Pedro José Donoso
Veteran Member
Az új világért kevésbé lenne kár,viszont speed valóban jöhetne valami lassan,ami nem 3 hétnyi grindot igényel,hanem valóban max pár napot.idén májusban se új világ se speed nem lesz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Jegyzet: This feature may not be available in some browsers.
Az új világért kevésbé lenne kár,viszont speed valóban jöhetne valami lassan,ami nem 3 hétnyi grindot igényel,hanem valóban max pár napot.idén májusban se új világ se speed nem lesz?
Nincs kapacitas valaszolni,az otleteket sem tovabbitjak mar jo idejeUgy latom az adminok már egymást is bannoljak a fórumon mert se válaszok toluk, se nyereményjáték eredmenyek xd
DUgy nez ki meglatszik Tribe hianya, bár ugy tunik mintha nem csak ő hiányozna onnanNincs kapacitas valaszolni,az otleteket sem tovabbitjak mar jo idejeD

Tényleg a József Attila nyereményjátéknak már egy hete nincs eredménye, mikor várhatjuk?

„S amíg várnál, hogy mi lesz,Tényleg a József Attila nyereményjátéknak már egy hete nincs eredménye, mikor várhatjuk?
Tényleg a József Attila nyereményjátéknak már egy hete nincs eredménye, mikor várhatjuk?
Kérni lehet !nem tudom ha 10 éve kalandor vagyok az egyik világon lehet e kérni hogy párbajos legyek valahogy?????
A kizárva kaland(s)or jutalma, ha a második lehetőséget választod Henrynél.nem tudom ha 10 éve kalandor vagyok az egyik világon lehet e kérni hogy párbajos legyek valahogy?????
Ezt nem sikerült meghaladni az elmúlt 17-18 évbennem tudom ha 10 éve kalandor vagyok az egyik világon lehet e kérni hogy párbajos legyek valahogy?????

de meg kapom az egész felszerelésem ha újat kezdek? vagy az egész táskám tartalmát 100 millával együtt?Ezt nem sikerült meghaladni az elmúlt 17-18 évben
Kalandor lettél,a legjobb amit tehetsz ha újra kezdesz más kaszttal![]()

Sajnos nem. Könyörtelen az inno.de meg kapom az egész felszerelésem ha újat kezdek? vagy az egész táskám tartalmát 100 millával együtt?![]()
akkor maradok a helyemen éppen elértem a 200 szintetSajnos nem. Könyörtelen az inno.