IFBC 3 - Nyeremények igénylése

Státusz
Nem lehet hozzászólni.

Syntex

Community Manager
The West Csapat
Community Manager

(Kép szerzője Ernest Roahmyer)

Kedves Erődharcosok,

Az IFBC 3 végére ért, így mindenkinek szeretnék gratulálni aki részt vett és harcolt az utolsó percekig az eseményen! Sajnos idén nem jött össze a dobogós hely, viszont a 4. helyezés sem rossz, bizonyítja, hogy továbbra is a magyar csapat a legjobbak között tudhatja magát. Azok alapján ami eljutott hozzám (elnézést, ha nem így lenne), úgy gondolom talán sikerülhetett volna a jobb helyezés egy kicsit nagyobb összetartással, fegyelemmel és az egymás iránti tisztelet megadásával minden esetben.

Ugyanakkor nincs indok arra, hogy bárkit is hibáztassunk emiatt vagy szomorkodjunk, úgy gondolom a legjobb, ha tanulunk a mostani helyzetből és felhasználjuk a tapasztalatokat arra, hogy legközelebb sokkal jobban teljesíthessünk.

Természetesen a Mixed Team 2 (Hungary, Russia, Turkey) csapat játékosairól sem kell megfeledkezzünk, akik annak ellenére megpróbálták felvenni a versenyt, hogy teljesen ismeretlen játékosokkal kerültek együtt és a kommunikáció sem valósulhatott meg anyanyelvükön. Minden elismerésem nekik is, és remélem jól éreztétek magatokat!

Mint tudjátok, minden résztvevő kap egy garantált nyereményt, amennyiben nem került kizárásra a fiókja. A nyereményt igényelni kell az esemény supporton keresztül. Kérlek írjatok levelet, közöljétek melyik szerverre (jelen esetben magyar), milyen játékosnévre és mely világra kéritek a nyereményt - természetesen lehet magyarul is írni. Kérlek vegyétek figyelembe, hogy a legújabb, Louisiana világra nem kérhetőek a nyeremények. Kérlek értesítsétek csapattársaitokat is, hogy minél előbb írjanak a nyereményt illetően. Köszönöm!

A nyeremények az elkövetkezendő hetekben kerülnek kiosztásra - még nem ismert pontosan hogy mi lesz a nyeremény, ez később kerül közlésre. Az eseményszerver bejelentéséért kattints ide.

Reméljük mindenki jól érezte magát és még egyszer gratulálunk mindenkinek!

Üdvözlettel, Syntex
A The West Csapata
 

Syntex

Community Manager
The West Csapat
Community Manager
Kedves Játékosaink,

A nyereményeket kiutaltuk azok számára akik ezt kérelmezték az eseményszerveren július 16-a előtt. A táskátokban meg kell találjátok a következő tárgyat:

IFBC 3 résztvevői láda

Kérlek ha még nem kérelmeztétek a nyereményt tegyétek meg az eseményszerver ügyfélszolgálatán keresztül.

Illetve megkérek mindenkit, hogy a jövőben figyeljen oda jobban amikor megadja a játékosnevét, több esetben is el volt írva a név - az ékezetek is fontosak (jóváírtuk a nyereményt, ha valahogy mégis megtaláltuk a felhasználótokat), vagy egyáltalán nem is találtunk hasonló nevű játékost a magyar szerveren (ez esetben felvettük veletek a kapcsolatot az eseményszerveren). Köszönjük az együttműködésetek!

Üdvözlettel, Syntex
A The West Csapata
 
Státusz
Nem lehet hozzászólni.