Florida dumaláda

qkko

Member
Csak JhonnyBeretta-ra hallgass, ő tudja a konkrét árat, és a levelében láthatod, hogy 1,3 milliót kért érte kiindulásból.
Vagy talán mégsem lenne korrekt az ár, és nem vennéd meg ennyiért?
Mégse ér ennyi? Még 1,3 milliót se?
figyeljél! nem olvasom végig a sok szemetet, ami billentyűzet által ide kerül, de fejezzük be ezt a semmire sem jó égetéset (Robert égetést), és floridán adj nekem egy zapata szettet 1,3 v 1,6 millióért (kérlek!). akkor nem lesz több okod itt írogati. na áll az alku?
 

NeverendingRoad

Well-Known Member
Tiszteletben tartom, és bár nehéz nem reagálni sem a trollkodásra, sem mások fröcsögő mocskolódására, lezárom a válaszokat ezekre. Ezt meghagyom azoknak akik nem ütik meg a szintet, és akiknek a becsülete elbírja azt, ha valaki visszaél egy másik játékos nevével, haszonszerzés céljából.
Nekem ez a dolog átütötte az ingerküszöböt, ilyen hazugságokhoz nem asszisztálok, szóval természetes volt, hogy szót emelek ez ügyben, ha már így bele lettem keverve. A kezdetektől fogva a nyílt, egyértelműen korrekt játékot és üzleti folyamatokat képviselem, és habár sokszor ez nekem több veszteséget okoz, mint szeretném, ezt továbbra is így fogom intézni, ahogy ezt a velem üzletelők már megszokhatták.
Ezt a szituációt tapasztalva én is óvatosságra inteném a játékostársaimat, hogy az ilyen helyzeteket elkerüljék.
Úgyis vannak még, akik szeretnék folytatni a veszekedést, hagyom őket érvényesülni, hadd éljék ki itt magukat.
vannak bajok