Kocsma

• Témaindító Témaindító DeletedUser17843
  • Kezdés ideje Kezdés ideje
Sziasztok kedves játékosok!

Úgy gondolom, hogy itt az alkalom feléleszteni a Kentuckyban rejlő lehetőségeket. Az elmúlt egy hónapban érdekes tendencia zajlott le a szerveren. A 221-ről 243 főre nőtt a teljes népesség. Ez közel 10%-os növekedés. Eközben V1-en és Floridán nem történt jelentős népességváltozás. 1246 és 892 fő a jelenlegi létszám ott.

Tudom, hogy a népességnövekedés mögött a Hawaii költözés állt főleg, és Kentucky nem a legvonzóbb szerver, de a többség még kitart és szeret itt játszani. Aki szereti a békét, a nyugalmat, a jó arányú cseréket más világokra és az egyszerűbb event győzelmet az biztosan megtalálja itt a számítását. Sajnos úgy gondolom, hogy főleg a sok rögvásárló, illetve az utóbbi időben történt létszámnövekedés miatt még 4-5 évig nem zárják be a szervert.

Ennek apropóján szeretném elérni, ha a létszám átlépné a 250 főt és stabilan felette is maradna. Ehhez kérem a játékostársaim segítségét.
Előnyök, ha Kentuckyn is csinálsz karaktert:
- Egy nyugodt világba csöppensz, ahol 150-es szintig biztos nem kell párbajosoktól tartanod.
- Mindenki segítőkész és azon van, hogy elérd a céljaid és fejlődj.
- Vannak még mindig erődharcok, igaz nem nagy létszámmal, de elég jó tp-t ad arra a fél órára (nekem átlagban 25-30 ezer szokott lenni).
- A piac sokszor nincs tele, de azért mindent el lehet adni, vagy ha suttogsz a megfelelő emberre pl. én amit lehet megveszek tőled.

Hátrányok nyilván, hogy ez az én meglátásom, véleményem és lehet nem minden úgy van, ahogy leírtam, de aki nem hiszi járjon utána, aki meg elhiszi remélem már beregisztrált és még sokáig együtt kóborolunk a végtelen prérin! :lovetw:

A szarkazmust érteni kell, a trollokat meg nem szabad etetni :)

"mikorzárjákbekentát?"

( persze, h átment oda sok Hawaii-os, elvégre az ottaniak jó részének van accountja a ElDo-n, Flo-n és ezekre meg Kentáról jó aránnyal lehet cserélni.. )

Vissza
Fent