Értem, kösziA színes neveket nekem kellene egyesével beállítani szerintem, a reakcióhoz nincsen hozzáférésem.

Értem, kösziA színes neveket nekem kellene egyesével beállítani szerintem, a reakcióhoz nincsen hozzáférésem.
Eeeh, engedd meg hogy aludjak rá egyet vagy kettőt. Ha elfelejtenék érdemben válaszolni, akkor bátran idézd az üzenetemet vagy kérd számon rajtam a válaszomat.Értem, kösziszínes nevet lehet kérvényezni?
![]()
Bátorkodok megidézniEeeh, engedd meg hogy aludjak rá egyet vagy kettőt. Ha elfelejtenék érdemben válaszolni, akkor bátran idézd az üzenetemet vagy kérd számon rajtam a válaszomat.
Mit szólnátok ahhoz, hogy ha fórumos nyereményjátékoknál bevezetnénk egy újfajta jutalmazást, ami mondjuk a színt és vagy fórumos címet foglalna magába?Bátorkodok megidézni
Nekem megfelel, csak ne a játékbeli nyereményt váltsa le a fórumos, mert akkor sokan annak nem örülnének, hogy rög/avatar helyett színes nevet nyernekMit szólnátok ahhoz, hogy ha fórumos nyereményjátékoknál bevezetnénk egy újfajta jutalmazást, ami mondjuk a színt és vagy fórumos címet foglalna magába?
színeket a népnek!Megérdemlek egy királykék színt a nevemre itt fórumon
Sajnos nem, nem tudom szerkeszteni ezen eredmények leírását.
Így fejből nem tudom megmondani, utána kell nézzek.Meg lehetne oldani hogy a forumon 2 alairasnal tobbet lehessen behelyezni?![]()
be akartad küldeni a töködet?Valamilyen nyereményjáték nem lesz majd aminek a való élethez is köze van ? Pl volt ilyen állatos, tökös, karácsonyfás... a legutóbbi ilyen az állatos volt (vagy valami saját készítésű fotós, nem tudom már melyik)... de már rég volta tökös is kimaradt az éven
![]()
Szívesen beküldtem volnabe akartad küldeni a töködet?![]()
adom, bármilyen témábaValamilyen nyereményjáték nem lesz majd aminek a való élethez is köze van ? Pl volt ilyen állatos, tökös, karácsonyfás... a legutóbbi ilyen az állatos volt (vagy valami saját készítésű fotós, nem tudom már melyik)... de már rég volta tökös is kimaradt az éven
![]()
Én egy fehér-kék-piros trikolort látnék szívesen.Javaslatom a következő:
lehessen különböző témákat beállítani (karácsonyi, húsvéti, halloweenes stb), csak ne legyen már ez az undormány sárga kék
Azzal nem lenne bajomÉn egy fehér-kék-piros trikolort látnék szívesen.![]()
ajajjÉn egy fehér-kék-piros trikolort látnék szívesen.![]()