én inkább azt a mondatkezdést kicsit értelmesebbre írnám akkor: Szeretném, hogy óvatosabb legyél...Nem tudom, hogy jelezték-e már korábban a többiek, de Maria (A hosszú séta) küldetésének elején van egy apró elírás. Szeretem helyett szeretnémmel lenne helyes a mondatkezdés.
3744 bővítmény megtekintése
Nem tudom, hogy jelezték-e már korábban a többiek, de Maria (A hosszú séta) küldetésének elején van egy apró elírás. Szeretem helyett szeretnémmel lenne helyes a mondatkezdés.
3744 bővítmény megtekintése
én inkább azt a mondatkezdést kicsit értelmesebbre írnám akkor: Szeretném, hogy óvatosabb legyél...
Az 'újabb tartalmas frissítés, jó irányba haladunk'-hoz hasonló (ironikus) megjegyzések elkerülése végett bővítsük a frissítés tartalmát.Javítva, következő frissítés tartalmazni fogja.
Az 'újabb tartalmas frissítés, jó irányba haladunk'-hoz hasonló (ironikus) megjegyzések elkerülése végett bővítsük a frissítés tartalmát.
Nem mindennapi desszert (Verseny egy nem mindennapi desszertért): 'mousse' (7. sor)
4312 bővítmény megtekintése
Függetlenség napi party (Betsy Ross zászló): 'Hi' (1. sor)
4313 bővítmény megtekintése
'Batsy' -> Betsy
4314 bővítmény megtekintése
lehet én vagyok gyengeelméjű, de itt mire gondolt a költő?
ugyanitt a szememet bántja az alábbi munka: Munkavállalás vonatszerelőként
Ez is csak engem zavar, tudom, de nem lehetne ez: Munkavállalás vasúti járműszerelőként
ezeket ismerem, mégis csak ezt tanultam 4 évig, de nekem a szemem akkor is bántja, ilyen úri nép lettem (valamint aki a vontatási telepen dolgozik, az se vonatszerelő, és ha ezt mondod még meg is haragszik)A vasúti járművek osztályozása
A vasúti járművek erőforrás szerinti csoportjai:
- önjáró (vontató): saját, beépített gépi erőforrással rendelkeznek.
- vontatott: csak vontató járműhöz csatolva továbbíthatók.
A vasúti járművek cél szerinti csoportjai:
- kizárólag vontatási célú járművek (mozdonyok)
- önjáró és nem önjáró szállítójárművek (motorkocsik, motorvonatok)
- önjáró és nem önjáró munkagépek (vágánykarbantartó gépek, daruk, segélyvonatok)
forrás: http://oktat.uw.hu/munka/szallit/technika/23_Vasutikocsik.pdf
Mivel konkrétan a vonatra vonatkozik a munka, a leírás is helyes![]()
ezeket ismerem, mégis csak ezt tanultam 4 évig, de nekem a szemem akkor is bántja, ilyen úri nép lettem (valamint aki a vontatási telepen dolgozik, az se vonatszerelő, és ha ezt mondod még meg is haragszik)
Az ajánlat még ennyi ideig érvényes : %1.
4369 bővítmény megtekintése
Miért van többet számban? Bogyót több admin irányítsa? Az már nem multizás?(bocsi @Bogyó )