• Nem szereted a havat? Kapcsold ki:

Költözés - kibeszélő

DeletedUser14268

Vendég
Rosszul fogalmaztam, bocsi :D Aktív világ az, de V1 aktívabb, szívesebben űzném azon a világon a játékot, a jelenlegi v1-es karim eléggé le van már amortizálódva. Am v1-en van egy egymagam épített városom, az El Dorados karimmal jobban feltudnám lendíteni.
De ha maradnak a dolgok úgy ahogy most vannak, akkor építkezem El-Doradon, aztán előbb utóbb majd csak eljön a költözés lehetősége is :D
 

DeletedUser17815

Vendég
Hogy teljes mértékben kifejezzem imádatomat az új szerverhez, szeretném megkérdezni, hogy a jelenleg is haldokló Hawaii szerver sorsa a közel jövőben hogy fog alakulni? Kicsit kifejteném mi a probléma.

1: Azok a játékosok, akik anno ott aktívan játszottak, inkább átmentek vagy az utána lévő két új szerverre, vagy abbahagyták, mert sokan átmentek és kezdett megrogyni az egész.
2: 2017. októberében még volt egy próbálkozás amikor lendíteni akartunk a világon, ami fél siker volt. Csak azért fél, mert ugyan visszajöttek sokan, de miután egyéb okok miatt el kellett tűnnöm a játékból, senki nem tudta tovább vinni az egészet, és így le is pusztult minden ötlet amit anno kitaláltunk.
3: Jelenleg ez a szerver egy hobbiszervernek is rossz, eventes szervernek meg méginkább, mert rajtam kívül nagyon kevesen vinnék oda a motyójukat / pénzüket, így pang az egész.
4: 10-15 aktív ember erődharcon, és nem lehet többet hozni, mert már senkit nem érdekel az egész.
5: A kocsmai chat halott. Nem lehet feléleszteni.

Most még megy a próbálkozás, hátha tudunk valamit kezdeni az egésszel, de leginkább azt látom mindenkin, hogy totál fölöslegesen dolgozunk már rajta, mert senkit nem érdekel. Én két lehetséges utat látok magam előtt, az egyik az, hogy megnyíljon a költözés Florida - V1 világokra, mivel ez a két szerver a legközpontibb jelenleg is a játékban, vagy olvasszuk egybe Eldoval, Buffaloval, Coloradoval, Dakotával, és Georgiával. Ebben a két esetben lehetne szerintem egy normális játékközösséget összekovácsolni.

Viszont a lényleg az, hogy Hawaii-val muszáj kezdeni valamit, mert azok a játékosok akik csak ott játszanak, lassan el fognak tűnni, és akkor nem fog költeni a játékra senki ott, ahogy jó magam sem.

Üdv.: Lyrinx.
 

DeletedUser17483

Vendég
egybe olvasztás azért se lenne lehetséges mert ki és hogyan döntené el, hogy melyik város-erőd kihez tartozna, illetve ha több karaktere van, melyiket "tarthatná" meg (táska összeolvastás túl bonyolult lenne, főleg azoknál akiknek minden világok más fiókjuk van ...) ... + még mint most Kenneth sírása, hogy vásárral összebohóckodott 150es kariját elbukná... (akkor az megmarad, eldós törlődik)
(mielött valaki megszólal hogy miért kötök bele, nem tartom tisztességesnek a vásárral elért 150et (valaki 70-80ról ugott fel) és akkor még ő kezd el sírni ha elveszítené...)

költözés lehetne, de v1re,flóra nem tatom túl jónak ... így is ottvannak a nagyobbak, kisebbeknek nem sok esélyük lenne mert pl nem fér be egy harcra vagy túl hamar meghal ... így nem lehetne embereket toborozni, csak a nagyok "kedvére" tenni ... (bár nem mintha lenne annyi új játékos)
én azt javasolnám hogy geó és hawaii tudjon költözni egymásra esetleg talán iowa is ... felszerelésben hasonlóak, szintekben sincs nagyon nagy eltérés (kivéve persze geón a vásárosok...)
 

Kenneth G

Kroki-fan
még mint most Kenneth sírása, hogy vásárral összebohóckodott 150es kariját elbukná... (akkor az megmarad, eldós törlődik)
(mielött valaki megszólal hogy miért kötök bele, nem tartom tisztességesnek a vásárral elért 150et (valaki 70-80ról ugott fel) és akkor még ő kezd el sírni ha elveszítené...)
Kezdjük ott, hogy már rég 120 felett jártam, amikor feltoltam magam 150-re.
Egyébként én se tartottam helyesnek, de ha mindenki kihasználta, én miért ne használjam ki? (az első tp-löttyösnél nem vettem részt, másodikba rögöt is fektettem bele)
Meg aztán ott van a kettesre feltolt bajor cuccaim, amire nem kevés pénzt fektettem bele.
 

DeletedUser17614

Vendég
Az összeolvasztást mindenki költözésként érti szerintem :) Úgy van csak értelme, olyan, hogy tényleges összeolvasztás sose volt a westen.
 

Kanyim

Well-Known Member
Összeolvadás nem lesz, mert akkor az innónak meg kéne hozni kényes döntéseket. Melyik világ semmisül meg, kerül át a másikra, kötelező ezért morcogást szülhetne..stb. Sokkalta egyszerűbb megnyitni a költözéses útvonalakat és majd a természetes szelekció eldönti melyik marad életben. Úgyis az egyikre fognak sokan vándorolni, a másik meg ki fog halni. (az már másik kérdés hogy a kihalt világokat se zárja be, mert vannak kaik pénzt áldoznak a tombolákra :D )

Alapból azt mondtam volna hogy eldora lehessen geo-hawairól költözni. De eldo egész jól néz ki jelenleg, szóval simán kinézem innoból hogy egy negyedik világot akarna létrehozni és geo-hawai-iowat nyitná meg költözés terén. (v1-flora én se támogatnám a költözésüket, akkor már inkább eldora.. a játéknak jobb ha több világon van élet)