Kocsma

Shadow Bandit

Veteran Member
Szerintem hasonló mint ami egyenlő az érdemi fejlesztések mulasztásával, és sorolhatnánk megannyi mást is.
Valójában szerintem igazad lehet abban, hogy emiatt tartják meg, viszont én arra mutatnék rá, hogy nincs kőbe vésve ez.
Illetve tényleg nem gondolom hogy ennél sokkal kihaltabbá képes lenne tenni magát a játékos közösség ezeken a világokon.
Az inno addig fej tehenet, amíg tud. (Na meg azon túl is.)

William Holden

Active Member
200 jatékos van Mexicon amelyből 20 aktív, így elég egyszerű már vegetálni, ahol egy erődharcon 15en vannak összesen , ebből 4 ON. ..1éve nem vettem rögöt , mert a templomra járok be, mivel piac 0, párbaj senkit nem hívhatok, ha magassabb p.szinten vagyok, annó 2 jatékos volt elérhető, ezért csökkentettem de hat ismét hamar felfut, csökkentésre meg 1 évet kell vagy felet várnom...

Egy Florida, V1 , Eldo ahol kihívásokkal találkoznék, ott vennék rögöt. Tehat lehet van 1 2 elvetemült, aki OFF Világon kimaxolja röggel, és játsza a kakast a szemétdobbon :D , viszont veteránok többet költenének egy müködő szerveren. Talán ezen a vonalon gondolkodna az INNO több lové jönne be, mert lehet vannak akik 100 200 rögöt elvernek, én Flon ennyit vernék el felhavonta, vagy hetente. Felhasznál rög nekem Mexin 42k+ ez 3evé változatlan.. mert nincs mire ,,gyúrni,,. Flon ez mar több mint 2x annyi lenne.

Tehát tartani egy világot 2 3 rögösért, cserében a ,,nagy,, fogyasztok már alább hagynak szindróma. És nagyon sok rög király törölt az off miatt onnan..

Shadow Bandit

Veteran Member
Szerintem nem költenének egy nagyobb világon több rögöt. Valószínűleg emiatt tartja meg az inno ezeket, mert felmérte a helyzetet és tud pénzt profitálni.
Viszont ettől független nem hiszem hogy lenne a játékos közösség képes arra, hogy mindenki szépen ezen a világon letegye a rögöt és ne versenyezzen event miatt, vagy ne vásároljon dolgokat stb...

William Holden

Active Member
200 jatékos van Mexicon amelyből 20 aktív, így elég egyszerű már vegetálni, ahol egy erődharcon 15en vannak összesen , ebből 4 ON. ..1éve nem vettem rögöt , mert a templomra járok be, mivel piac 0, párbaj senkit nem hívhatok, ha magassabb p.szinten vagyok, annó 2 jatékos volt elérhető, ezért csökkentettem de hat ismét hamar felfut, csökkentésre meg 1 évet kell vagy felet várnom...

Egy Florida, V1 , Eldo ahol kihívásokkal találkoznék, ott vennék rögöt. Tehat lehet van 1 2 elvetemült, aki OFF Világon kimaxolja röggel, és játsza a kakast a szemétdobbon :D , viszont veteránok többet költenének egy müködő szerveren. Talán ezen a vonalon gondolkodna az INNO több lové jönne be, mert lehet vannak akik 100 200 rögöt elvernek, én Flon ennyit vernék el felhavonta, vagy hetente. Felhasznál rög nekem Mexin 42k+ ez 3evé változatlan.. mert nincs mire ,,gyúrni,,. Flon ez mar több mint 2x annyi lenne.

Tehát tartani egy világot 2 3 rögösért, cserében a ,,nagy,, fogyasztok már alább hagynak szindróma. És nagyon sok rög király törölt az off miatt onnan..
+ költözéssel nem lesz kevesebb rög , mivel aki törli a kariját egy kivánt világról ahová költözne, ott valószínü nem is vásárolt.

Viszont , nem kell meglepdődni a hozzá nem értésükön, 10éve ugyan azok a jatékosok vannak, mivel marketing és üzlethez nem ért az INNO, ez bebizonyosult már. Most ahol , Tiktok. REELS stb kb ingyen befutathatná a gamet, úgy, hogy amúgy nagyon egyben van a game, párja nincs easy meglehetne futatni, nem hiszem el hogy M.O lakosságából csak 1k embert érdekel a game, amibol maximum 200 aktív játékos. 20 30 fizetett reklámmal simmán 5 de akár 10k fölé ugranánk. Itt azok jatszanak akik annó láttak a hírdetés 12 éve es azoknak az ismerősei akiknek ezt bemutatták.. mi játékosok tartjuk életben ez a patika játékot..

Több is mint 12eve , mert 14évesen kedztem, most vagyok 30 xd

Ghost of Red James

Veteran Member
Úgy tudom ezek nem megengedettek az inno-nál ... a játék ilyen fajta hirdetése, de lehet rosszul emlékszem. :)
Biztosan lettek volna már erre kezdeményezések

Logikusan végiggondolva ez nekik egy profitnövelő ingyenreklám lenne, így nem hiszem, hogy bármilyen hátrányos jogkövetkezmény érne. Ugyanakkor tény, láttunk már itt meglepő dolgokat...

Egy próbát mindenképpen megér, én Radics Petit céloznám meg. :D

ChickenMcGuy

Community Manager
The West Csapat
Community Manager
Azt kell mondjam, hogy mi játékosok kell belefogjunk, és csináljunk egy TikTok oldalt , és bepörgessük a gamet :D ilyen önkéntesharcban

Nem ütközik a Szabályzatunkba ha esetlegesen TikTok-ra valaki tölt fel videót a játékunkról :)

Költözésre kitérve, ismételten továbbítsuk a kéréseteket ezzel kapcsolatban a központ számára.

Fent