Kérdések és válaszok

• Témaindító Témaindító DeletedUser
  • Kezdés ideje Kezdés ideje
Sziasztok!

Pár sorral készültem én is magamról, hogy kielégítsem a kíváncsiságot:

Én anno Arizonán kezdtem a játékot, amit egy hosszabb kihagyás követett. Mikor ismét elkezdtem aktívan játszani, akkor éppen Kentucky volt a legfrissebb világ, ezért ott próbáltam visszatérve szerencsét, azonban sajnos szép-lassan egyre inaktívabbá vált, ezért közben Világ 1-en kezdtem karaktert, ezúttal jóval átgondoltabban. Egyik döntésem volt például a korábbi kedvenc kalandor kaszt lecserélése is. Perpill is az a fő világom, ahol aktívan vágtatok a prérin.

Ezúton én is sok szeretettel üdvözlök mindenkit és remélem élvezetesebbé tudjuk tenni számotokra a játékot a jövőben!

GG

Miért mikor nem volt szabad multizni ?
Vagy egyáltalán mióta tilos ?
Ja akkor jó csak azért kérdeztem mert látom amúgy a multik szűrésével gondok vannak. 10 növekő user id, 10 kalandor, 2 különböző helyen a 10 kari, 1 városnál piacolnak, ugyanolyan ruhák, ugyanakkor, de 1 héttel a jelentés után sincs tiltva :)
Gondolom akkor változtak a szabályok és lehet már, főleg ilyen bután csinálni

Ja akkor jó csak azért kérdeztem mert látom amúgy a multik szűrésével gondok vannak. 10 növekő user id, 10 kalandor, 2 különböző helyen a 10 kari, 1 városnál piacolnak, ugyanolyan ruhák, ugyanakkor, de 1 héttel a jelentés után sincs tiltva :)
Gondolom akkor változtak a szabályok és lehet már, főleg ilyen bután csinálni

"Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél"

Semmi bejelentés Triberól, igazán sokra értékeltétek a munkáját akkor, ha meg se köszönitek az elmúlt pár évet neki... :)

Nem tudom a részleteket, annyit tudok hozzászólni hogy én is kicsit meglepődtem hogy nem volt elköszönés.
A meló önkéntesebb mint az elmúlt években volt, illetve nemzetközi szerveren sincs hirtelen a csapatunkban.

Sziasztok!

Köszönöm az aggódást, jól esik! :) Megmondom őszintén, hogy nem gondoltam ekkora hír értékkel bír számotokra, ezért nem készültem külön búcsúzással eleinte.
Csodás éveket tölthettem a csapatban és sokat tanultam ez alatt az idő alatt, amiért hálás vagyok Chicken-nek és a Többieknek! A magánéletben viszont most elég sok változás ért, szerencsére pozitív irányba, amik miatt jelentősen kevesebb időt tudnék erre az önkéntes feladatra fordítani, így ezt a megoldást láttam jónak. Nincs ezzel kapcsolatban semmiféle konteó, illetve arról sincs szó, hogy bármiféle sérelem állna a háttérben.
A csapatnak továbbra is sok sikert kívánok, Nektek pedig jó játékot! :)

Maradok tisztelettel,
Tribe

Sziasztok!

Köszönöm az aggódást, jól esik! :) Megmondom őszintén, hogy nem gondoltam ekkora hír értékkel bír számotokra, ezért nem készültem külön búcsúzással eleinte.
Csodás éveket tölthettem a csapatban és sokat tanultam ez alatt az idő alatt, amiért hálás vagyok Chicken-nek és a Többieknek! A magánéletben viszont most elég sok változás ért, szerencsére pozitív irányba, amik miatt jelentősen kevesebb időt tudnék erre az önkéntes feladatra fordítani, így ezt a megoldást láttam jónak. Nincs ezzel kapcsolatban semmiféle konteó, illetve arról sincs szó, hogy bármiféle sérelem állna a háttérben.

Maradok tisztelettel,
Tribe
Köszönünk mindent, sok sikert a való életben! :)

Sziasztok!

Maradok tisztelettel,
Tribe
Sok sikert kívánok a továbbiakban és köszönöm az értünk áldozott idődet, munkádat!

Sziasztok!

Maradok tisztelettel,
Tribe

Sok sikert kívánok, köszönjük a munkád!

Vissza
Fent