pistike18
Ai gonplei ste odon.
+1Akkor azok valamit nagyon nem jol csinaltak...
+1Akkor azok valamit nagyon nem jol csinaltak...
Az előzőn 150es szinten harcoltunk.. azt javaslom ha szeretnétek emelni a szinteken akkor is még csak pl 180-ra vagy 200-ra emeljétek, hisz az is bőven újdonság lészen sokaknak. (így majd jövőre eljátszhatjátok hogy akkor meg már 250es szintre állítjátok be.. vagy több évre terverztek és pl jövőre is még csak 220 és majd utána 250..stb)Jelenleg az van terveinkben, hogy mindenkinek mi állítjuk be a szintet majd, így nem lesz szükség nyitogatásra.
ha már erőddel kapcsolatos versenyt akarnak, lehetne erődépítő versenySzerintem ez az igazi propagandia, reklámozni a vérengző erődharcolást az megy! Nem hogy adnának parizert népnek!
-Jakabó Enzi
egyetértekha már erőddel kapcsolatos versenyt akarnak, lehetne erődépítő verseny
De ha a többség érdekeit nézzük akkor a magyar időzóna szerint kell nézni.több időzónát kell összeegyeztetni, már romániában is +1 óra van, szóval azért nem lehet csak ránk szabni
Sziasztok!Itt gondolom regisztrálni kell!Gondolom nem elég a sima bejelentkezés?
Csapatvezetők, résztvevők: a Gringot szívesen megvennem Flon.Csapatvezetők jutalmazása:
További jutalmaink:
- Minden csapattagot megillető nyeremény mellett a vezetőket 1db El Gringo szettdarabbal (bármelyik válaszható) jutalmaznánk.
- Csapatonként kisorsolunk 1db El Gringo szettdarabot (bármelyik válaszható). Kivételt képez a győztes csapat, ahol 2db kerülne kisorsolásra összesen.
Azert nem kene felnyomni az arat, sokert adjak ha azt lassak hogy egymasra licitalunk, magunk helyzetet nehezitsuk megGringot én is vennék majd, elég magas áron, jegyezzétek.
Köztudott, hogy a parizer sokkal gyilkosabb, mint az erődharc. Kérem őrizzük meg a maradék humánumot!Szerintem ez az igazi propagandia, reklámozni a vérengző erődharcolást az megy! Nem hogy adnának parizert népnek!
-Jakabó Enzi
Én nem licitálok senkire, fix áron veszem, csak magasabban mint a "piaci" ár.Azert nem kene felnyomni az arat, sokert adjak ha azt lassak hogy egymasra licitalunk, magunk helyzetet nehezitsuk meg
Van a gringonal olyan hogy piaci ar?Én nem licitálok senkire, fix áron veszem, csak magasabban mint a "piaci" ár.
mert eltűnnének a kalandorokCsapatonként összesen 5 játékos számára engedélyeznénk karakterosztály váltást
akkor ezek szerint lehetséges a váltás,a normál szervereken miért nem lehet legalább egyszer cserélni?
Ha többször lehetne változtatni, én biztos kipróbálnám a kalandort is Flon.mert eltűnnének a kalandorok
Csapatonként összesen 5 játékos számára engedélyeznénk karakterosztály váltást
akkor ezek szerint lehetséges a váltás,a normál szervereken miért nem lehet legalább egyszer cserélni?