• Nem szereted a havat? Kapcsold ki:

Kocsma

Old Bear Hunter

Well-Known Member
Engedelmetekkel hoznék egy kis bemutatkozást kedvcsinálónak az új vidékről, ami várja a lelkes prémvadászokat, kalandorokat, aranyásókat és telepeseket. Persze megértem az új világgal szembeni ellenszenves érzelmeket, de ha már itt van, remélem hozzá tudok tenni, hogy a legjobbakat hozzuk ki a dologból :)

Louisiana „Egyesülés, igazság, hit”
2063 bővítmény megtekintése
Az állam címerállata a pelikán, a terület Texas mellett, a Mexikói-öböl partján terül. A tájat gyönyörű erdőségek és hatalmas legelők, ültetvények taglalták. Bayou néven ismert mocsaras síkságairól biztosan látott már mindenki képeket.
2064 bővítmény megtekintése 2066 bővítmény megtekintése
Az első európaiak a spanyolok voltak, de igazán csak a franciák telepedtek majd le a Napkirály, 14.Lajos idején, innen az állam neve. A franciák spanyolok és bennszülöttek keverékéből született a kreol nép, a francia kultúra mély benyomást hagyott az itteni kultúrában. Ezután Napóleon idejében Thomas Jefferson, az USA 3. elnöke vezetése alatt megvásárolta a területet a franciáktól, ebben az időben még jóval nagyobb volt, mint a mai Louisiana állam. Ez 1803-ban történt, amit gyakran a vadnyugat kezdeteként jelölnek.
A városokon is érződik a francia hatás, biztosan hallottatok már New Orleans-ről (nouvelle Orléan), a jazz hazájáról. Luis Amstrong is itt bontakozhatott ki igazán, talán a mesés táj ihlette, What a wonderful world.
2068 bővítmény megtekintése (Én tuti nem mertem volna így fényképezgetni a drágát)
A Missisipi segített felvirágozni a helyi gazdaságot, a függetlenségi háború után pedig számos cukornád és gyapotültetvény létesült a rabszolgapiac felvirágzásával pedig igazi déli állammá alakult.

Törvényenkívüli banditákról, vagy híres seriffekről nem találtam infót, de majdnem biztos, hogy Jesse James ezen a területen is megfordult.
2067 bővítmény megtekintése
Mindenkinek sok sikert kívánok terveihez az újonnan meghódított földeken, vigyázzatok a harapós hüllőkkel miközben hódprémre vadásztok!
Ja és kóstoljatok bele a francia kultúrába ;)
2069 bővítmény megtekintése 2070 bővítmény megtekintése 2071 bővítmény megtekintése
Több meló volt ebben, mint....
 

Kenneth G

Kroki-fan
Én is szeretnék bemutatni valamit.
A Blaha Louisiana teret.

A Blaha Lujza tér Budapest VIII. kerületében, Palotanegyed városrészben található. Ez az egyik legforgalmasabb tér Budapesten. A Rákóczi út és a József körút kereszteződése mellett található. Blaha Lujzáról, a 19. század századvégi és az azt követő századeleji híres népszínművész-énekesnőről, a „nemzet csalogányáról” nevezték el, 1920-ban,[1] ugyanis a művésznő évtizedekig volt tagja a Nemzeti Színház társulatának, s a közelben, a Rákóczi út és az Erzsébet körút sarkán álló házban lakott. A terület előzőleg a Népszínház utca egy részét alkotta. A teret egyik oldalról határoló Rákóczi út közigazgatási határt képez a VII. és a VIII. kerület között.

A főváros és az ország egyik legnagyobb forgalmú pontján naponta több tízezer ember és gépkocsi halad keresztül négy fő irányban. Megállója van a téren a Nagykörúton haladó 4-es és 6-os villamosoknak, a Rákóczi úton haladó 5-ös, 7-es, 7E, 8E, 108E, 110-es, 112-es, 133E és 178-as autóbuszoknak, illetve az M2-es metrónak. A metróátadást után két évvel, 1972-ben megszűnt a Rákóczi úton a korábbi (44-es) felszíni villamosközlekedés.

800px-BlahaLujzaTer.JPG

(tuti, hogy észrevetted a Raffeisen bankot, nem?)

Volt és jelenlegi épületei
Nemzeti színház
Corvin Áruház (legjobb hely)
EMKE
Éjjel-nappali
SajtóházTovábbá ismert a híres aluljárós gyrosáról, a kéregetekről, valamint a Népszínház utcáról is.
(forrás kimásolva wikipédiáról, mert lusta voltam szöveget írni)
 

Riley Freeman

Active Member
Ha megengeditek, én is leírnám a véleményem :)
Én március óta kezdtem újra, hosszú kihagyás után, először Floridán, aztán Kentuckyn.
Meglepődtem, hogy Kentan mennyire jó a közösség, és hogy nincs az a nagy szakadék a szintek közt. Én úgy érzem, hogy az új világ, a hozzám hasonló játékosoktól inkább elvesz, mint ad. Rászántam a szabadidőm, dolgoztam, leveleztem, összevesztem, kibékültem, stbstb. Nagyon szeretem a játékot, de ennyi "erőfeszítést" nem fogok kidobni az ablakon egy új világért, és sajnos nincs annyi időm, hogy több világon játszak párhuzamosan.
A mi városunkban volt egy beszélgetés erről, és akik beleszóltak, mind azt mondták, hogy nem mennek át, vagy ha igen, akkor sem lesznek annyira aktívak, mint Kentuckyn.
Mindenkinek sok szerencsét az új világon azért, és jó játékot! :)
 

Akmak

Énnemtom
Szép napot!

Piacos topikot nem találtam úgyhogy bátorkodom ideírni:
Jeremiah Johnson Karabélyát veszem lujzin minden mennyiségben, remélem pár ember táskájában még kallódik.

Köszi
Akmak
 
Fent