Kocsma

ChickenMcGuy

Community Manager
The West Csapat
Community Manager
red_rock_top_bar.png

Kedves Cowboyok és Cowgirlök!

Szavazásunk véget ért, Red Rock dicső neve győzedelmeskedett! Új világunk, június 5-én nyitja majd meg a kapuit, ahová szeretettel várunk mindenkit!

Mint minden világ, úgy Red Rock is megérdemli a külön helyét szívünkben és a fórumon is. Így létrehoztuk a Red Rock világ fórumát, emellett Kocsma topicját. Használjátok egészséggel toborzásra, város tervezésre, piacolásra vagy éppen a világot érintő témák kibeszélésére.

Üdvözlettel,
A The West Csapata :mexican:

red_rock_top_bar.png

Kedves Cowboyok és Cowgirlök!

Szavazásunk véget ért, Red Rock dicső neve győzedelmeskedett! Új világunk, június 5-én nyitja majd meg a kapuit, ahová szeretettel várunk mindenkit!

Mint minden világ, úgy Red Rock is megérdemli a külön helyét szívünkben és a fórumon is. Így létrehoztuk a Red Rock világ fórumát, emellett Kocsma topicját. Használjátok egészséggel toborzásra, város tervezésre, piacolásra vagy éppen a világot érintő témák kibeszélésére.

Üdvözlettel,
A The West Csapata :mexican:

Én ezt küldeném egyenesen a red rock-i sheriffnek:

Vajon ki lesz e világ top 8 aljas nyolcasa?

:whistle:

Amúgy máskor meg a szavazást miért nem lehet megoldani hogy egy felhasználó csak 1x kapja meg ?!
Minden egyes világon be dobja ugyan azt amikor 80% senkit nem érdekel.
@ChickenMcGuy

Nem lehetséges a részünkről, a szavazás világonként kerül beállításra, nem pedig fiókonként. Mivel ritkán használjuk, és általában rövid időre, így általában nem okoz gondot a játékosoknak, és természetesen van lehetőség a tartózkodásra is ("Nem szeretnék részt venni a felmérésben...”).

Vissza
Fent