Javítottam a súgóban..
nem létszükséglet végül is játszani semegyébként létszükséglet a fenti probléma javítása Kedves Etheryon?
azt gondolom, h nem ezen volt a hangsúly, de őszintén örülök, h sikerült levenni a lényeget
Úgy vélem, senki sem sietteti/siettette a dolgot. Mindössze annyi történt, hogy pingeltem Klart, a topic fórum listáról való eltűnése/lekerülése végett, gondolván, hogy (habár, mint említetted) a probléma megoldása 'nem létszükséglet', mégse merüljön feledésbe, azáltal, hogy Klar-hoz nem jut el esetlegesen az adott, jelen esetben fentebb említett információ.ez nem Klar feladata, szerintem nem Ő kezeli a wikit.. másrészről, emberből van Ő is..
nem gondolnám, h ez ekkora probléma.. ráér..
Úgy vélem, senki sem sietteti/siettette a dolgot. Mindössze annyi történt, hogy pingeltem Klart, a topic fórum listáról való eltűnése/lekerülése végett, gondolván, hogy (habár, mint említetted) a probléma megoldása 'nem létszükséglet', mégse merüljön feledésbe, azáltal, hogy Klar-hoz nem jut el esetlegesen az adott, jelen esetben fentebb említett információ.
nem létszükséglet végül is játszani sem
Köszi szépen a jelzést!Üdv!
Egy fordítási (nem egészen, hisz csupán ismétli önmagát ) illetve egy/több helyesírási problémát/hibát véltem felfedezni. A kalandsor a(z) 'Sütés főzés Henryvel (Az élet ünneplése)' névre hallgat.
3555 bővítmény megtekintése
3556 bővítmény megtekintése
gameR29
az erődöt
Az alap kő, a többi faFa vagy kő?
Gondolom, a kardból készül a serpenyő, a kantárból meg talán a nyél? Komolyra véve, a kantár követelmény, nem fordítási hiba, a kardot lehet javítani, köszönjük a jelzéstszép kard a kantár
a kaland lezárós szövegben is kard szerepel:
Mi az a toja?