Kérdések és válaszok

Klar

Community Manager
Ex-Csapattag
Azért küldjük el, hogy jelezzük a játékosnak, hogy megkaptuk az üzenetét azonban bizonyos körülmények/okok miatt nem tudunk egyelőre érdemben válaszolni a kérdésére/megoldani a problémáját.

Akkor érkezik a játékban értesítés, ha a ticketben ki van választva az adott világ. Abban az esetben ha ez nincs megadva ("semmi" van kiválasztva) akkor nem érkezik telegram.

-Lótusz-

Active Member
Szép napot!

Bocsánat, de nincs energiám végig olvasni ezt az 1100 bejegyzést. A kérdésem az lenne, hogy a mesterségek mikor lesznek frissítve, mert sehol nem találom az újjonan beépített, elsajátítható dolgokat.
Ilyen az "Egy fából készült tortaállvány" "Pios gyümölcslé" "Egy szívószál és egy desszerteskanál" Szeretném a hozzávalókat kitermelni, de sajna nem megy, mert nem találom a szakmai frissítéseket.

Köszönöm a választ.

Monó

Game Master
The West Csapat
Game Master
Szép napot!

Bocsánat, de nincs energiám végig olvasni ezt az 1100 bejegyzést. A kérdésem az lenne, hogy a mesterségek mikor lesznek frissítve, mert sehol nem találom az újjonan beépített, elsajátítható dolgokat.
Ilyen az "Egy fából készült tortaállvány" "Pios gyümölcslé" "Egy szívószál és egy desszerteskanál" Szeretném a hozzávalókat kitermelni, de sajna nem megy, mert nem találom a szakmai frissítéseket.

Köszönöm a választ.
A kalandsor leírása mutatja a szükséges termékeket is, és ha egérrel rámész a készítendő tárgyra, úgy is látod, miből mennyi kell

Verseny egy nem mindennapi desszertért

Deleted User - 834683

Vendég
Sziasztok!
Valahol van egy kis segítség, hogy nagyjából 30 szintenként felbontva milyen ruhákat érdemes erődre vinni? Sokat segítene nekem :) Előre is köszi!

Deleted User - 779988

Vendég
Sziasztok!
Valahol van egy kis segítség, hogy nagyjából 30 szintenként felbontva milyen ruhákat érdemes erődre vinni? Sokat segítene nekem :) Előre is köszi!
Szia
Szettekben gondolkozz. Bármilyen szett jobb, mint a boltos tárgyak. Azok esetében pedig mindegy a szint.

Esetleg erődharc fegyverben nézhetsz bolti után, de hasonlóan jók a régi szettek fegyverei is is. Pl Natty, Téli.

De ha feltétlen bolti tárgyakban gondolkozol, jelezd.

Deleted User - 834683

Vendég
Szia
Szettekben gondolkozz. Bármilyen szett jobb, mint a boltos tárgyak. Azok esetében pedig mindegy a szint.

Esetleg erődharc fegyverben nézhetsz bolti után, de hasonlóan jók a régi szettek fegyverei is is. Pl Natty, Téli.

De ha feltétlen bolti tárgyakban gondolkozol, jelezd.
Hogy oszinte legyek, tényleg teljesen tanacstalan vagyok :D naggggyon reg jatszottam a jatekkal, akkor meg szettek is alig voltak. Az említett 2 szettnek utananezek, hogy hogy lehet oket megszerezni :)

En arra gondoltam amugy, hogyha van 1-2 jó deal bolti ruhakra is, akkor benevezek..:)

Hawk Bush

New Member
Sziasztok!

Lépj be városba, ott kérj segítséget. Legtöbb esetben cuccot is adnak, amivel fejlődni tudsz, nagyjából elmagyarázzák, hogy mi a helyzet most a játékkal, aztán eldöntöd, hogy milyen irányba szeretnél menni.

Bolti cuccokkal IS megoldható, de valószínüleg elmegy a kedved az egész játéktól, mert a szettek / buffok exponenciálisan megnövelték a fejlődés gyorsaságát, és folyamatosan le leszel maradva. Pénz miatt ne aggódj, 1001 féle mód van, hogy biztos talpakon állj.

Sok sikert előre is :D

Deleted User - 834683

Vendég
Lépj be városba, ott kérj segítséget. Legtöbb esetben cuccot is adnak, amivel fejlődni tudsz, nagyjából elmagyarázzák, hogy mi a helyzet most a játékkal, aztán eldöntöd, hogy milyen irányba szeretnél menni.

Bolti cuccokkal IS megoldható, de valószínüleg elmegy a kedved az egész játéktól, mert a szettek / buffok exponenciálisan megnövelték a fejlődés gyorsaságát, és folyamatosan le leszel maradva. Pénz miatt ne aggódj, 1001 féle mód van, hogy biztos talpakon állj.

Sok sikert előre is :D
A mexikói szett milyen lenne, így 40es szint környékén? Van jelenleg jobb ezen szint környékén?

Fent