• Nem szereted a havat? Kapcsold ki:

Kibeszélő Ki mit tud? - Hajsza a pontokért, és az El Gringoért?!

Lacx

Gold Rush Winner 2023 & 2x
Speed győztes 2022
Lenne egy észrevételem a holnapi Termékek egy... tárgyakhoz.
Nem tartom jó ötletnek, hogy gyűjtőkártyákat is raktatok bele, mivel ha valaki nagyon szerencsétlen, és a 100 darabból se lesz meg neki pár eredmény, akkor akár több száz pontokat is bukhat... és utána esélye sem lesz megszerezni azt az eredményt, mivel nem lehet piacolni/nem tud hozzá jutni már, hogy nyisson újabbakat. Vagy ha valaki olyan szerencsétlen lesz, akkor utólag kaphat abból a tárgyból újabb darabokat? :D

Illetve hány órakor lesznek a táskába rakva?

Etheryon

Veteran Member
Speed győztes 2022
Nem tartom jó ötletnek, hogy gyűjtőkártyákat is raktatok bele, mivel ha valaki nagyon szerencsétlen, és a 100 darabból se lesz meg neki pár eredmény, akkor akár több száz pontokat is bukhat... és utána esélye sem lesz megszerezni azt az eredményt, mivel nem lehet piacolni/nem tud hozzá jutni már, hogy nyisson újabbakat. Vagy ha valaki olyan szerencsétlen lesz, akkor utólag kaphat abból a tárgyból újabb darabokat? :D

Értékelem a kitartásod hogy ennyi meg nem válaszolt kérdés után még mindig teszel fel újabbat.

Mr. T.

THE DEVIL
Kérdeznék valamit de ugyan minek?

Megy a székely a fiával horgászni. Kieveznek a csónakkal, belógatják a csalit, majd leülnek.
Egy félóra múlva megkérdi a gyerek:
- Édesapám, miért lebeg a csónak a víz tetején?
- Azt én nem tudom - mondja az öreg.
Eltelik egy újabb félóra.
- Édesapám, a halak hogyan tudnak levegőt venni a víz alatt? - kérdi ismét a gyerek.
- Hát azt én nem tudom - feleli az öreg.
Kis idő múlva:
- Édesapám, miért kék az ég? - kérdi a gyerek.
- Azt nem tudom - mondja újra az öreg.
- És édesapám, nem baj, hogy ilyen sokat kérdezek?
- Nem baj, kérdezz fiam, hogy okosodj.

Lacx

Speed győztes 2022
Megy a székely a fiával horgászni. Kieveznek a csónakkal, belógatják a csalit, majd leülnek.
Egy félóra múlva megkérdi a gyerek:
- Édesapám, miért lebeg a csónak a víz tetején?
- Azt én nem tudom - mondja az öreg.
Eltelik egy újabb félóra.
- Édesapám, a halak hogyan tudnak levegőt venni a víz alatt? - kérdi ismét a gyerek.
- Hát azt én nem tudom - feleli az öreg.
Kis idő múlva:
- Édesapám, miért kék az ég? - kérdi a gyerek.
- Azt nem tudom - mondja újra az öreg.
- És édesapám, nem baj, hogy ilyen sokat kérdezek?
- Nem baj, kérdezz fiam, hogy okosodj.
Értem a viccedet, de jelen esetben az nem hiszem hogy okoskodás lenne, hogy mink játékosok próbálunk információt megtudni egy jelenleg is zajló eseményről, ahol 3 kéken kívűl mást nem is lehetett látni :)
Vannak 11en összesen, abból a 3 eléggé gyenge arány (Csirke, Tribe, meg talán Krisz rémlik hogy fent volt). A fórumról nem is beszélek, hisz itt már hetek óta ignorálva vagyunk - ami eléggé nagy szégyen, ennyi erővel zárják be a fórumot, tiltsák meg a hozzászólást mindenkinek, és írják oda hogy "te hülye ha valamit akarsz meg zaklatni akarsz minket akkor írjál a supportra"

Etheryon

Veteran Member
Speed győztes 2022
Értem a viccedet, de jelen esetben az nem hiszem hogy okoskodás lenne, hogy mink játékosok próbálunk információt megtudni egy jelenleg is zajló eseményről, ahol 3 kéken kívűl mást nem is lehetett látni :)
Vannak 11en összesen, abból a 3 eléggé gyenge arány (Csirke, Tribe, meg talán Krisz rémlik hogy fent volt). A fórumról nem is beszélek, hisz itt már hetek óta ignorálva vagyunk - ami eléggé nagy szégyen, ennyi erővel zárják be a fórumot, tiltsák meg a hozzászólást mindenkinek, és írják oda hogy "te hülye ha valamit akarsz meg zaklatni akarsz minket akkor írjál a supportra"
Ott is csak azért válaszolnak mert muszáj.

ChickenMcGuy

Community Manager
The West Csapat
Community Manager

Bejelentő tartalmazza a választ az időre, napközben :) 100db esetén nagyon pechesnek kellene lenned (5% környékiek a legrosszabb gyűjtőkártyák nyitási esélyei emlékeim szerint), emiatt is adok ekkora mennyiséget. Ha esetleg valaki nagyon peches lenne, annak egyénileg kellene kapcsolatba lépni velünk, hogy lássuk mi hiányzik és hogyan pótolható, hogy meglegyen az eredmény, hiszen némelyik tárgyak egyben kalandtárgyak is.

Kérdeznék valamit de ugyan minek?

Minden kérdésre nem tudunk rögtön válaszolni a fórumon, ha számodra valami fontosabb lenne a kérdésed, levelet bármikor tudsz írni, hiszen ott jobban rátudunk látni a problémára :)

Titanilla

Veteran Member
Minden kérdésre nem tudunk rögtön válaszolni a fórumon, ha számodra valami fontosabb lenne a kérdésed, levelet bármikor tudsz írni, hiszen ott jobban rátudunk látni a problémára :)
Nekem a supportos levelezéssel csak az a bajom, hogy a tartalmát elméletileg nem szabad megosztani a közösséggel. De ha mindenkit érintő dologról várunk információt, akkor mi a helyzet?
Ha tényleg 11-en vagytok, havonta 3-szor (sem) 1-2 óra jutna 1-1 emberre a fórum olvasására és a felmerülő kérdések megválaszolására. Ha nincs event, frissítés, akkor akár napokig nem történik itt semmi.
Egyébként érdekes, hogy miért vagytok ennyien, ha 4-5 embernél többel nem találkozunk?

ChickenMcGuy

Community Manager
The West Csapat
Community Manager
Nekem a supportos levelezéssel csak az a bajom, hogy a tartalmát elméletileg nem szabad megosztani a közösséggel. De ha mindenkit érintő dologról várunk információt, akkor mi a helyzet?
Ha tényleg 11-en vagytok, havonta 3-szor (sem) 1-2 óra jutna 1-1 emberre a fórum olvasására és a felmerülő kérdések megválaszolására. Ha nincs event, frissítés, akkor akár napokig nem történik itt semmi.
Egyébként érdekes, hogy miért vagytok ennyien, ha 4-5 embernél többel nem találkozunk?

Mindenkinek más a feladata, mint ahogy a Csapat oldalán is olvasható, így lehetséges, hogy egyes Csapataggal csak Support felületen vagy Speed esemény során találkoztok, mivel más háttérfeladatot végez időközben.

Gyűjtőkártyára visszatérve, mivel 100db gyűjtőkártyáról van szó, így egészen kevés embert érinthet majd, hogy nem tudja megszerezni az eredményt. A ládák nem rég kerültek kiosztásra, tehát a kérdésre a válasz most lett aktuális.

Lacx

Speed győztes 2022
Bejelentő tartalmazza a választ az időre, napközben :) 100db esetén nagyon pechesnek kellene lenned (5% környékiek a legrosszabb gyűjtőkártyák nyitási esélyei emlékeim szerint), emiatt is adok ekkora mennyiséget. Ha esetleg valaki nagyon peches lenne, annak egyénileg kellene kapcsolatba lépni velünk, hogy lássuk mi hiányzik és hogyan pótolható, hogy meglegyen az eredmény, hiszen némelyik tárgyak egyben kalandtárgyak is.
Köszönöm a választ, meglett mind, a legrosszabb nyitásom 73 a tortával.

Nem is várom el rögtön a választ, az lenne a fura ha rögtön jönne :D De sajnos volt amit okt2 raktam fel, és eléggé ignorálva volt, máig, meg volt pár alkalom, de mindegy... :D

ChickenMcGuy

Community Manager
The West Csapat
Community Manager
Nem is várom el rögtön a választ, az lenne a fura ha rögtön jönne :D De sajnos volt amit okt2 raktam fel, és eléggé ignorálva volt, máig, meg volt pár alkalom, de mindegy... :D

Perryt érintő kérdésre Perry tud válaszolni, így kellett egy kis átfutási idő, mire utolértük :) Ha valóban fontos a kérdésed és úgy érzed nem kaptál rá választ, nyugodtan írj nekünk a Supporton, vagy itt küld át privát üzenetben, hogy ne legyen spammelve a Speed kibeszélője ;)

Fent