Kocsma

ChickenMcGuy

Community Manager
The West Csapat
Community Manager
Quebec_top_bar.png

Kedves Cowboyok és Cowgirlök!

Szavazásunk véget ért, Quebec dicső neve győzedelmeskedett! Új világunk, június 5-én nyitja majd meg a kapuit, ahová szeretettel várunk mindenkit!

Mint minden világ, úgy Quebec is megérdemli a külön helyét szívünkben és a fórumon is. Így létrehoztuk a Quebec világ fórumát, emellett Kocsma topicját. Használjátok egészséggel toborzásra, város tervezésre, piacolásra vagy éppen a világot érintő témák kibeszélésére.

N - agy durranás kettő

Üdvözlettel,
A The West Csapata :dastardly:

Quebec világ nem maradhat lakosok nélkül! :tumbleweed:

A játékban TG-ben keresett meg engem @Mordekaiser28 , mint sok más játékost is azzal a céllal, hogy induljunk meg együtt az új világra. Mivel támogatom az ilyen megmozdulásokat ezért örömmel bele is mentem a kérésébe.
Őszintén szólva most sem fűzök hozzá nagy reményeket én magam sem, így el tudom képzelni, ha valaki már a gondolattól is írtózik. (Én is így voltam, az öröm akkor jött mikor átgondoltam mi miatt játszok.)
Én személy szerint tehát nagyon szeretem a játék közösségi részét, nagyon unalmas és élvezhetetlen lenne, ha egyedül kellene boldogulni a vadnyugaton. Korábban én is hasonló ambíciókkal voltam az új világok felé, és egy ideig remekül működtek is ezek. (Majd az új világ, vagy a csökkenő közösség elvette nekem is a kedvem)
Továbbra is úgy gondolom, hogy azt mentsük meg ami menthető! A kezdeményezés szerintem nagyon értékes, és nem szabad figyelmen kívül hagyni.
Egy bizonyos ideig biztosan fenntarthatóak az ilyen közösségek, és sokkal inkább élvezhető egymás támogatása vagy csapatként működni mint egyedül templomot építeni órásokkal.

Létrejött egy discord szerver, ahol a világ nyitását várjuk közösen. Ez egy egyszerű, gyors és mindig elérhető felület. A linkre kattintva egy rövid regisztráció után csatlakozhattok is hozzánk. Természetesen nincs szövetségi vagy bármiféle kötelezettség, mindenki nyugodtan jöhet. Inkább világ szinten működik a szerver, gyülekezünk a kezdésre. https://discord.gg/VreC78hc

Bátran csatlakozzatok, akár akkor is ha csak benézni szeretnétek vagy annyira komolyan nem tudnátok játszani.
Ennyi év után pontosan tudom mi miatt temetjük előre a világokat, de megérdemli a lehetőséget.

Adjunk egy esélyt az új világnak is! :pifpaf:

Így viszont bármilyen megmozdulás vagy javaslat felesleges az új világok nyitásának megállítására, régiek összevonására.
Ezzel csak éltetitek azt az elképzelést, miszerint megoldás folyamatosan új szerverrel tizedelni a játékosállományt...
Pár hónapig amíg aktív (ha egyáltalán lesz annyi) ráköltik azt a pénzmennyiséget ami miatt sajnos létrejött...

Így viszont bármilyen megmozdulás vagy javaslat felesleges az új világok nyitásának megállítására, régiek összevonására.
Ezzel csak éltetitek azt az elképzelést, miszerint megoldás folyamatosan új szerverrel tizedelni a játékosállományt...
Nem mi éltetjük, különben évek óta érne bármit az a szó, és az a kérés hogy zárjuk be a világokat. Én elfogadtam hogy ezen abszolút nem mi változtatunk, senkit nem érdekel a vélemény... Úgyis nyitva lesz minden évben. Eddig is így volt.

Nem tudom miért várunk csodákat sok éve. A régieket is nagyon minimális összeg miatt tartják fent ezek szerint, akkor újat miért ne nyitnának? Elkerülhetetlen, mindig lesz valaki aki annyit rákölt. Hawaii esetében nem ezt tapasztaltuk? Nem azért lehet onnan költözni mert elkezdtek ott kevesebbet költeni.

Rendben... Megpróbáltam meggyőzni arról, hogy van értelme, akkor győzzetek meg arról, hogy nincs. Ne a rög költéssel, és ne azzal, hogy emiatt fognak nyitni újat. Ez nem igaz, nem változtatható különben már változott volna rég.

Szerintem nem kell túl gondolni ezt az egészet, én 2-3 évente barátokkal mindig újra kezdem a játékot!
Mindig részesei leszünk egy új közösségnek, amíg működik a dolog addig nyomjuk, ha vízválasztó van megyünk tovább, ha már az se jön be akkor visszatérünk 2-3 év múlva újra :)

Ha valaki azt nem érti miért nem olyan a játék mint 10 éve az nézzen körül, ez már a legtöbb embernek nosztalgia faktor és pont attól hozza azt amire vágyunk a legtöbben.

Szerény véleményem szerint az lenne a játék vége, ha nem nyitnának új szervert, de nyilván készítőknek erre van statisztikája.

Ha valaki azt nem érti miért nem olyan a játék mint 10 éve az nézzen körül, ez már a legtöbb embernek nosztalgia faktor és pont attól hozza azt amire vágyunk a legtöbben.

Ha tudod kérlek fejtsd ki ezt a mondatodat, nem biztos, hogy a többség érti mit kívánsz kifejezni ezzel. Én se igazán tudom értelmezni, még.

Köszönöm!

Nem tudom miért várunk csodákat sok éve. A régieket is nagyon minimális összeg miatt tartják fent ezek szerint, akkor újat miért ne nyitnának? Elkerülhetetlen, mindig lesz valaki aki annyit rákölt. Hawaii esetében nem ezt tapasztaltuk? Nem azért lehet onnan költözni mert elkezdtek ott kevesebbet költeni.

Rendben... Megpróbáltam meggyőzni arról, hogy van értelme, akkor győzzetek meg arról, hogy nincs. Ne a rög költéssel, és ne azzal, hogy emiatt fognak nyitni újat. Ez nem igaz, nem változtatható különben már változott volna rég.

Én nem akarlak győzködni semmiről.
A képlet nagyon egyszerű: új világon nincs aktivitás, nincs rögvásárlás, nincs értelme fenntartani.
Nem győzködni kell erről a tulajdonost, hanem nem kell pénzt és energiát belerakni az új világba és máris nem lesz nyereséges ismételten nyitni.
De hangsúlyozom, amíg tápláljátok a jelenlétetekkel és a rögköltéssel a nyitásokat, addig így fog ez menni.

A képlet nagyon egyszerű: új világon nincs aktivitás, nincs rögvásárlás, nincs értelme fenntartani.
Nem győzködni kell erről a tulajdonost, hanem nem kell pénzt és energiát belerakni az új világba és máris nem lesz nyereséges ismételten nyitni.
De hangsúlyozom, amíg tápláljátok a jelenlétetekkel és a rögköltéssel a nyitásokat, addig így fog ez menni.
Lehetetlen hogy ne tápláljuk. Ha megnyitják mindig lesz egy alap közösség aki költ rögöt, és láthatjuk hogy minimális is elég annak aki fenntartja.
Semmit nem befolyásol hogy megyünk vagy nem, mert akkor korábbi években hatott volna amit írtok. Ha eddig nem változott, mitől változna most? Fogjunk össze és ne menjünk? Akkor is lesz aki megy és költ rögöt....

Lehetetlen hogy ne tápláljuk. Ha megnyitják mindig lesz egy alap közösség aki költ rögöt, és láthatjuk hogy minimális is elég annak aki fenntartja.
Semmit nem befolyásol hogy megyünk vagy nem, mert akkor korábbi években hatott volna amit írtok. Ha eddig nem változott, mitől változna most? Fogjunk össze és ne menjünk? Akkor is lesz aki megy és költ rögöt....

Ja! Fogjunk össze! Akinek módjában és lehetőségében áll csak GM (kék) karit regisztráljon az újabb szerverekre! :cool: Máris változna a helyzet (talán)

8-)

Egyetértek veled,viszont ezt az egészet az kreálja,hogy egy új játékosnak,rohadtul nem célja jelenleg flo-v1-eldo szervereken kezdeni,mivel sajnos nem sajnos,nem indul egyenlő esélyekkel.
Évekbe telik,mire florin elér valaki egy "versenyképes" szintet.
Nyilván akinek 15 éves kari van ott,jogosan legyen erősebb egy újtól,de hatalmas az űr az új játékosok és a "nagyok" között egy régi szerón.
Erre kellene valami megoldás,mert emiatt nem akarnak elkezdeni sokan Floridán sem játszani.
Azért van mindig egy kicsit nagyobb aktivitás az új szerveren általában az elején,mert ott mindenki 0-ról indul,érted.
Kellene valami köztes megoldás ,ami kicsit a régi szerókra terelné az új/visszatérően új játékosokat.
Persze most nem tőled várom a megoldás ötletet,ezen az Innonak KELLENE dolgozni,de ez meg már bejáratott lemez,tudjuk hogy lexarják a játékot.

Egyetértek veled,viszont ezt az egészet az kreálja,hogy egy új játékosnak,rohadtul nem célja jelenleg flo-v1-eldo szervereken kezdeni,mivel sajnos nem sajnos,nem indul egyenlő esélyekkel.
Évekbe telik,mire florin elér valaki egy "versenyképes" szintet.
Nyilván akinek 15 éves kari van ott,jogosan legyen erősebb egy újtól,de hatalmas az űr az új játékosok és a "nagyok" között egy régi szerón.
Erre kellene valami megoldás,mert emiatt nem akarnak elkezdeni sokan Floridán sem játszani.
Azért van mindig egy kicsit nagyobb aktivitás az új szerveren általában az elején,mert ott mindenki 0-ról indul,érted.
Kellene valami köztes megoldás ,ami kicsit a régi szerókra terelné az új/visszatérően új játékosokat.
Persze most nem tőled várom a megoldás ötletet,ezen az Innonak KELLENE dolgozni,de ez meg már bejáratott lemez,tudjuk hogy lexarják a játékot.
Szinthez kötött tp bónuszt adhatnának a régi szerverekre, mint ami a speeden is van

Ha tudod kérlek fejtsd ki ezt a mondatodat, nem biztos, hogy a többség érti mit kívánsz kifejezni ezzel. Én se igazán tudom értelmezni, még.

Köszönöm!
Igen valóban! :)

Főként az aktivitásra gondoltam. Más idők vannak nem lesz már annyi aktív játékos mint tízen éve, akkor a böngészős játékok tomboltak.

Most régi barátokat, játékosokat körbe kérdeztem jönnek-e legtöbbjük válasza az volt még mindig nincs applikáció?
Mert egy app az bizonyára több játékost vonzana be valamint kényelmesebb is lenne a játék pl: (mobilról) ebben a rohanó világban.

szerintem nem az a baj,hogy nyitnak új szervert,mert az összes ilyen játék nyit minden évben minimum egyet,hanem hogy a régieket nem zárják be
és nem a költözést kell megnyitni,hanem be kell őket zárni,mert páran azért nem költöznek ezekről a szerverekről,mert jó aránnyal tudnak pénzt oda vinni,és könnyen megnyerik az eventeket

a másik meg az,hogy minden szerveren van legalább 1 hülye,aki a halott szerveren érzi jól magát,és ott veszi a rögöt..

Vissza
Fent