2024 Karácsonyfa Szépítés (Szuverén jutalmazással!)

Kinek a Karácsonyfája tetszik Neked legjobban? :)

• Összes szavazó
    25
  • A szavazás lezárult .

Krisztoph Snow

Író
The West Csapat
Game Master
Tudásbázis szerkesztő
Like Master
Kedves Játékosok!

Úgy döntöttem rendezek egy nyereményjátékot csapattagságomtól függetlenül CM-i engedéllyel, hogy bemutathassátok játékostársaitoknak saját önállóan vagy épp családdal közösen feldíszített fenyőfátokat... :)

Hiányolod az ehhez kapcsolódó versenyt? Akkor most neked jött el a lehetőséged...

karifa.png

Viszont, mivel az én lehetőségeim végesek ezért mindössze 1 kikötésem lenne nekem a versennyel kapcsolatosan:

Legyél regisztrálva El Dorado szerveren, hiszen a fődíjat ott nyerheted meg a játékunk végeztével!

De, hogy mire gondoltam egészen konkrétan?

A határidő, amíg megoszthatjátok a fát: 2025. 01. 08. 23:59

Ezután egy szavazást írok ki a nevezettek között és a 3 leghíresebb voks viszi a 3 nyereményt.

1. helyezett: 10.000.000 $
2. helyezett: 5.000.000 $
3. helyezett: 2.500.000 $

S ezúton szeretném megragadni az alkalmat, hogy kívánjak mindenkinek kellemes ünnepeket és boldog új esztendőt!

Értetek hozom létre ezt a kis Ünnepi Nyereményjátékot.

A Nyereményjáték szervezésében és lebonyolításában nem vesz részt a The West Csapata, sem az InnoGames. Mindezt én magam játékosi minőségemben találtam ki és tálaltam elétek. Éltek vele, ha szeretnétek, ez az én ajándékom Nektek! :)

Üdvözlettel:

@Krisztoph Snow

Utoljára szerkesztve:

Krisztoph Snow

Író
The West Csapat
Game Master
Tudásbázis szerkesztő
Like Master
Két nap van, már csak hátra, hát egyenesen előre!

Kulcsszó: a pénz.

Vagy ennyire nem motiváló tényező manapság, már a pénz, legyen szó bármelyik szerverünkről is ?

Figyeljétek a határidőt, hiszen, aki lemarad kimarad alapon, ha csupán 1 pályázó lesz, akkor az mindent visz. Ha csak 1 nevező lesz, még szavazást sem kell kiírnom sajnos.

Itt nem lehet ugyan aranyrögöt nyerni, de az nem normális, hogy mennyi pénzt viszont igen vagy ennyire nem jobb a pénz az aranynál?

Titkos álmom:

Aranyrög < Pénz

Vagy rosszul gondolom?

Aranyrög > Pénz ?

Krisztoph Snow

Író
The West Csapat
Game Master
Tudásbázis szerkesztő
Like Master
Kedves Játékosok!

Tessék szavazni ugyanebben a topicban!

A nyertes neve csak tőletek függ...

Köszönöm, aki nem volt rest megosztani a maga fáját... :)

S ki tudja talán egyszer, még aranyért is díszíthettek fát a távoli jövőben... :)

De addig is: Ne feledje a győztes bankba tenni a juttatását egészen pontosan kerek 1 hét múlva, miután felkeresett engem privát üzenet formájában El Dorado világában!

Én szóltam: Krisztoph !

Krisztoph Snow

Író
The West Csapat
Game Master
Tudásbázis szerkesztő
Like Master
Lassan körvonalazódnak a nyerteseknek kilétei, de addig is, amíg nem kell, még eredményt hirdetnem, kérem szépen a pályázókat, hogy mozgósítsák szavazó bázisukat, hogy igazán fair play küzdelemnek számítson ez a voksversengés! :P

S itt szeretném megköszönni, hogy bemutattátok fáitokat valamint, hogy versenybe szálltatok ti pályázók a díjakért...

Találkozzunk idén is akár, még komolyabb nyereményért (talán)!

A talán = nem biztost jelent, nem feledni...

én pedig krisz voltam, én szóltam !

Krisztoph Snow

Író
The West Csapat
Game Master
Tudásbázis szerkesztő
Like Master
Kedves Játékosok! :)

Örömmel hirdetem ki a nyerteseket, nem is húzom tovább az időt, sem az idegeket:

voks2025.png

1. Helyezett: @Shadow Bandit
2. Helyezett: @William Holden
3. Helyezett: @Zaszi

Gratulálok mindenkinek, de a többiek se búsuljanak, hamarosan biztosan fog érkezni egy jó kis újabb nyereményjáték! ;)

A nyereményeket 1 hónapig lehet felvenni El Dorado szerveren engem keresve privát üzenet formájában játékon belül... Aki nem veszi fel a nyereményét, annak nem áll módomban egy hónap múltán jóváírni a nyereményét, remélem élveztétek a nyereményjátékot, aludjatok jól, álmodjatok szépeket.

Boldog Új évet!

@Krisztoph Snow

Zaszi

Veteran Member
Köszönöm a szavazatokat, de én nem fogom felvenni a nyereményemet, mert soha sem játszottam el dorado szerveren és nem is tervezek oda vagy bármelyik másik szerverre regisztrálni legyen az új vagy régi.
Ha van egy olyan lehetőség eladományoznám a nyereményemet a tp rangsorban levő 18. játékosnak, mert 18.-án születtem. Nem tudom ki ő, de gondolom ennyien még csak játszanak a szerveren :D.
Ha ez nem megoldható akkor tartsd meg nyugodtan és használd amire szeretnéd. Köszönöm.

Krisztoph Snow

Író
The West Csapat
Game Master
Tudásbázis szerkesztő
Like Master
Köszönöm a szavazatokat, de én nem fogom felvenni a nyereményemet, mert soha sem játszottam el dorado szerveren és nem is tervezek oda vagy bármelyik másik szerverre regisztrálni legyen az új vagy régi.
Ha van egy olyan lehetőség eladományoznám a nyereményemet a tp rangsorban levő 18. játékosnak, mert 18.-án születtem. Nem tudom ki ő, de gondolom ennyien még csak játszanak a szerveren :D.
Ha ez nem megoldható akkor tartsd meg nyugodtan és használd amire szeretnéd. Köszönöm.

Hogyha valaki segít nekem pénzcserében, akkor ki tudom fizetni részedre a nyereményedet v1 szerverre is!

Ha nem akkor marad az általad felvázolt B terv!

:)

Krisztoph Snow

Író
The West Csapat
Game Master
Tudásbázis szerkesztő
Like Master
Hogyha valaki segít nekem pénzcserében, akkor ki tudom fizetni részedre a nyereményedet v1 szerverre is!

Ha nem akkor marad az általad felvázolt B terv!

:)

Sikerült pénzt cserélnem @medieval kolléga segítségével. Keress fel v1-en - Victor Taylor - játékosnevemen, barátnak is jelöltelek ott.

Vár rád:

zaszi pénze.png

Fent