Deleted User - 829803
Vendég
Ha szeretném a karakteremhez ezt a fényképet fel tenni ki től kell engedélyt kérni vagy ki az aki ezt meg tenné nekem? 

Ha szeretném a karakteremhez ezt a fényképet fel tenni ki től kell engedélyt kérni vagy ki az aki ezt meg tenné nekem?![]()
De viszont ha eléri a 10. barátságszintet akkor lehet. Több tízezer eurót megéri rá elverniA westen nem lehetséges saját fénykép feltöltése és ha nyitsz is jegyet rá, akkor sem fogják tudni megoldani.
pedig van pár játékps akiknek olyan mint neked az van a karakter helyén de nem adminokA westen nem lehetséges saját fénykép feltöltése és ha nyitsz is jegyet rá, akkor sem fogják tudni megoldani.
Ha adsz nekem 8400 eurot segítek benne.pedig van pár játékps akiknek olyan mint neked az van a karakter helyén de nem adminok
pedig van pár játékps akiknek olyan mint neked az van a karakter helyén de nem adminok
Ez is egy javaslat. Következő lépésben pedig 2025-ös West naptár belőlük.
Jó lenne egy ilyet nyerni már.Lehet nyerni is olykor karakter képeket. (pl. Fórum játékok által.) Akikre te gondolsz vagy nyerték, vagy pedig 10-es szintet érték el barátságpontokból.
ijezgetni akarod fel növő társadalmat?Ez is egy javaslat. Következő lépésben pedig 2025-ös West naptár belőlük.
#buritoforpresident
![]()