorsorsolásra kerülne köztük a párszáz rög. :) kérdések kidolgozásában is szívesen segítenék, természetesen imádok játszani, ezért nem kolludálnék senkivel! :)

köszi,
Aston*
 
Fent