Kérdések és válaszok

Syntex

Veteran Member
Ex-Csapattag
Kedves -George Custer-,

Köszönjük a visszajelzésed. Boldogsággal tölt el, hogy vannak emberek akik annyi szabadidővel rendelkeznek hogy igazán nem tudják már hogy mivel töltsék el, és a legjobb szórakozás számukra az hogy a Support munkatársaiba nevetséges indokokkal kössenek bele, volt néhány próbálkozás mostanság, de a legutóbbi felülmúlja az összeset. Természetesen mindig nyitottak vagyunk a visszajelzésre, és azon vagyunk, hogy mindig tökéletesítsünk és fejlesszünk szolgáltatásainkon. Ugyanakkor szeretném jelezni, hogy az interneten előfordulhatnak elírási, elütési hibák. Sajnálom, ha ezt tőlem hallod először, de ez a realitás. Csak az nem hibázik aki nem dolgozik. Ugyanakkor jelezném, hogy nagy különbség van a konstruktív visszajelzés és a rosszindulatú kötekedés között is, utóbbi már a szabályokba is ütközik.

Ugyanakkor fogalmam sincs miből gondolod, hogy bárki is rosszul végezné a munkáját. Minden esetben maximálisan az ÁSzF szerint járunk el, és munkánk megfelel a központ elvárásainak. Attól mert személyes véleményed szerint nem tudsz azonosulni egy szabállyal vagy döntéssel, nem jelenti azt hogy bárki rosszul végezné a munkáját, sőt még egy elütési hiba sem tesz valakit förtelmes emberré. Természetesen amennyiben úgy érzed jogos panasszal szeretnél élni, kérlek fordulj hozzám a Support rendszeren keresztül, és amennyiben tudok, segíteni fogok.

Most pedig megragadnám az alkalmat, hogy jelezzem hasonló rosszindulatú, provokáló és teljesen alaptalan megjegyzéseket a jövőben nem szeretnék olvasni.
 

DeletedUser17845

Vendég
Kedves syntex!

Először is, köszönöm a válaszod, idő közben megoldódott a problémám.
Nagyon szívesen, hiszen Ti vagytok Értünk, és Mi vagyunk értetek. Úgy érzem a bevezető mondanivalóm nem úgy érvényesült, ahogy szerettem volna. Ahogy ott is írtam, semmi rossz szándék nem volt benne, pusztán nem értettem, hogy ok nélkül miért lett törölve a poszt, hiszen egy támogatói visszajelzést szerettem volna nyújtani felétek. Azóta ahogy írtam, megkaptam az okot és köszönöm. Nem gondoltam, hogy bárki is támadó jellegű hozzászólásnak konstatálná a posztomat. Nekem a precizitás kifejezetten fontos, ezért is jeleztem az ilyen hibákat felétek. Nem szerettem volna a support rendszert terhelni ezzel (mint új ügy nyitás etc... ).
Részemről úgy gondolom, hogy intelligens emberek vagyunk, nem kell rögtön személyeskedést tanúsítani( kinek mire és mennyi ideje van ) egy építő jellegű kritika után. Biztosíthatlak a felől, hogy a jövőben a lehető legkevesebb időre redukálom az itt/játékban töltött időmet és többet nem fogok számottevő aktivitást mutatni a karácsonyi nyereményjáték nyereményeinek átvételén kívül.
Távol áll tőlem bármi fajta kötekedés. Rosszul esik, ha valakinek ez jött le. Mindig is szabálykövetően folytattam a játékbeli utamat és nem tűrtem a szabálytalan viselkedéseket, ezeket azonnal jeleztem is felétek mind a mai napig.
Sajnálattal veszem tudomásul irományodat. Nem tesz senkit förtelmes emberré egy elütés ez evidens. Ezt én egy szóval sem állítottam.

További eredményes munkát kívánok!
-George Custer-
 

DeletedUser17063

Vendég
Sziasztok!

Van egy eredmény, amit nem teljesen értek vagy nem működik megfelelően. Elmondanátok, hogyan működik?

Az utolsó életben - 100
"Üss ki ellenfeleket, miközben a teljes csapatod ki van ütve."

3vs3 emberrel játszottunk, mindketten halottak 2-3 kör múlva élednek, kilőttem egymás után 2 körbe 2 ellenfelet és nem növekedett 5/10-ről már egy jó ideje.

Az "ellenfeleket" - ezek szerint legalább 2 embert kell kiütni?
Illetve, ha az aktuális körbe élednek fel vagy halnak meg, akkor számít? - 1 kör múlva éled vagy a sorrendnek köszönhetően őt kilövik első lépésből és én az utolsóban ölöm meg az ellenfelet?

Üdv.: OwN3D
 

Nationalelf

Well-Known Member
Üdv
VAlami probléma van a kalanddal? A feleségemnek nem engedi lezárni,pedig minden feltétel teljesítve van.....
 

Csatolmányok

  • fsfsfs.JPG
    fsfsfs.JPG
    62,4 KB · Megtekintések: 20
  • gsdgsgsg.JPG
    gsdgsgsg.JPG
    76,7 KB · Megtekintések: 19

Monó

Game Master
The West Csapat
Game Master
Üdv
VAlami probléma van a kalanddal? A feleségemnek nem engedi lezárni,pedig minden feltétel teljesítve van.....
Gyanítom, időkorlátos a kalandsor, és elképzelhető, hogy a wikiben hibásan van feltüntetve a végső határidő.

Ezt találtam a tw-calcon : https://prnt.sc/qloq60 , valamint nekem is eltünt mára a küldisor az egyik szerverről, pedig tegnap még ott volt.
 

Syntex

Veteran Member
Ex-Csapattag
Sajnáljuk a kellemetlenséget, a wiki oldalon rosszul volt feltüntetve a dátum, a kalandsor a tegnap járt le. Ugyanakkor ezt jeleztük a Karácsonyi akció kiírásában: Ez a speciális küldetéssorozat December 18-tól, Január 9-ig lesz elérhető (a nap végéig).

A wikin javítottuk az elírást. Megértésetek kérjük!
 
Fent