Törölt tag 18099
Vendég
"Idegenektől nem szabad elfogadni édességet, mert koronavírusos leszel"
A vírus végett az egyház felfüggesztette a miséket/istentiszteleteket/esküvőket. Egyedül a temetéseket engedélyezik. Illetve tiltott minden 5 főnél nagyobb rendezvény. Ezt mondta a West chaten valaki... Bocsi, hogy tőlem tudod meg. Azért jöhet a torta. Floridán kérem erre a névre.
George
Láthatunk egy figyelemhiányos lányt/nőt, aki magában beszél, de senkit sem érdekel.
Nem, ez a kocsma a fórumon van, és mindenki látja. #minyonsegitE kocsma kentuckyn van és az a fő szerverem ahogy írtam,továbbá ez nem levél hanem hozzászóllás, tehát oda vonatkozott a tortaküldésem.
Nem írtam hogy egyházi esküvőt tartunk és azt sem hogy Magyarországon.
De azért köszönöm szépen a jókívánságaid! Jókívánság? Hm.. Hát biztos az is van a hozzászólásodba, csak teljesen szétszórt vagyok mióta közölted velem a hírt... Hihi...
Sziasztok!
Azzal kapcsolatban lenne kérdésem, hogy mikortól lehet majd költözni Kentuckyról? Ha esetleg bárkinek bármilyen információja, tippje van kérlek ossza meg velem.
Üdv,
Sanders
Szerintem elég sokan nem olvasnak fórumot,érdemesebb lenne világ tg-ben megkérdezniKi jön HFBC-re innen? Sajnos nem tudtunk szervezni egy Kentuckys csapatot, de ha sokan megyünk idén talán jövőre sikerülhet akár több kis világgal összefogva.
Ha feléleszted nem nyitják megJó lenne feléleszteni ezt a jó kis világot aztán átköltözni máshová, ha megnyitják végre.
Segíts toborozni a népet, hogy költözzünk el innen végre.2,9k őrölt kávé eladó! Telegram, esetleg suttogás formájában keress!