Kalandok

LDuck

Well-Known Member
Sziasztok.
A próba ideje (A fej nélküli lovas) kalandnál meg kell vásárolni egy fehér ló tárgyat. Tudja valaki, hogy ezt hol tudom megtenni, mert nem találtam róla leírást. Előre is köszönöm :)
Ez szó szerint ezt jelenti. Minden megfelelő szintű városi Vegyesboltban van fehér ló. Szóval akár saját városban is megveheted (az a legolcsóbb). Olyan fehér. És ló formájú. És az a neve, hogy Fehér ló.
 

Kasza1987

Well-Known Member
Sziasztok

Legendák nyomában.
Hol is kezdjem a történetet, hogy fel keltsem a figyelmeteket.
Pár évvel ezelőtt volt arany colt, arany szabja kaland igazából mindenki azt kereste. Sajnos ahogy telt az évek mindenki west wiki, tw-db vagy tw calc és úgy is fent van kaland, meg lehet nézni. Azonban elfelejtettük, hogy nagyon sok kalandot a játékosok kerestek meg és találtak meg. Szeretnék összehozni egy társaságot, akik képesek megszakítani a napi gyűjtögetést, hogy bármilyen vicc ötlettel keressenek új kalandokat.

Amik meg vannak kalandok eddig:
Jó lehet fog hiányozni pár.

Hernando kardja, bella star deringer, mítosz, arany szabja/colt/puska, tűzoldóveder, nagyító stb

Van még pár amit már természetesnek veszünk, de titkosak.

Rengeteg, egyedi tárgy van aminek lehet kalandja, csak el van rejtve.

Miért most merülhet fel a kérdés.


Lehet április 9. tréfa, vagy valaki unatkozott, de lehet, hogy megfejtésre váró kalandokkal van tele a játék.

Ehhez kellene segítség, hogy szétnézni a szerveren mikor miben mit találtunk vagy nem találtunk.

Bármi jó lehet, mert én se gondoltam volna egy éjszaka egy sombréroval és egy azték arannyal fogok kalandot lezárni.
Minél több rossz ötlet van annál hamarabb zárjuk ki őket és találjuk meg jó utat.

Egy kis motiváció mert nélküle gyertya fénynél játszhatnánk westet.

"Edison életrajzírói megörökítik, hogy a villanykörte feltalálója több mint kilencszáz olyan villanykörtét készített, ami nem működött, mielőtt elkészült volna egy működőképes. Kilencszáz alkalommal vette a fáradságot, hogy elkészítse a villanykörtét, bedugja, bekapcsolja a kapcsolót, és nézze, hogy nem történik semmi. Az emberek bizonyára azt hitték, hogy bolond, de ő tovább kísérletezett. Saját bevallása szerint Edison minden alkalommal, amikor olyan villanykörtét készített, ami nem működött, egyszerűen csak egy újabb módját fedezte fel annak, hogyan nem szabad villanykörtét készíteni. És ezzel a kizárásos módszerrel eljutott odáig, hogy végül sikerült előállítania egy olyan villanykörtét, amely világított. Ezzel minden idők egyik legnagyobb feltalálója lett. "
Innen idézve

Remélem sikerült úgy megcsinálni, hogy minden szabálynak megfeleljen mindhol és a játékosok is megértsék mit szeretnék összehozni.
 

Mandarinrece

Game Master
The West Csapat
Game Master
Wiki szerkesztő
TW Times szerkesztő
Eseményszervező
Kedves Kasza1987!

Véletlenül sem szeretném elvenni a lelkesedésedet, de ezek a kalandok nem elérhetőek a magyar világokon. Jelenleg az összes kaland megtalálható a wikin amit le lehet zárni.

Üdvözlettel,
Mandarinrece
 
az a szitu hogy csinálnám ugye a legendás arany szabja küldit,igen ám de két napja nyomatom a 15 mp-és kincskeresést(igen az aranyszabja is felvan véve ) és bacca beadni a recit...irták hogy nehezen adja bemde hogy ennyire azért ezt már tulzásnak tartom