javaslat ötlet

• Témaindító Témaindító Deleted User - 829803
  • Kezdés ideje Kezdés ideje

Deleted User - 829803

Vendég
Lenne egy ötletem a következő speedhez !
1.fel épült alap szintű ház 100 rög
2.fel épült középszintű ház 200 rög
3. teljesen felépült ház 300 rög
lehetne őket tovább építeni ! csak városban élők lehessenek nyerők!

Mpi szerintem minden speeden megérdemelné a játékos kizárás nélkül.

Lenne egy ötletem a következő speedhez !
1.fel épült alap szintű ház 100 rög
2.fel épült középszintű ház 200 rög
3. teljesen felépült ház 300 rög
lehetne őket tovább építeni ! csak városban élők lehessenek nyerők!

Mpi szerintem minden speeden megérdemelné a játékos kizárás nélkül.

1. Ide kellett volna nyitnod: https://forum.the-west.hu/index.php?forums/javaslatok-a-játékhoz.79/

2. Fogalmam sincs, h ezt az otletet honnan szedted.. milyen házról van szó?

3. Mi lenne az ertelme?

Harcok idejének áthelyezése
  • Az erődharc áthelyezhető amennyiben a harc kezdete előtt legalább 6 óra még hátra van.
    Ajánljuk a figyelmetekbe, hogy nem tartunk fent 24/7 támogatói rendszert, ezért előfordulhat, hogy nem tudunk időben reagálni és átütemezni a harcokat.
    Előre is elnézést kérünk az ilyen helyzetekért.
Sziasztok!

Oregon szerveren elég nagy rendszere lett ennek a szokásnak, és elég zavaró. Teszem azt, ma délelőtt 11 órakor kihívtak egy erődöt, és áthelyeztették ma este 11-re. Nagyon jó lenne ezzel kezdeni valamit. Lassan azon gondolkodom, hogy mi meg az összes ilyen harcot áthelyeztetjük 2037-re.

<3

Harcok idejének áthelyezése
  • Az erődharc áthelyezhető amennyiben a harc kezdete előtt legalább 6 óra még hátra van.
    Ajánljuk a figyelmetekbe, hogy nem tartunk fent 24/7 támogatói rendszert, ezért előfordulhat, hogy nem tudunk időben reagálni és átütemezni a harcokat.
    Előre is elnézést kérünk az ilyen helyzetekért.
Sziasztok!

Oregon szerveren elég nagy rendszere lett ennek a szokásnak, és elég zavaró. Teszem azt, ma délelőtt 11 órakor kihívtak egy erődöt, és áthelyeztették ma este 11-re. Nagyon jó lenne ezzel kezdeni valamit. Lassan azon gondolkodom, hogy mi meg az összes ilyen harcot áthelyeztetjük 2037-re.

<3
Ha jól látom, ti vagytok a védők ott.
Engedély sem szükséges ahhoz az erőd tulajdonosától , hogy a harc át legyen rakva ?

Vissza
Fent