A játékbeli aláírás bannernek nem kellene automatikusan frissülnie? Itt az alárásban 193. szintű vagyok, a játékban már 194., illetve az eredménypontok is eltérnek.
Pár órán belül frissülniük kell, ahogy most látom, frissült is már azóta számodra

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Jegyzet: This feature may not be available in some browsers.
A játékbeli aláírás bannernek nem kellene automatikusan frissülnie? Itt az alárásban 193. szintű vagyok, a játékban már 194., illetve az eredménypontok is eltérnek.

Az éven a fórumon a bolondok napja elmaradt...![]()
Sziasztok!
Pár sorral készültem én is magamról, hogy kielégítsem a kíváncsiságot:
Én anno Arizonán kezdtem a játékot, amit egy hosszabb kihagyás követett. Mikor ismét elkezdtem aktívan játszani, akkor éppen Kentucky volt a legfrissebb világ, ezért ott próbáltam visszatérve szerencsét, azonban sajnos szép-lassan egyre inaktívabbá vált, ezért közben Világ 1-en kezdtem karaktert, ezúttal jóval átgondoltabban. Egyik döntésem volt például a korábbi kedvenc kalandor kaszt lecserélése is. Perpill is az a fő világom, ahol aktívan vágtatok a prérin.
Ezúton én is sok szeretettel üdvözlök mindenkit és remélem élvezetesebbé tudjuk tenni számotokra a játékot a jövőben!
Ja akkor jó csak azért kérdeztem mert látom amúgy a multik szűrésével gondok vannak. 10 növekő user id, 10 kalandor, 2 különböző helyen a 10 kari, 1 városnál piacolnak, ugyanolyan ruhák, ugyanakkor, de 1 héttel a jelentés után sincs tiltvaMiért mikor nem volt szabad multizni ?
Vagy egyáltalán mióta tilos ?

Ja akkor jó csak azért kérdeztem mert látom amúgy a multik szűrésével gondok vannak. 10 növekő user id, 10 kalandor, 2 különböző helyen a 10 kari, 1 városnál piacolnak, ugyanolyan ruhák, ugyanakkor, de 1 héttel a jelentés után sincs tiltva
Gondolom akkor változtak a szabályok és lehet már, főleg ilyen bután csinálni
Köszönjük a javaslatodat, megfontoljuk a megvalósítását.Semmi bejelentés Triberól, igazán sokra értékeltétek a munkáját akkor, ha meg se köszönitek az elmúlt pár évet neki...![]()
Ezek után már úgyis lényegtelen képmutatás lenne az egészKöszönjük a javaslatodat, megfontoljuk a megvalósítását.
Semmi bejelentés Triberól, igazán sokra értékeltétek a munkáját akkor, ha meg se köszönitek az elmúlt pár évet neki...![]()

Kár Tribe-ért. Mondjuk van akiért nem lenne kár, de ott nagy a hátszél.Nem kicsi visszaélés lehetett, ha se szó, se beszéd… narancséknál mindig mondtak valami rossz szöveget legalább.![]()
Megmondom őszintén, hogy nem gondoltam ekkora hír értékkel bír számotokra, ezért nem készültem külön búcsúzással eleinte.
Köszönünk mindent, sok sikert a való életben!Sziasztok!
Köszönöm az aggódást, jól esik!Megmondom őszintén, hogy nem gondoltam ekkora hír értékkel bír számotokra, ezért nem készültem külön búcsúzással eleinte.
Csodás éveket tölthettem a csapatban és sokat tanultam ez alatt az idő alatt, amiért hálás vagyok Chicken-nek és a Többieknek! A magánéletben viszont most elég sok változás ért, szerencsére pozitív irányba, amik miatt jelentősen kevesebb időt tudnék erre az önkéntes feladatra fordítani, így ezt a megoldást láttam jónak. Nincs ezzel kapcsolatban semmiféle konteó, illetve arról sincs szó, hogy bármiféle sérelem állna a háttérben.
A csapatnak továbbra is sok sikert kívánok, Nektek pedig jó játékot!
Maradok tisztelettel,
Tribe

Sok sikert kívánok a továbbiakban és köszönöm az értünk áldozott idődet, munkádat!Sziasztok!
Köszönöm az aggódást, jól esik!Megmondom őszintén, hogy nem gondoltam ekkora hír értékkel bír számotokra, ezért nem készültem külön búcsúzással eleinte.
Csodás éveket tölthettem a csapatban és sokat tanultam ez alatt az idő alatt, amiért hálás vagyok Chicken-nek és a Többieknek! A magánéletben viszont most elég sok változás ért, szerencsére pozitív irányba, amik miatt jelentősen kevesebb időt tudnék erre az önkéntes feladatra fordítani, így ezt a megoldást láttam jónak. Nincs ezzel kapcsolatban semmiféle konteó, illetve arról sincs szó, hogy bármiféle sérelem állna a háttérben.
Maradok tisztelettel,
Tribe
Sziasztok!
Maradok tisztelettel,
Tribe