Játék hibák

.XelioX.

Game Master
The West Csapat
Game Master
Szerintem mindannyian egyetértünk abban, hogy a karakterosztályok között kiegyensúlyozatlanság van és az átdolgozásuk már esedékes lenne, viszont a személyes véleményem az az, hogy ettől függetlenül hasznos tud lenni a kalandorok erődharcbónusza attól függetlenül, hogy a statisztikában nincs kimutatva, pedig sorsdöntő lehet, ha körökön keresztül tartanak egy tornyot/szektort. Nem "hálás" feladat kalandornak lenni. :D
Én ezt értem.
De szerintem te tudod a legjobban, hogy mennyire zavaró tud lenni, hogyha hiába pacek a kari, a legjobb esetben is csak a közepes eredményt hozza.
 

0zzy

Member
A zsákmányt ki kéne már venni, nem tudom melyik inkompetens ötlete volt azt oda berakni !!!
#shameonyall

Nos, ha ezek a "felesleges" termékek nem lennének benne akkor egy-kettőre meglenne az összes szett mindenkinek, ami gazdaságilag nem jövedelmező a cég számára. Hiszen logikus ha valaki 150-800 rögöt elkölt és egy ilyet nyit fog nyitni újat mert ez neki nem kell.
Ezeket sosem fogják kivenni ezzel számolni kell. :tumbleweed:
 

Biersack

Well-Known Member
Vagy nem nyit, mert nem gyökér és nem tömi tovább az inno zsebét. Tetszik a meglátásod, csak sajnos túl naiv vagy. Pusszancs
 

Lacx

2x
Speed győztes 2022
Három PB-t indítottam el fél órája, azalatt a 2 PB alatt a párbajszintem nem nőtt. A harmadiknak ez lett az eredménye: (ha nőtt volna megértem, hogy pont átléptem azt a szintet... de TP-t is kapok a kocsma ablakban érte és mégsem lehet pbzni? )

1668426587051.png
 

-Lótusz-

Active Member
Hello!

Van egy gondom, vásároltam az UP boltban 10 db tököt, meg is adta, le is vonta a kötiket. Kinyitottam mindegyiket,, köztük, amiért vettem, Három növér módszert. Nos a gondom az, hogy eltünt, az összes kinyitott kártyám, a kötik is . amiért vásároltam.
Amennyiben lehetséges, megtudná valaki nézni, hogy hol van, vagy mi a hiba? Ez Georginán történt, egyedül csak ott játszom.

Köszönöm.
 
Fent