• Nem szereted a havat? Kapcsold ki:

Kibeszélő Ki mit tud? - Hajsza a pontokért, és az El Gringoért?!

Harland David Sanders

Kentucky Colonel
Közben látom hogy még arra sem,szóval abszolút nem értem a csalódottságot Harland részéről.
Lehet azt várta hogy 3 hétig vakolni kell a gringóért . Oda elég lenne napi 3x belépni munkát rakni. :D
Igen szerintem azt kellene már lassan díjazni, hogy valaki képes belépni 3x ebbe a játékba. Teljesen hitelét veszti a játék azzal, hogy Gringo cuccokat osztanak szét, de egyes halott világokról még mindig nem lehet élőre átköltözni. Valószínű aki már 15 éve játszik annak már 100%-hogy semmi motivációja nincs, mert nekem se pedig viszonylag új vagyok. Ingyen szett osztás megy ezerrel meg a multizás, ahol az új eventes cuccok 2x erősebbek, mint mondjuk az 5 évvel ezelőttiek. Ebből aki tud fejleszt 2-re, 3-ra aki meg mondjuk csak kalandokat csinálna örül ha 1-szettre futja. Semmi normális, 21. századi grafika nincs erődharcon, az MPI is haldoklik. Aki nem 200+ szintű az lassan egy 0, új játékosok sincsenek. De persze indítsunk még speed szervert támogassuk a 0-24-es kockákat, hogy a többieknek méginkább elmenjen a kedve az egésztől, hiszen ha nincs Gringod lassan bénának számítasz. Ja és eredményre az első 10 kap jutalmat, de régi avatár igazán járhatna a párbajos első 10-nek is vagy az annyira fájna?

Lacx

Gold Rush Winner 2023 & 2x
Speed győztes 2022
Harland, jelentkezz adminnak és lesz ingyen gringod, rögöd, régi avatarod, lehet annyit időt se töltenél az adminkodással mint egy 2-3 hetes speeden játékosként, és még a jutalmad is több lesz. Az ingyen rögből meg majd az eventeket is behúzhatod.

Harland David Sanders

Kentucky Colonel
Harland, jelentkezz adminnak és lesz ingyen gringod, rögöd, régi avatarod, lehet annyit időt se töltenél az adminkodással mint egy 2-3 hetes speeden játékosként, és még a jutalmad is több lesz. Az ingyen rögből meg majd az eventeket is behúzhatod.
Úgysem vennének fel, de amúgy sem akarok admin lenni. Nem akarok én feltétlen jutalmat, csak szerintem ennek a játéknak a varázsa nem a speed szerverekben rejlik, de szinte csak azt jutalmazzák. Pedig ha mondjuk lejátszasz 5000 erődharcot vagy MPI-t rendes szerveren, akkor szerintem egy választható gringo szettrész többet érne, mintha egy speeden kell indulni. Speeden vagy ráérsz épp játszani vagy nem, vagy szerencséd van vagy nem, de a az egész úgyis előre le van zsírozva hogy ki kivel áll össze és mi lesz az eredmény szinte borítékolható.

Etheryon

Veteran Member
Speed győztes 2022
Úgysem vennének fel, de amúgy sem akarok admin lenni. Nem akarok én feltétlen jutalmat, csak szerintem ennek a játéknak a varázsa nem a speed szerverekben rejlik, de szinte csak azt jutalmazzák. Pedig ha mondjuk lejátszasz 5000 erődharcot vagy MPI-t rendes szerveren, akkor szerintem egy választható gringo szettrész többet érne, mintha egy speeden kell indulni. Speeden vagy ráérsz épp játszani vagy nem, vagy szerencséd van vagy nem, de a az egész úgyis előre le van zsírozva hogy ki kivel áll össze és mi lesz az eredmény szinte borítékolható.
Hallod, lejátszol 5000 mpit rendes szerveren a karimmal adok neked gringot.

Harland David Sanders

Kentucky Colonel
Hallod, lejátszol 5000 mpit rendes szerveren a karimmal adok neked gringot.
1. Tőled nem kell a gringo, a játékot kellene jó irányba fejleszteni, hogy járjon bizonyos dolgokért normális mennyiségű tp és jutalom és nem speed szervereket szervezni. Szinte borítékolom, hogy nem lesz 200 reg, de ha lesz is csak 50 olyan aktív játékos lesz akik között eldől majd a 10 hely a többi csak belép aztán szevasz, mert nincs neki 1 hónapja éjjel-nappal a gép előtt ülni.
2. Az 5000 mpi jelenleg azért lenne nehéz, mert senki nem játssza, szerintem évek alatt se jönne össze, meg én is csak ritkán érek rá. Amúgy meg példa volt lehetne ugyanez erődharc vagy kaland stb is.

Shadow Bandit

Veteran Member
1. Tőled nem kell a gringo, a játékot kellene jó irányba fejleszteni, hogy járjon bizonyos dolgokért normális mennyiségű tp és jutalom és nem speed szervereket szervezni. Szinte borítékolom, hogy nem lesz 200 reg, de ha lesz is csak 50 olyan aktív játékos lesz akik között eldől majd a 10 hely a többi csak belép aztán szevasz, mert nincs neki 1 hónapja éjjel-nappal a gép előtt ülni.
2. Az 5000 mpi jelenleg azért lenne nehéz, mert senki nem játssza, szerintem évek alatt se jönne össze, meg én is csak ritkán érek rá. Amúgy meg példa volt lehetne ugyanez erődharc vagy kaland stb is.
Ha indulna mindig akkor hamar össze jöhetne.
Ha valamikor a jövőben össze lesznek vonva a nemzetek ott, akkor hamar meglehet majd csinálni. Így sajnos csak harc körüli időpontban indul el többnyire, és várni kell sokat.

Etheryon

Veteran Member
Speed győztes 2022
Előbb itt írod az 5000 mpit kéne jutalmazni, most meg írod hogy nem realitás csak példa. Pedig én akartam jutalmazni. Nem jó itt már senkinek semmi.
5000 erődharc napi 2vel 7 év, neked nincs 1 hónapod, nekem meg 7 évem kijátszani 1 gringot (feltételezve hogy az lenne érte a jutalom).
Azt pedig, hogy aki több időt vagy pénzt áldoz bármilyen játékra előrébb tart, mint aki napi 30 percet játszik ingyen, igazán el lehetne már fogadni.

Ui.:Ne írjatok több gringo miatt már a kövi 2 speedre be vagyok foglalva, köszi.

Harland David Sanders

Kentucky Colonel
Előbb itt írod az 5000 mpit kéne jutalmazni, most meg írod hogy nem realitás csak példa. Pedig én akartam jutalmazni. Nem jó itt már senkinek semmi.
5000 erődharc napi 2vel 7 év, neked nincs 1 hónapod, nekem meg 7 évem kijátszani 1 gringot (feltételezve hogy az lenne érte a jutalom).
Azt pedig, hogy aki több időt vagy pénzt áldoz bármilyen játékra előrébb tart, mint aki napi 30 percet játszik ingyen, igazán el lehetne már fogadni.

Ui.:Ne írjatok több gringo miatt már a kövi 2 speedre be vagyok foglalva, köszi.
Én nem akarom, hogy te jutalmazd. Miért tennéd? A játéknak kellene.

Fent