Fejlesztett tárgyak lebontása/árverezhetősége

Red Dead James

Vendég
Összefoglaló
1.A fejlesztett tárgyakat visszabonthatod elemeire.
2.A fejlesztett tárgyakat árverezheted piacon.

Jelenlegi állapot
20-as feletti szintigényű tárgyakat fejleszthetsz.

Leírás
Példák segítségével mutatom be az ötleteket.
1.Van egy 5-ös szintű Cullen puskád (érezd a realitást),amit csilliárdokból raktál össze,mert kellett a párbajokhoz.Időközben meggondoltad magad,mert elérted a 12124143. szintet,és szeretnél építeni.Nincs pénzed,eladnád a tárgyaidat,de az összes értéked az 5-ös szintű Cullen puskádban van.Mivel a fejlesztett tárgyak nem árverezhetőek,így szeretnéd visszabontani a puskát 243 alap Cullen puskára,amit újabb csilliárdokért értékesítesz a piacon.Ötletem ezt tenné lehetővé,és akkor ugye lehet cifrázni,hogy a fejlesztés költségeit nem kapod vissza,sőt még valamennyit fizetned kell a lebontásért,stb...

2.A szituáció ugyanaz,megint TE vagy a császár,és van egy 5-ös szintű Cullen balosod.Párbajozgatsz,stb,stb,stb,elpontozol,stb,stb,stb,és felesleges már a csodafegyver.Mit tehetsz vele jelenleg?Porosodhat a zsákodban,és dicsekedhetsz vele,hogy mekkora emperor vagy.Kettes számú javaslatom az lenne,hogy a fejlesztett tárgyak is árverezhetőek legyenek a piacon.
Ez ugye az alap ruháknál (pl. Zöld katonai csizma) nem megérős,mivel mindenki tudja fejleszteni bolti árral+fejlesztési költséggel számolva.
Azonban lássuk be,hogy egy 5-ös szintű Cullen puska nem mindenki számára adatik meg,és lehetne kaszálni rajta,meg vele is természetesen.

A két ötlet egymással valamilyen szinten összhangban van,mivel egyik a másikat némileg feleslegessé teszi.Kéretik véleményezni az ötleteket,kinek melyik szimpatikus/nem szimpatikus.

Köszönettel,
James

Visszaélések megelőzése


Vázlatrajzok


Érvelés
Hajrá Magyarország!

Nyilatkozat
Az ötlet megfelel a kritériumoknak? Igen/Nem
Az ötlet szerepel a korábban javasolt ötletek listáján? Igen/Nem
 

ricsumicsu

Vendég
Like

Támogatom.
Én azt hittem, hogy alapból így van, szóval jó lenne :)
 

Vendetta88

New Member
Támogatom

Sziasztok!

Támogatom ezt az ötletett, ha legalább nem is eladhatóak, legalább visszafejleszthetőek lehetnének a tárgyak. Nem ingyen kívánjuk, akár némi rögért vagy $-árért.
 

Kanyim

Well-Known Member
Mind a 2 ötlet jó és támogatom őket.

A visszabontás tombolásoknál tökéletes mert visszabontom és eladom őket külön-külön. Boltiaknál már neccesebb. Pl van egy 3asra fejlesztett bolti balosom, de hónapok alatt fejlődök és új balos kéne. Visszabontom, de 27db bolti balost nehéz elsózni szóval kb 50%-os áron utazó kereskedő aki felveszi. (bár legalább valami pénzt kapok)

A fejlesztett cuccok eladásánál talán könnyebb eladni egy 3asra húzott balost a piacon. De tombolásoknál is sokkalta poénosabb lenne pl fejlesztett cullan , deadwood kabikat látni a piacon :D
Tény az is tudna kicsi kuszaságot okozni ha nem jól csinálják meg a piacolást és nem lennének jól átláthatóak a fejlesztett cuccok.

Szóval én az eladást támogatnám. (de reálisan nézve a visszabontásra van több sansz. Jóval kevesebb meló az inno szempontjából egy visszabontást beállítani. pl a fejlesztési pénzt bukjuk és még néhány darabbal kevesebbet kapunk vissza. Bár ha túl drasztikus akkor ki bontana vissza értékesebb tombolás cuccokat?)
 

Red Dead James

Vendég
A saját ötleteimre reagálva,bár mindkettő ötlet megvalósítható,mégis a visszabontást látom reálisnak,ezt meg lehet röggel oldani,tehát ebből még haszon is származna.
 

Óriásfej

Member
Támogatom, s hozzá fűzni sincs mit.. Így kéne hogy működjön !!!
Csak ugye pénz hajhászatról szól a játék, így nem fog megvalósulni !!
 

Red Dead James

Vendég
Sziasztok,kérlek véleményezzétek az ötletet,így juthat el hivatalos úton is a fejlesztőkhöz!
(Privát üzenetben én már továbbítottam egy régebbi bétás fejlesztő ismerősnek az ötletemet,de nem ártana,ha a magyar játékosok felől is kapnának visszajelzést.)
 

peace09

New Member
Én is támogatom! Könnyen megvalósítható fejlesztésnek tűnik, és az se lenne baj, ha csak rögért lehetne elemeire bontani a fejlesztett tárgyat.
 

Bessy

Member
Támogatva.Habár sosem az volt a lényeg,hogy a felhasználók mit akarnak..De hátha eljut a fejlesztőkhöz az ötlet,és be is teszik :D