Lacx
Well-Known Ember
Értem, kösziA színes neveket nekem kellene egyesével beállítani szerintem, a reakcióhoz nincsen hozzáférésem.

Értem, kösziA színes neveket nekem kellene egyesével beállítani szerintem, a reakcióhoz nincsen hozzáférésem.
Eeeh, engedd meg hogy aludjak rá egyet vagy kettőt. Ha elfelejtenék érdemben válaszolni, akkor bátran idézd az üzenetemet vagy kérd számon rajtam a válaszomat.Értem, kösziszínes nevet lehet kérvényezni?
![]()
Bátorkodok megidézniEeeh, engedd meg hogy aludjak rá egyet vagy kettőt. Ha elfelejtenék érdemben válaszolni, akkor bátran idézd az üzenetemet vagy kérd számon rajtam a válaszomat.
Mit szólnátok ahhoz, hogy ha fórumos nyereményjátékoknál bevezetnénk egy újfajta jutalmazást, ami mondjuk a színt és vagy fórumos címet foglalna magába?Bátorkodok megidézni
Nekem megfelel, csak ne a játékbeli nyereményt váltsa le a fórumos, mert akkor sokan annak nem örülnének, hogy rög/avatar helyett színes nevet nyernekMit szólnátok ahhoz, hogy ha fórumos nyereményjátékoknál bevezetnénk egy újfajta jutalmazást, ami mondjuk a színt és vagy fórumos címet foglalna magába?
színeket a népnek!Megérdemlek egy királykék színt a nevemre itt fórumon