• Nem szereted a havat? Kapcsold ki:

Kibeszélő Ki mit tud? - Hajsza a pontokért, és az El Gringoért?!

Lacx

Gold Rush Winner 2023 & 2x
Speed győztes 2022
Milyen áron lehet most eladni egy gringót?
Mikor sok van akkor mindig olcsóbb (mert van aki enged), és ezért lehet nehezebb vevőt találni rá
Normál esetben ha most kiirnám hogy eladó valamilyen darab, akkor szerintem lenne rá vevő rövid idő alatt, és 50m-t megérne.
Mikor megnyertem a Gold Rusht, és ott a 10 választható gringot, pont akkor volt a HFBCs gringok kiosztása is, sok gringo volt eladó, így picit nehezebb volt vevőt találni, mert mindenki eladni akarta, de ha tartod magad, 50m alatt ne add el :D (egyebkent par nap alatt elmentek, úgy hogy erolkodni se nagyon kellett hogy vevot talaljak).

Flon biztos találsz rá vevőt.

Shadow Bandit

Veteran Member
Hibát találni pedig mindenben lehet valójában...
Ha sok a nyeremény az a baj, ha kevés akkor az. (Általában soha nem jó)
Ha egy kategória van az a baj, ha több van akkor az.
Ha az első három nyertes akkor az a baj, ha több akkor az.
Ha lehet rögözni az a baj, ha nem lehet akkor az.
Ha stb...stb
Ne feledkezzünk meg elégedettnek is lenni néha, én legalábbis így gondolom per pillanat.
(A lehetőségekhez képest ez szerintem egész jó.)

ChickenMcGuy

Community Manager
The West Csapat
Community Manager
@ChickenMcGuy , pb helyezetteknél nem lesz valami csavar? Úgy értem hogy a 4-10 hely között is lenne 1 jutalom, pl a 7.nek, vagy a 10.nek :D
Vagy az első kettő kapna fixen, és 3-10 között egy valahol :D

Jelenlegi versenyünk során ilyen csavar nem várható :)

Mit jelent az, hogy eredmények és párbajok rangsor? Nincs is más kategória? Úgyis azok nyernek akik 0-24-ben itt lógnak és költik a rögöt ezerrel.

Mivel kevesebb kategória van, így a jutalmak is kevesebb részre osztódnak, így most tudunk a 10. helyezettnek is valami értékest adni, így remélhetőleg az utolsó pillanatokig izgalmas versenyben lesz részünk.
Az eredménypontos kategória pont olyan, hogy a játék összes aspektusát belefoglalja, így a megadott időn belül kell megtalálni azt az optimális taktikát, amivel a lehető legtöbb pontot összelehet szedni. Így, tegyük fel, ha valaki dolgozik vagy alszik, addig órás munkákat végez (pl várost épít, vagy terméket szed), hiszen ezekből is lehet később pontokat alkotni.
Párbaj esetén valóban egy kicsit többet kell jelen lenni, de a kieső időben ott is lehet pénzt és terméket gyűjteni.

Véletlenül se hétvégén legyen a nyitónap :D.
Ki se fogok mozdulni a házból annyira fontos számomra ez a Gringo most .

Hétvégi indulást sajnos nem tudunk tervezni, mivel bármikor bármi elromolhat, ha esetlegesen komolyabb hiba állna fel, lehetséges, hogy a javítása csak hétköznap lenne lehetséges.

Szerintem egész korrekt a régebbiekhez képest. Majd kiderül mi sül ki belőle.

Köszönjük a visszajelzésedet :)

Pedro José Donoso

Veteran Member
Hibát találni pedig mindenben lehet valójában...
Ha sok a nyeremény az a baj, ha kevés akkor az. (Általában soha nem jó)
Ha egy kategória van az a baj, ha több van akkor az.
Ha az első három nyertes akkor az a baj, ha több akkor az.
Ha lehet rögözni az a baj, ha nem lehet akkor az.
Ha stb...stb
Ne feledkezzünk meg elégedettnek is lenni néha, én legalábbis így gondolom per pillanat.
(A lehetőségekhez képest ez szerintem egész jó.)

Személy szerint nekem tetszik ez a "beállítás" szóval én várom :)
Hajrá mindenki,végre megint lesz egy kis aktív időszak,a speedek szerintem kifejezetten jó hangulatúak szoktak lenni.

Fent