Még nemHogy kell belépni a Speed szerverre? Vagy még nem indult el?
Még nemHogy kell belépni a Speed szerverre? Vagy még nem indult el?
Értékelem a kitartásod hogy ennyi meg nem válaszolt kérdés után még mindig teszel fel újabbat.Lenne egy észrevételem a holnapi Termékek egy... tárgyakhoz.
Nem tartom jó ötletnek, hogy gyűjtőkártyákat is raktatok bele, mivel ha valaki nagyon szerencsétlen, és a 100 darabból se lesz meg neki pár eredmény, akkor akár több száz pontokat is bukhat... és utána esélye sem lesz megszerezni azt az eredményt, mivel nem lehet piacolni/nem tud hozzá jutni már, hogy nyisson újabbakat. Vagy ha valaki olyan szerencsétlen lesz, akkor utólag kaphat abból a tárgyból újabb darabokat?
Illetve hány órakor lesznek a táskába rakva?
Remenykedek, hátha.Értékelem a kitartásod hogy ennyi meg nem válaszolt kérdés után még mindig teszel fel újabbat.
Nekem a billogvas 32ből lett meg.Remenykedek, hátha.
Tuti amugy holnap lesz olyan akinek 100bol nem lesz meg az eredmeny. Nekem mar volt hogy 100+ kellett a bálványhoz pl.
Kérdeznék valamit de ugyan minek?
Értem a viccedet, de jelen esetben az nem hiszem hogy okoskodás lenne, hogy mink játékosok próbálunk információt megtudni egy jelenleg is zajló eseményről, ahol 3 kéken kívűl mást nem is lehetett látniMegy a székely a fiával horgászni. Kieveznek a csónakkal, belógatják a csalit, majd leülnek.
Egy félóra múlva megkérdi a gyerek:
- Édesapám, miért lebeg a csónak a víz tetején?
- Azt én nem tudom - mondja az öreg.
Eltelik egy újabb félóra.
- Édesapám, a halak hogyan tudnak levegőt venni a víz alatt? - kérdi ismét a gyerek.
- Hát azt én nem tudom - feleli az öreg.
Kis idő múlva:
- Édesapám, miért kék az ég? - kérdi a gyerek.
- Azt nem tudom - mondja újra az öreg.
- És édesapám, nem baj, hogy ilyen sokat kérdezek?
- Nem baj, kérdezz fiam, hogy okosodj.
Ott is csak azért válaszolnak mert muszáj.Értem a viccedet, de jelen esetben az nem hiszem hogy okoskodás lenne, hogy mink játékosok próbálunk információt megtudni egy jelenleg is zajló eseményről, ahol 3 kéken kívűl mást nem is lehetett látni
Vannak 11en összesen, abból a 3 eléggé gyenge arány (Csirke, Tribe, meg talán Krisz rémlik hogy fent volt). A fórumról nem is beszélek, hisz itt már hetek óta ignorálva vagyunk - ami eléggé nagy szégyen, ennyi erővel zárják be a fórumot, tiltsák meg a hozzászólást mindenkinek, és írják oda hogy "te hülye ha valamit akarsz meg zaklatni akarsz minket akkor írjál a supportra"
Lenne egy észrevételem a holnapi Termékek egy... tárgyakhoz.
Nem tartom jó ötletnek, hogy gyűjtőkártyákat is raktatok bele, mivel ha valaki nagyon szerencsétlen, és a 100 darabból se lesz meg neki pár eredmény, akkor akár több száz pontokat is bukhat... és utána esélye sem lesz megszerezni azt az eredményt, mivel nem lehet piacolni/nem tud hozzá jutni már, hogy nyisson újabbakat. Vagy ha valaki olyan szerencsétlen lesz, akkor utólag kaphat abból a tárgyból újabb darabokat?
Illetve hány órakor lesznek a táskába rakva?
Kérdeznék valamit de ugyan minek?
Nekem a supportos levelezéssel csak az a bajom, hogy a tartalmát elméletileg nem szabad megosztani a közösséggel. De ha mindenkit érintő dologról várunk információt, akkor mi a helyzet?Minden kérdésre nem tudunk rögtön válaszolni a fórumon, ha számodra valami fontosabb lenne a kérdésed, levelet bármikor tudsz írni, hiszen ott jobban rátudunk látni a problémára
Nekem a supportos levelezéssel csak az a bajom, hogy a tartalmát elméletileg nem szabad megosztani a közösséggel. De ha mindenkit érintő dologról várunk információt, akkor mi a helyzet?
Ha tényleg 11-en vagytok, havonta 3-szor (sem) 1-2 óra jutna 1-1 emberre a fórum olvasására és a felmerülő kérdések megválaszolására. Ha nincs event, frissítés, akkor akár napokig nem történik itt semmi.
Egyébként érdekes, hogy miért vagytok ennyien, ha 4-5 embernél többel nem találkozunk?
Köszönöm a választ, meglett mind, a legrosszabb nyitásom 73 a tortával.Bejelentő tartalmazza a választ az időre, napközben 100db esetén nagyon pechesnek kellene lenned (5% környékiek a legrosszabb gyűjtőkártyák nyitási esélyei emlékeim szerint), emiatt is adok ekkora mennyiséget. Ha esetleg valaki nagyon peches lenne, annak egyénileg kellene kapcsolatba lépni velünk, hogy lássuk mi hiányzik és hogyan pótolható, hogy meglegyen az eredmény, hiszen némelyik tárgyak egyben kalandtárgyak is.
Nem is várom el rögtön a választ, az lenne a fura ha rögtön jönne De sajnos volt amit okt2 raktam fel, és eléggé ignorálva volt, máig, meg volt pár alkalom, de mindegy...Minden kérdésre nem tudunk rögtön válaszolni a fórumon, ha számodra valami fontosabb lenne a kérdésed, levelet bármikor tudsz írni, hiszen ott jobban rátudunk látni a problémára
Nem is várom el rögtön a választ, az lenne a fura ha rögtön jönne De sajnos volt amit okt2 raktam fel, és eléggé ignorálva volt, máig, meg volt pár alkalom, de mindegy...
Mennyiért szoktad venni egyébként ?GRINGÓKAT VENNÉK FLORIDÁN !!
NemLacx menj supportnak!
50m adok érte, fizetni tudok érte több szerveren is, telegram formájában keress (akár a speed szerveren is)!El Gringo kardja érdekelne V1-en, megfizetem. Suttogj/telegram!