• Nem szereted a havat? Kapcsold ki:

Kibeszélő Ki mit tud? - Hajsza a pontokért, és az El Gringoért?!

ChickenMcGuy

Community Manager
The West Csapat
Community Manager
@ChickenMcGuy
Kérdésem lenne.
Mivel elvileg PB rangsor 3. Lettem,avatart+ arany toma/howdaht nyerek.
Tudom kérni az avatart flora,a fegyót pedig Eldora külön?
Egy fiók természetesen.

Akadályát nem látjuk ennek így, de természetesen majd írj számunkra eredményhirdetés után a Supporton, hiszen csak ott tudjuk megmondani biztosra :)

Shadow Bandit

Veteran Member
Sziasztok!
V1-en más a nevem, mint Floridán.
(Úgy tudom hivatalosan nem megoldható így, hogy V1-re kérjem a nyereményemet.)

Még nincsenek hirdetve az eredmények, viszont valószínűleg 1 Gringót nyertem.

V1-en lenne szükségem egy balkezes fegyverre, és Floridán tudnék kérni érte cserében amire szüksége van a cserepartnernek.
Megköszönném ha tudna majd ebben segíteni valaki!

Lacx

Gold Rush Winner 2023 & 2x
Speed győztes 2022
Sziasztok!
V1-en más a nevem, mint Floridán.
(Úgy tudom hivatalosan nem megoldható így, hogy V1-re kérjem a nyereményemet.)

Még nincsenek hirdetve az eredmények, viszont valószínűleg 1 Gringót nyertem.

V1-en lenne szükségem egy balkezes fegyverre, és Floridán tudnék kérni érte cserében amire szüksége van a cserepartnernek.
Megköszönném ha tudna majd ebben segíteni valaki!
Mivel en elvileg 2t nyertem, es azt ha lehetséges lesz ugy kernem hogy V1re az egyiket Flora a masikat akkor en segithetek.

Shadow Bandit

Veteran Member
Nekem nagyon bejön az összefoglaló, @ChickenMcGuy
Köszönöm a versenyt! Korábban talán egyszer sem indultam eredményekben, viszont nekem (lehet emiatt) kivételesen élvezetes is volt.
Gratulálok a győzteseknek, és mindenkinek aki igyekezett nyerni valamit!
A verseny szerintem korrekt volt nagyon, én elégedett vagyok. A jutalmak is bőkezűek voltak, ezt még érdemes megjegyezni.

@egyeske Speed indulója miatt kár lett volna kihagyni.

:lovetw:

Pedro José Donoso

Veteran Member
Nekem nagyon bejön az összefoglaló, @ChickenMcGuy
Köszönöm a versenyt! Korábban talán egyszer sem indultam eredményekben, viszont nekem (lehet emiatt) kivételesen élvezetes is volt.
Gratulálok a győzteseknek, és mindenkinek aki igyekezett nyerni valamit!
A verseny szerintem korrekt volt nagyon, én elégedett vagyok. A jutalmak is bőkezűek voltak, ezt még érdemes megjegyezni.

@egyeske Speed indulója miatt kár lett volna kihagyni.

:lovetw:
Csatlakozom,szerintem is korrekt verseny volt,jó jutalmakkal.
Remélem idén még kapunk egy hasonlóan jó tematikával érkező ünnepi speedet! :)

egyeske

Well-Known Member
"...Illetve legyen egy rövid statisztika is a végére: GM Town városa 89.302.894 dollárt kereset különböző tárgyak eladásából, a bevételt Henry a helyi "Kocsmárosokért!" alapítványnak adja, ahol Henry mellett John az elnöke az alapítványnak. Reméljük, hogy Old Hamburg lakosai közül senki se fog kínlódni porzó torokkal ;)

A Banditák összesen 11413 alkalommal lettek kihíva, 614 alkalommal nyertek, 10799 párbaj során pedig vesztettek.
Legnépszerűbb célpont Mekk Elek volt, 6023 alkalommal került kihívásra, 5669 alkalommal kiütésre, viszont 1 alkalommal sikeresen nyert egy párbajt :cool:
A legjobb párbajos ellenfélnek @Shadow Bandit bizonyult (6543 sérüléssel), legnagyobb sebzést egy találatból pedig @hofitomi érte el (959 sérülés),
A legnehezebb "banditát", a hírhedt Nuck C. Horrist egyetlen egy játékos tudta legyőzni, nevezetesen interpunk. Mindhárom játékos fogadja a gratulációnkat!

A Nagy adag bölcsesség itala nyereményért is igen nagy verseny volt, hiszen 7 játékos is 173-as szinttel fért éppen bele az első 30 közé a Tapasztalat rangsorban. Az első 30 játékos összesen 556.722 befejezett munkával fejezte be a szervert. Külön kiemelnénk @hofitomi és time játékosokat, akiknek sikerült elérni a 200. szintet még zárás előtt. Fogadják őszinte gratulációnkat és reméljük, az egerük túlvészelte az elmúlt bő 3 hetet." Én ezt a kis szöveget szeretem olyan jól meg lett írva szóval gratulálok én is nyerteseknek és azoknak is akiket kiemeltek külön . Köszi csirkének is a részletes írást :D

Fent