Költözési kérdőív

Státusz
Nem lehet hozzászólni.

Shadow Bandit

Veteran Member
Nem leszünk előrébb, ez már biztos, nem rajtunk múlik, nem tehetünk semmit, semmi értelme nincs a felvetésnek hogy mi igenis akarjuk ... mivel nem mi döntjük el, ezért felesleges.
Semmi értelme nincs annnak sem, hogy leírja mindenki, hogy támogatom vagy nem támogatom. Másrészről pedig ha valakinek olyan hatalmas problémái vannak, elégedetlen mindennel, semmi nem jó sohasem, semmi nem elég, akkor miért játszik ? Miért kell ezt csinálni ? Hát hagyjuk már egymást békén... legyen már egy kicsit kulturáltabb módja, hogy elmondjuk mik a meglátásaink. És nem feltétlen ide mondom ezt. A játékban is találkozhatunk ilyenekkel.
Volt hogy én is mondtam néha rossz dolgokat .. hogy miért nem képesek erre -arra stb. De úgy, hogy rájöttem nem minden egyik pillanatról a másikra megy, és nem éppen egyszerűen .. így már megértem.
Mondtam már... Ha nem tetszik valakinek valami , akkor nem panaszkodni kell, hanem vagy elmenni jó messzire, vagy pedig kicsit visszábbvenni és elkezdeni megoldani a problémát.
Mindíg másokat a legkönnyebb okolni, de őszintén ... azok az emberek jobban csinálnák ? Nem hiszem.
És lehet hogy ez most kicsit erős és kemény ahogy fogalmaztam.. de tényleg felháborító már néhány ember viszonyulása. Aki nem ért a szépből...
Üdv, SB
 

Kenneth G

Kroki-fan
A többi felvetésre is kapunk választ..? mert -megbocsáss-, de csak a személyeskedés megy oda-vissza..

az effektív rész viszont a költözés.. lesz belőle bármilyen változás? ha nem/nincs rá mód, akkor tényleg felesleges a téma nyitva tartása.. attól, h még jön 5-5 ember és támogatom/nem támogatom-mal szavaz, nem leszünk előrébb..
De, számomra mindig jó, ha Krisztoph növeli a lájkszámok nagyságát.
 

Syntex

Veteran Member
Ex-Csapattag
De, számomra mindig jó, ha Krisztoph növeli a lájkszámok nagyságát.
Szóval ezért írsz ilyen előszeretettel a számolós topicba, már értem :D :D

A költözésre visszatérve, valóban a központ dönt róla, viszont a visszajelzésekért hálásak vagyunk, és szerintem egy nagyszerű lehetőség, hogy ezt a témát itt ki lehet beszélni, rengeteg hasznos visszajelzés és érv jött, amiért nagyon hálásak vagyunk. Természetesen azért jó lenne nem eltérni a témától.
 

DeletedUser18016

Vendég
Még mindig egy nagy kérdés számomra, hogy mennyire kell csökkennie a jelenlegi: 594 - játékosról, hogy végre beinduljon a költözés. :) Elvileg minden héten ellenőrzik a szervert. De mit ellenőriznek?

A piacot, Párbajokat, Erődharcokat, kocsmai aktivitást, rög költést?

üdvözlettel.
Let
 

Törölt tag 18099

Vendég
A "Keressétek meg magatok miről van szó, belefér az időbe" fajta hozzáállás esetén bármennyire is sajnálom, de sajnos nem segíthetünk.

Köszönöm, de én jól elvagyok idestova 3. hónapja a "segítség" nélkül is. Nektek akartam jót mindaddig, amíg a közös érdekünk úgy kívánta, meg ameddig láttam potenciált abban, hogy talán ezzel a csapattal tudunk haladni előre, csupán ennek ténye kiderült hamar, hogy nem így működik.

Egyébként megnéztem, meg is van a lista amiket még javítani kellene, de szemét leszek és nem adom ki megint.

Vagy adjatok értelmes, normális választ és olyan útmutatást hogy mit kellene megtennie azoknak akik még rajtam kívül hajlandóak lennének ezzel foglalkozni (releváns dolgokról beszélek ami megvalósítható), vagy zárjátok le, mert semmi értelme hogy ugyan azon emberek irnak ide 25. alkalommal és 26. válaszként sincs semmi kiindulópont. Ezért mondtam, hogy ha nagyon akartok segíteni, akkor egy két infót ti is tudnátok szerezni amivel el lehetne kezdeni a folyamatokat.

Edit: és ezt még mindig nem azért mondom, mert kettőnk között meglehetősen rossz a viszony, hanem azért, hogy a többieknek legyen már jó picit ennyi év szívás után. Én azt a dolgot amiért elvetted a kedvem az egész játéktól lerendeztem magamnak, meg hálás is vagyok, mert tudok olyan dolgokkal végre foglalkozni hogy magánélet. Azt kellene megértened végre, hogy nem formaiság ami számít, hanem az, hogy elégedett legyen végre az a csapat aki életben tartja ezt a játékot még. Bármibe is kerüljön. Ezt vagy megfogadod vagy nem, jelen pillanatban nélkülem megy tönkre a játék.
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

Syntex

Veteran Member
Ex-Csapattag
Mint már említettük, sajnos a költözés csak a szerver zárási fázisban kerül bevezetésre, amely arra szolgál hogy a meglevő játékosoknak lehetőséget biztosítson átvinni karakterüket egy másik aktív világra. Amennyiben a központ munkatársai úgy állapítják meg, hogy szükséges ennek a bevezetése, értesíteni fogunk mindenkit a megfelelő platformokon keresztül. Mivel a jelenlegi hozzászólások alapján a topic a témájától teljesen eltérő kibeszélővé alakult át, illetve több kérés is érkezett erre irányulóan, a témát zárom.

Köszönjük még egyszer mindenkinek hogy megosztotta ezzel kapcsolatos észrevételeit.
 
Státusz
Nem lehet hozzászólni.
Fent