Mr. T.
THE DEVIL
hoppa mit adott 4860 bővítmény megtekintése
Szívesen.
hoppa mit adott 4860 bővítmény megtekintése
nekem is elképesztő gyakorisággal dobálja, főleg a 3,4%-os csodaládákatElvileg a vas veretes kazettát és a kék löttyöt ugyanolyan eséllyel dobja, mégis kazettát amit a bajszos is már csak duzzogva vesz át négyet kaptam kék löttyöt meg egyet sem. Nem értem minek kell azokat a kamu %-okat oda írni?
4861 bővítmény megtekintése
Még kalapokat vagy nyakasokat sem kaptam egyikből sem négyet, pedig azoknál van írva a legnagyobb %![]()

Úgy látszik se Postás Perry se senki nem tudja melyik szett mire jó :O
lehet nem is jók ezek azt azért nem írják le, mert akkor ki költene rá?Úgy látszik se Postás Perry se senki nem tudja melyik szett mire jó :O
Hat szerintem sehogy, nekem se mukodik.Telóról hogyan tudok egyszerre mindenkinek rakétát küldeni? Megj: a dupla katt nagyít kicsinyit ,töltöttem le double clickert az is csak nagyít és kicsinyít
Almás kütyüről működik csakTelóról hogyan tudok egyszerre mindenkinek rakétát küldeni? Megj: a dupla katt nagyít kicsinyit ,töltöttem le double clickert az is csak nagyít és kicsinyít
Esküszöm nem jön át az irónia ezekből a benyögéseidbőlKövetkező event mikor ?
Alig várom már az új szetteket

Nekem seEsküszöm nem jön át az irónia ezekből a benyögéseidből
Kicsit mintha egy ilyen károgó nyugdíjasra emlékeztetnél,aki mindig késztetést érez bekiabálni valamit a rendezvényen![]()