Kocsma

Krisztoph Snow

Író
The West Csapat
Game Master
Tudásbázis szerkesztő
Like Master
szerintem nem az a baj,hogy nyitnak új szervert,mert az összes ilyen játék nyit minden évben minimum egyet,hanem hogy a régieket nem zárják be
és nem a költözést kell megnyitni,hanem be kell őket zárni,mert páran azért nem költöznek ezekről a szerverekről,mert jó aránnyal tudnak pénzt oda vinni,és könnyen megnyerik az eventeket

a másik meg az,hogy minden szerveren van legalább 1 hülye,aki a halott szerveren érzi jól magát,és ott veszi a rögöt..

Ha jól értelmezem Te csak azért minősítesz játékosokat "hülyének", mert élvezni merik a játékot legyen szó bármilyen szerverről?

Értem. Nincs több kérdésem!

Shadow Bandit

Veteran Member
igen,hülyék,mert emiatt a többi játékos,aki költözni szeretne,nem tud
Vannak olyan világok ahol nyitott a költözés lehetősége, mégis maradnak az emberek. A világokat még így sem zárták be, magyarul ha nem nyitnak meg egy világot a költözésre az nem annak az oka hogy mennyi ott a rög költés szerintem. (Mert akkor bezárták volna már azokat is.)

A hülye kérdésben körülbelül annyi nekem is a válaszom mint Krisztoph-nak.

Shadow Bandit

Veteran Member
Amennyiben mégis annak a függvénye, akkor arra kérnéd azokat a játékosokat akik eventet nyernek ilyen világon hogy ne tegyék? Ne költsenek rögöt? Mi van abban az esetben ha ők nem a közösség miatt szeretik a játékot hanem elvannak maguknak?

Fordítsd meg a helyzetet.... Azt mondod nem lehet költözni miattuk, de ezek szerint nem lehet rögöt költeni miattatok?

kirusz

Active Member
szerintem nem az a baj,hogy nyitnak új szervert,mert az összes ilyen játék nyit minden évben minimum egyet,hanem hogy a régieket nem zárják be
és nem a költözést kell megnyitni,hanem be kell őket zárni,mert páran azért nem költöznek ezekről a szerverekről,mert jó aránnyal tudnak pénzt oda vinni,és könnyen megnyerik az eventeket

a másik meg az,hogy minden szerveren van legalább 1 hülye,aki a halott szerveren érzi jól magát,és ott veszi a rögöt..
Nekem pont ettől menne el a kedvem hogy energiát időt beleteszek egy világba aztán elveszik minden.igen lehessen költözni

Szakadtgatya

Active Member
Nekem pont ettől menne el a kedvem hogy energiát időt beleteszek egy világba aztán elveszik minden.igen lehessen költözni
Én is támogatom a világok közötti költözés lehetőségét, már nagyon "sok" világ van, és sok világon nagyon kevés "aktív" játékos van, konkrétabban a Világ1, és a Florida világon kívül, a többi világ csak "vegetál" !

Syrossian

New Member
Én személy szerint azért fogok az új világon karaktert nyitni hogy egy kicsit OG módon, teljesen ignorálva a "fizetős" szetteket kezdjek el játszani - reagálva a nosztalgia gondolatmenetre. :) Már el se tudom képzelni hogy melyik alapruha, melyik alapszett mire jó vagy mire nem jó, szerintem tök érdekes kaland lesz. Hátrányom lesz a többi játékossal szemben de igazából kit érdekel, nem ez a cél, másik világokon ettől még ugyanúgy megy az élet. :)

Fent