• Nem szereted a havat? Kapcsold ki:

Kibeszélő Függetlenség napja 2022

Bumburnyák

Member
Egy fejlesztésre ötlet. (Újra, hátha egyszer...) Ezt a 23 óránkénti küldést igazán meg lehetne változtatni napi egyszeri küldésre, mert így igazából semmi értelme ennek a 23 órás küldésnek. Remélem, megkapja, akinek kell, fogékony lesz rá és belátja, hogy valóban értelmetlenség.
 

Klar

Community Manager
Ex-Csapattag
Nos ismételten a kalandhz tartozó leírást hiányolom, szeretném tudni,hol, mikor , mit kell begyűjteni, de sehol nem találom a leírást.
Elnézést kérek a várakozás végett, a Csapatban bekövetkezett változások miatt húzódott el a szócikk létrejötte. Ezúton is köszönet @Mandarinrece kollégának, aki a csapatból való távozásának ellenére is besegített nekünk!

:up::lovetw:

Pereceket készít.
Köszönjük a jelzést, a 2.178-ban kijavításra fog kerülni a tárgy leírása.
 

Hunor.ck

Member
Személy szerint engem nagyon felbosszant, hogy 48 ezresben több "felesleges" dolog is van. 1000 kötvényért veszek újrakezdés italt, ami egy aktív játékosnak nagyon gyorsan összegyűlik. A fényes prémium kazetta sem vonzó egyáltalán, kötvényt se pazarolnék rá. A játékosok 99%-a úgyis szettet használ mindenhez. (erődharc, párbaj, munkák stb.) Ez az első eventem, aktív játékos vagyok, sok tűzijátékot gyűjtök és fogok tudni elvileg max 4db 48ezres építkezést csinálni csak tűzijátékból. Használok azért rögöt is elvétve, és ezek mellett azt látom, nincs sok értelme a 48 ezresnek. Inkább lenne drágább, vagy egy 5. építkezési opció ami szintén drágább, de akkor garantált, hogy értelmes dolgot nyit az ember.... 4x48 ezer tűzijátékból sokkal több 9 ezres építkezést lehet megcsinálni, aminek egyszerűen több értelme van, SAJNOS!!!!
 
Fent