Úgy tűnik meghoztaEgyéb közhely? Esetleg a kemény munka meghozza gyümölcsét?
vagy kinek a pap kinek a papné?
Itt nem értem teljesen. Csak szkripttel lehet megtalálni az ezüst munkákat? Vagy van valami amit nem látok?Mielőtt bárki azt hinné rinyálok mert nem nyertem nem, szégyenlem hogy egyáltalán játszottam, Meli és Sis egyértelműen egy ember karakterei de ezt félrerakva, mert 3. hely semmit nem ér, azért Lacx-ot kiemelném.
Olyan unintelligens emberre utal az, hogy ezüst munkázik 1 nappal a vége előtt amely egy tiltott script és még csak semmit nem ad hozzá ahhoz, hogy recepteket találjon. SEGÍTEK NEKED: az ezüst munka NEM AD SZERENCSÉT; pénzt, terméket tp-t viszont többet (ami neked nem kellett).
Én csalás párti vagyok, aki tud és nem bukik le tegye, de hogy egy ilyen amatőr egyértelműen scriptezzen és így se bannolják az a magyar the-westre rárakja a koronát.
Annak aki szerencsének mondaná, nézze meg a megyéket is #bohócmajmátkérjenaharmadik2794 bővítmény megtekintése
Csakis azzal lehetett megtalálni azt a 3 különböző helyen lévő munkát. A többiek nem is tudom, hogy voltak rá képesek. Sőt még a sínfektetést meg a vasút építést is egy helyre hackeltem, hogy ne kelljen feleslegesen járkálnom.Itt nem értem teljesen. Csak szkripttel lehet megtalálni az ezüst munkákat? Vagy van valami amit nem látok?
Ha eldón csináltad volna ezt már rádküldtem volna az állam összes rendőrbíróját!!!4Csakis azzal lehetett megtalálni azt a 3 különböző helyen lévő munkát. A többiek nem is tudom, hogy voltak rá képesek. Sőt még a sínfektetést meg a vasút építést is egy helyre hackeltem, hogy ne kelljen feleslegesen járkálnom.
mr. 4. hely?Nem Aston miatt kaptunk ki vbn?
mr. 4. hely?