Költözési kérdőív

Státusz
Nem lehet hozzászólni.

DeletedUser17653

Vendég
Sziasztok,

Talán most először fogok írni egy ilyen témát, viszont remélem a kezdeményezésem 4. próbálkozásra sikerülni fog.

Mindannyian emlékezhettek, hogy lassan egy éve volt az, amikor körbe kürtölt 8 szerver egy kérdőívet, amihez elég sok közöm volt. A kérdőív lényege az volt, hogy felmérjük az aktív állományt, és abból is le tudjuk szűrni, ki mennyire szeretné a költözést Georgia, Hawaii és Iowa világokról, illetve a tervezett befogadó szerverek is választ adtak, hogy támogatnák-e az ötletet. Ez a kérdőív nagyon sokat segít most nekünk, még akkor is, ha egy GDPR adatvédelmi rendelet végett nem lehetett publikussá tenni (mint utóbb kiderült, mikor beküldtem), így akkoriban hasznavehetetlen volt, most viszont aranybánya. Ennek az eredményeit most publikálom.

https://prnt.sc/mhmxyp A részvételi arány
https://prnt.sc/mhmy2e G H I szerverek költözési igénye
https://prnt.sc/mhmy5t G H I szerverek merre mennének ha lehetne költözni
https://prnt.sc/mhmy93 Világ 1, El Dorado és Florida szerverek támogatása

Ezek lettek az eredmények 3 hét küldözgetés után, mindenkinek köszönöm, aki segített ezt szétszórni mindenhol. Viszont, most újra kérem a segítségeteket, mivel felmerült egy ötlet Syntex által, ami nem is rossz, és kell nekünk a nép szava is ehhez! A sztori lényege röviden: ma szerencsére beszélgettünk Syntex-el Hawaiin, és szóba jött ez a kérdőív. Természetesen ő nem tudott erről, mert később érkezett hozzánk, viszont (szerintem) nem tartotta hülyeségnek. Egy olyan választ kaptunk tőle, hogy utánakérdez hogy lehetne egy felmérést indítani erről, már csak érdekességből is, hogy lássuk hányadán állunk a dolgokkal.

Az lenne a kérésem, hogy hozzászólásban egy egyszerű "támogatom az ötletet" vagy "nem támogatom ezt a kezdeményezést" írjatok le ide pusztán azért, hogy lássák, nem brahiból kántálom a költözést 1.5 éve folyamatosan.

Aki nem értené miért kellene G H I szervereknek nagyon sürgősen költözés, annak gyors leírom:

1: Élhetetlen szerverek lettek az idő folyamán, minden szerver más és más indok miatt.
2: Élvezhetetlen erődharcok, semmi kihívás, semmi új élmény, monoton maximum 35 fős társaság, és ha nincs iris, akkor egyoldalú is az egész.
3: A kereskedelem ezeken a világokon halott, akik V1, Florida, Eldo, Jackson, illetve Kentucky világokra vinne bármit is, lehetetlent kíván.
4: Rengeteg egyedi karakter van a 3 szerveren szétszórva, fő karakterek, amik az enyészetbe kerülnek ha nem történik valami, s ezzel egy időben a gazdájuk is itt hagyja a játékot (Hawaiiról idén 300 fő tűnt el)
5: A kevés létszám végett nem tudunk semmit sem csinálni ezeken a szervereken.
5+1: Oké, átmehetünk másik szerverre is játszani, csak az már nem ugyan olyan, mint a fő karakterek ellen menni kis mellék karakterként. Jogunk van használni nekünk is a nagy karaktereinket jó szervereken.


Ami előny a nagyobb szervereknek:

- Új arcok erődharcokon, párbajon
- Megnyílik a kereskedelem azzal, hogy át tudják hordani onnan a tonnányi cuccotokat a srácok
- Új szövetségek, városok alakulhatnak, vagy a meglévőekbe tudnak menni erősítésnek a játékosok
- Visszatérhetnek olyan játékosok is, akik csak erre várnak egy jó ideje, s abból profitálhatna mindenk
i.

Ami az InnoGames-nek előny:

- Kevesebb szerveren ugyan, de több rög költés, főleg ha valaki eddig potom pénzért elhozta az eventes fegyverszetteket.
- Virágzó szerverek, hatékonyabb belső játék levezénylés
- Visszatérő játékosok akik újra foglalkoznának a játékkal
- Kevesebbet írok ide ezzel kapcsolatban
:D

Megkérnék mindenkit, hogy akár támogatná a kezdeményezésünket, akár nem, írjon ide, hogy lássuk egyáltalán megéri-e ezzel foglalkozni!

Üdv.: Lyrinx.

Ugrás Syntex első válaszára!
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser16445

Vendég
Támogatom.

Ui: Ugyan én nem tudok költözni mert nincs hová, de igenis legyen joga költözni annak aki, bele ölt időt, energiát, és pénzt a játékba, egy olyan világról, vagy világokról amely(ek) valljuk be erősen halottak!

Podw
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

Vacsibeercules

Active Member
Támogatom a kezdeményezést. Hawaii-n kezdtem el igazán megszeretni a játékot, nagyon sajnálnám ha nem javulna az ottani helyzet. Jó párbajos ellenfelek voltak (akik mostanra nagy részben törölte magát Hawaii-ról vagy átregisztrált aktívabb világra), jó erődharcok voltak (mostanra pedig a nevetségesen alacsony létszámmal vagyunk jelen a harcokon, már ha éppen van aznap). Olykor olykor hosszú órákon át kell keresgélnem míg találok nem mesterségembeli játékost/okat, akiknek hála haladhatok mesterségem, kalandok fejlődésében. Elég szomorú, hogy ilyen sorsra van áldozva Hawaii szervere.
Úgy vélem mindezek javulnának egy választható költözéssel és újra teljeskörűen élveznénk a játékot.
 

-Lótusz-

Active Member
Sziasztok!
Bocsánat én nem támogatom.
- Miért nem készült olyan felmérés, hogy mennyi a fő karakter és mennyi a mellék karakter az "összevonandó" világokon?
- Vagy a meglévő világokon kellene érekesebbé változatosabbá, ösztönzőbbé tenni a játékot (lásd októberi event) és nem új világokat nyitni.
- A felmérés alapján arra a világra összevonni a játékosokat, ahol több a fő karakter. (én is csak 1 világon játszom, de eddig még mindent megtudtunk oldani)
Ezeket azért írom, mert én, -igaz más játékokban- sajnálatos módon már részt vettem összevonásokban és bizony mondhatom nem túl nagy sikerrel. Hónapokba telt amíg helyrerázódtak a dolgok, de volt olyan ami a mai napig nem működik :(
Egyszóval ezt a "nagy igent" jól tessék megfontolni.
 

DeletedUser17653

Vendég
Lótusz, én a 10 év alatt a 3. ilyen költözési hullámot fogom meglátni (remélhetőleg) ebben a játékban. Értem, amit szeretnél mondani, a lényege majd nem ugyan az, mint az enyém, de azt is vedd figyelembe, hogy az eddigi 2 költözésnél mindenki oda mehetett, ahova akart, és több évig bírták azok a szerverek. Belemehetnénk abba, hogy min kellene változtatni a több játékos elérése végett, csak jelenlegi helyzetben ez az egy járható út lenne, amit javasoltam.

Ettől függetlenül nagyon királyok vagytok srácok, csak így tovább! :)
 

undoki

Active Member
NEM TÁMOGATOM!
Vagyis részben! Abban teljesen igaza van mindenkinek, hogy az erődharcok miatt szeretne elmenni a világokról! De....
Azokra az emberekre senki nem gondol, akik nem az erődharcok miatt unják meg és törlik magukat! Ki tudja, hogy a hawaiiról eltűnt 300 játékos vajon miért törölt? Készült ilyen felmérés, esetleg táblázat, hogy a kilépésekor kinek mit nyilatkozott? Lehet hogy csak 300-an elmentek a Termopülai szoroshoz és majd a későbbiek során visszatérnek hawaiira! De viccet félretéve, a nagy baj a monotonia! Nincs változás a játékban már sok sok éve! Illetve most bejött ez a mesterségek kibővítése, viszont ez nem hozta meg véleményem szerint a változást! Aki eddig gyűjtögetett másnapra elérhette a maximális szintet a mesterségében, sőt a másik 3 szakmát is simán felhúzhatta maxra!Nem költözés kellene a játékba, vagyis párhuzamosan igen, hiszen aki menni akar nem kell marasztalni, hanem VÁLTOZÁS! Változtatás, mind a karakterekben, a szintekben a található tárgyakban, szinesebbé tenni az erődharcot, a párbajokat! Változtatni az MPI-n s máris minden igény ki lenne elégítve, s talán megindulna a maradási igény is, hogy egyáltalán ne hagyja el senki a játékot! A változás igen jót tenne ennek a mostanra már nagyon monoton játéknak! Bővítsék ki az elérhető szintet! Akár lehetne 300 is! Akkor érdemes lenne tovább dolgozni a karakteren! Ezáltal megnyitva esetleges új munkákat! Több tp, több pénz, más található tárgyak! Színesítsék az erődharcokat! Más stílus, más játék! MI a lényege az erődharcoknak! A kötvényszerzés! Na de sokszor látok olyant ( bár ritkán járok) hogy csak azért hogy több kötvény legyen körbe körbe hajtják egymást! A vadnyugaton mi volt a lényeg! El kell venni az erődöt! Ergo ha nem zászlózol be 55 kör alatt akkor te se kapsz semmit, s csak a védők kapnak! Ha bezászlózol fordítva! De persze ezt egy kicsit kidolgozottabban! MIndenen lehetne változtatni, de akarni kell, s nem akarásnak nyögés a vége, na meg 15 év börtön erőszakért! De ráeröltetni senkire nem lehet semmit! Köszönöm a figyelmet!
 

Old Mustáros Kéz

Veteran Member
Szerintem Iowa így király ahogy van. Akinek van V1-en, eldon és floridán karaktere az megszívja? Mert ha elmegy az 50 harcos fele, akkor még egy pofont adunk Iowának, nekünk meg dönteni kell, hogy a 10 éves vagy a 2 éves karakterünk élje túl a vonulást. Legyen lehetőség ez esetben v1-eldo-floriról is leköltözni halott világokra, hogy mindenki eldönthesse melyik karakterét akarja életben hagyni.
Remélem sikerül valami jót kisütni ebből a témából, mert évek óta rinyálunk, hogy ez a rendszer így nem jó! :D
 
Státusz
Nem lehet hozzászólni.
Fent