Quebec világ nem maradhat lakosok nélkül!
A játékban TG-ben keresett meg engem
@Mordekaiser28 , mint sok más játékost is azzal a céllal, hogy induljunk meg együtt az új világra. Mivel támogatom az ilyen megmozdulásokat ezért örömmel bele is mentem a kérésébe.
Őszintén szólva most sem fűzök hozzá nagy reményeket én magam sem, így el tudom képzelni, ha valaki már a gondolattól is írtózik. (Én is így voltam, az öröm akkor jött mikor átgondoltam mi miatt játszok.)
Én személy szerint tehát nagyon szeretem a játék közösségi részét, nagyon unalmas és élvezhetetlen lenne, ha egyedül kellene boldogulni a vadnyugaton. Korábban én is hasonló ambíciókkal voltam az új világok felé, és egy ideig remekül működtek is ezek. (Majd az új világ, vagy a csökkenő közösség elvette nekem is a kedvem)
Továbbra is úgy gondolom, hogy azt mentsük meg ami menthető! A kezdeményezés szerintem nagyon értékes, és nem szabad figyelmen kívül hagyni.
Egy bizonyos ideig biztosan fenntarthatóak az ilyen közösségek, és sokkal inkább élvezhető egymás támogatása vagy csapatként működni mint egyedül templomot építeni órásokkal.
Létrejött egy discord szerver, ahol a világ nyitását várjuk közösen. Ez egy egyszerű, gyors és mindig elérhető felület. A linkre kattintva egy rövid regisztráció után csatlakozhattok is hozzánk. Természetesen nincs szövetségi vagy bármiféle kötelezettség, mindenki nyugodtan jöhet. Inkább világ szinten működik a szerver, gyülekezünk a kezdésre.
https://discord.gg/VreC78hc
Bátran csatlakozzatok, akár akkor is ha csak benézni szeretnétek vagy annyira komolyan nem tudnátok játszani.
Ennyi év után pontosan tudom mi miatt temetjük előre a világokat, de megérdemli a lehetőséget.
Adjunk egy esélyt az új világnak is!