Kedves Játékosok,
Itt oszthatjátok meg velünk az eseménnyel kapcsolatos véleményeteket!
Üdvözlettel,
A The West Csapata
Itt oszthatjátok meg velünk az eseménnyel kapcsolatos véleményeteket!
Üdvözlettel,
A The West Csapata

Én a leírásának is örülnékÉn örülök az új kalandsornak, köszi![]()

Hát őőőő.... Én még soha nem panaszkodtam itt Fórumon, de: ehhez a 3-4 kalandból álló kalandsorhoz nem is volt szükség kalandleírásra.Egy kalandleírás nem ártana. Szuper, hogy új kaland van, de hol, és mi??![]()

Akkor te biztos meg tudod mondani, hogy a "sötét szoknya", amit fel kell venni az egyik feladatnál, az honnan szerezhető. Mert sem az UP boltból, sem a munkáknál kapott event-tárgyból. A feladat meg nem írja, hogy honnan.Hát őőőő.... Én még soha nem panaszkodtam itt Fórumon, de: ehhez a 3-4 kalandból álló kalandsorhoz nem is volt szükség kalandleírásra.
Tényleg ilyen rövid lett egy eventes kalandsor?![]()
Up shopban vanAkkor te biztos meg tudod mondani, hogy a "sötét szoknya", amit fel kell venni az egyik feladatnál, az honnan szerezhető. Mert sem az UP boltból, sem a munkáknál kapott event-tárgyból. A feladat meg nem írja, hogy honnan.
Köszi!Up shopban van

NE adj már ötleteket a fejlesztőknek, maguktól is gatya frissítéseket csinálnakMost nézem a 2.225be lesz árverezhető a barna focilabda.
Most még fejleszhető, a többi labda árverezhető, de nem fejleszthető (itt ennél biztos fel lett cserélve). Szóval ha valaki akar egy extra tárgyat a felszerelésébe, még a frissítésig fejlesztheti (mert gondolom akkor megcserélik, és nem lesz többé fejleszthető)
4845 bővítmény megtekintése
Lehet 90 kötit elégetek, hogy még legyen egy 2esem is![]()
én nem nekik adtam, hanem azoknak akik akarnának +1 tárgyatNE adj már ötleteket a fejlesztőknek, maguktól is gatya frissítéseket csinálnak