Kérdések és válaszok

DeletedUser17053

Vendég
Sziasztok!
Ez az aukciós Piros mágikus kalap konstans 1% bónuszt ad pénzre/tp-re stb vagy szintenként annyi? azaz egy 150-es szintű játékosnak 150%? Ezt azért fontos lenne tudni
 

DeletedUser17853

Vendég
Sziasztok, az a kérdésem hogy a javaslatokat, fejlesztés ötleteket amiket tesz az egyszerű ember ti továbbítjátok Csapat tagok egy erre alkalmazott csapat felé akik aztán ezt elbírálják, vagy hogy működik a dolog? Persze gondolom ti sem küldtök el minden hülyeséget, de ami már nem teljesen elrugaszkodott gondolat kimegy innen a fórumról? Kaptok valami visszajelzést esetleg egy-egy továbbított javaslatról, hogy például: "Az ötlet elutasítva, csalás lehetősége forogna kockán." - vagy valami ilyesmi. Illetve volt már olyan játékos által beadott javaslat ami megvalósításra került, és ha igen, utána lehet nézni valahol? Köszönöm
 
Lenne pár kérdésem a párbajszint csökkenésről, amik másoknak is hasznosak lehetnek.

El Dorado világ beállításaival:

- Hány egybefüggő párbajtalan nap után kezd el zuhanni a pb. szintünk?

- Ha nem hívok senkit párbajra, de valaki kihív engem és véletlen megnyerem a párbajt, a párbajszint zuhanás megakad, és újra le kell várni xy napot?


- Szintlépés után a párbajszint általában növekedik eggyel. Ez a szintlépés is megakasztja a párbajszint zuhanását és le kell várni xy napot ,hogy újra elkezdjen csökkenni?

- Elég csak nekem nem kihívni másokat párbajra és magától elkezd csökkenni?

Mindenféle válasz jól jön a témában, aki tud segíteni nyugodtan írja le. Support tagoktól is remélem kapok válaszokat. Sokan kíváncsiak hogyan is működik a párbajszint csökkenése. Kérdésem El Doradó szerver beállításokra vonatkozik. (Úgy tudom v1-en máshogy működik.)
 

DeletedUser15763

Vendég
1) Minden szerveren uaz a beallitas, nincs kulonbseg szerverek kozott. Ha pedig van, te is letudod ellenorizni a beallitasoknal.
2) 40 napnak kell eltelnie (nem hivsz ki senkit sem), s szep lassan kezd el csokkeni a szint, ugy heti szinten fog, ha jo remlik a szinthez szukseges 1/3daval.
3) Ha teged hivnak ki, de megnyered a parbajodat, nem befolyasol semmit se.
4) Szintlepes eseten termeszetes, h no 1-el, hiszen a parbajalapszintje is 150, csak ugy, mint a karakterede, ertsd 149rol lepsz 150re, akkor a pb alapszint is 149rol 150re megy. Szoval ez a szint nem fogja megszakitani a zuhanast, mert a kettonek egymashoz semmi koze.
5) Ha teged utnek folyamatosan, akkor termeszetesen csokken, foleg, ha a te parbajszinted 450, es egy 325os tamad be folyamatosan, abban az esetben gyorsabban fog csokkeni a pb szinted.

Egyebkent egyszerubb megoldas, fogod a bibliat, es a legalacsonyabbakat tamadod folyamatosan befele, 1 het alatt lezuhan 450rol 300ra, csak kitartas kerdese.
 

DeletedUser15763

Vendég
Köszönöm a válaszokat.

Én úgy tudtam egyébként ,hogy a nagyobb párbajszintűektől csökken, mivel több pb. tapasztalatot vesztek, ha tőlük kapok ki.

Ha te 450es pb szinttel rendelkezel (te vagy a nagy), es egy 325ös tamad teged be (ismeretlen a kicsi), akkor te minimalis fpt fogsz kapni (ha nyersz), viszont az ellenfeled gigantikusat (ha o nyer), azaz ha alacsonyabbakat utsz es te vagy a 450es, gyorsabban zuhansz le. Lenyeg, h mindig a legalacsonyabbtol kapj ki.
Ha te vagy a kicsi es kikapsz a nagytol, a nagy csak keves fpt fog kapni erted, s lassabban fogsz csokkeni lefele. Magyarul En vagyok a 450es, es te a 325ös. En minimalis fpt kapok erted, ami azt jelenti, h alig fogsz csokkeni pb szintben, csokkeni fogsz, de nem jelentosen, mintha te lennel a nagy, ezert, ha valaki 450rol leakar menni 150 alapszintre, korlatlan energiaval (700-900 teaval) + automataval + bibliaval a kezben, mindig a legkisebbet usse befele, mert, annal konnyebben zuhantok lefele. Jobban nem tom elmagyarazni. Lenyeg ez...

Ha 150rol szeretnel felfele menni, azaz 450re, akkor mindig a legmagasabbat kell utnod, abban az esetben hamar feltudsz menni, mig a legmagasabb 10-15 vesztett csata utan (pontos szamot mar nem tudok adni, h mennyi kell, mert mar elfelejtettem) fog vesziteni 1-1 pb szintet.

Összegezve, ha egy nagyobb pb szintu jatekostol kapsz ki, attol nem fog ugy csokkeni, mint egy alacsonyabbtol. Logan a nyar elejen megvalositotta, azt amit leirtam... 450rol lement 150re 2-3 het alatt. Mindig a legkisebbet tamadta befele, es annal gyorsabban zuhant lefele...

Egyebkent 3 hónapja ezelott befejeztem a jatekot, veletlenul vettem eszre a kerdesedet tegnap, mivel kivancsi voltam, h tortent e vmi erdemleges valtozas 3 honap alatt (hát nem valtozott semmit...), ha ez idoszak alatt nem nyult bele az inno a jatekba, abban az esetben az van, amit irtam osszegezve.

Mindenkinek minden jót. A játékhoz kitartast.
 
Eddig 28 vesztes párbajnál járok, eddig csak 1 szint ment le, de az is 446-os párbajszintűtől. Ököllel megyek emberekre. Most a lehető legkisebbeket hívom ki, aztán majd infózok a továbbiakról.
 
Fent