"...Illetve legyen egy rövid statisztika is a végére: GM Town városa 89.302.894 dollárt kereset különböző tárgyak eladásából, a bevételt Henry a helyi "Kocsmárosokért!" alapítványnak adja, ahol Henry mellett John az elnöke az alapítványnak. Reméljük, hogy Old Hamburg lakosai közül senki se fog kínlódni porzó torokkal
A Banditák összesen 11413 alkalommal lettek kihíva, 614 alkalommal nyertek, 10799 párbaj során pedig vesztettek.
Legnépszerűbb célpont Mekk Elek volt, 6023 alkalommal került kihívásra, 5669 alkalommal kiütésre, viszont 1 alkalommal sikeresen nyert egy párbajt
A legjobb párbajos ellenfélnek
@Shadow Bandit bizonyult (6543 sérüléssel), legnagyobb sebzést egy találatból pedig
@hofitomi érte el (959 sérülés),
A legnehezebb "banditát", a hírhedt Nuck C. Horrist egyetlen egy játékos tudta legyőzni, nevezetesen
interpunk. Mindhárom játékos fogadja a gratulációnkat!
A Nagy adag bölcsesség itala nyereményért is igen nagy verseny volt, hiszen 7 játékos is 173-as szinttel fért éppen bele az első 30 közé a Tapasztalat rangsorban. Az első 30 játékos összesen 556.722 befejezett munkával fejezte be a szervert. Külön kiemelnénk
@hofitomi és
time játékosokat, akiknek sikerült elérni a 200. szintet még zárás előtt. Fogadják őszinte gratulációnkat és reméljük, az egerük túlvészelte az elmúlt bő 3 hetet." Én ezt a kis szöveget szeretem olyan jól meg lett írva szóval gratulálok én is nyerteseknek és azoknak is akiket kiemeltek külön . Köszi csirkének is a részletes írást