Miért kell minden évben új világot nyitni, amikor a világok jelentős része haldoklik, alig van játékos (az új világok ezen pedig rontanak, semmint segítenének)?
Mikor jönnek a fejlesztések, ami korábban be lett ígérve (magasabb szint, új küldik, rejtett tárgyak, stb.)?
Nem gondoltatok a karakterek átdolgozásán, hogy érzékelhető legyen a különbség az egyes karakterek között (a szettek miatt alapvetően teljesen mindegy melyik karit választod, mert a megfelelő szettel és pontozással bármelyik karival tudsz bármit csinálni)?
Még annyival egészíteném ki, amit lentebb is írtak, hogy a 4 karakter közül amúgy a kalandor a leggyengébb erődharc szempontjából, a karakterbónusza erődön nem sokat ér, max szekifoglalásra jó (még tankoskodni se jó, mert ha bónol, akkor a mögötte lévőket szarrá lövik), míg a párbajos ugye tud kritelni, a munkás 20-20%-os bónja, azért odabasz, elég komoly találati és védekezési értékeket ad nekik a katona meg hát az ép plusszal és iri osztással is elég jó. A kalandor újragyúrásán nem gondolkodtatok?
Milyen fejlesztéseket terveztek a közel jövőben?
Nem gondolkoztatok egy mobil app kifejlesztésén? (Ez már másnál is felmerült, hogy tök jó lenne, mert a mostani felülettel mobilon játszani kényelmetlen, nem jó)
Az erőd rendszerét nem gondoltátok alapjaiban újragondolni? Miért van az, hogy több millás fejlesztett cuccal egy erődön 30 felett misselek nem szar támadó értékkel, míg épés kari 13-14k-t lő? Vagy hogy támadásnál épes kari full cortinában és füvön van (jelzem az védős ruha mert csapdát ad) én fent toronyban több 10 millás cuccban és 15 lövésből 2-szer találom csak el úgy hogy neki 180 körüli védési esélye van nekem meg 207-es találati esélyem, Valami nagyon elcsúszott az erődön, mert a találatokhoz és sebzésekhez semmi köze a ruhának és az értékeknek, full szerencse az egész, ami eléggé demotiválóvá teszi az egészet, nem hiába erődöznek egyre kevesebben (és ez nem csak azért van, mert adott világ haldoklik). Nem tudom miben módosultak a képletek, de hogy teljesen élvezhetetlen lett az erőd, az biztos. Én nagyon erőd párti vagyok, de ilyenkor elgondolkodom, hogy minek erőlködök a szettekkel meg pontozásokkal, egyszerűbb ha elmegyek erődre kerizős cuccban meg szamáron, a találatom úgy is csak attól függ, mikor kegyes hozzám a west...