2021 Függetlenség napi játék

Státusz
Nem lehet hozzászólni.

Sziszi93

Member
Sziasztok! :)

  • Világ: Florida
  • Tárgy: Hatékony tűzijáték tároló
  • Javaslat: Amikor a 600-as szakmai szint feletti receptek bekerültek a játékban sokáig minden event alkalmával megjelent a nagyon ritka csoportban a receptkönyv, mely a ritka, drágább recepteket tartalmazta. Később már csak elvétve jelent meg, utána pedig már egyáltalán nem... Ez sajnos nekem és több játékostársamnak is megnehezíti a szakma tovább fejlesztését... Ahogy látom most sem került a nyeremények közé. Mivel ezek a receptek munka során nehezen vagy egyáltalán nem találhatóak, a shopban a receptkönyv nem vásárolható meg, illetve az ott megvehető ládák sem tartalmazzák ezeket a recepteket, így nagy segítség lenne, ha a receptkönyv nem csak ezen, de a többi ünnepi játék alkalmával újra elérhető lenne.
Sziszi
 

Lon Wolf

Member
Világ : El Dorado
Tárgy : Hatékony tűzijáték tároló
Javaslat : A rakéták , és a szinek kerüljenek ki a nyereményből
 

Kuxy

Member
  • Világ: Kentucky
  • Tárgy: Hatékony tűzijáték tároló
  • Javaslat: Amit megváltoztatnék, hogy a tűzijáték tárolók legyenek megvásárolhatók UP boltban. Illetve ha elkészült egy építkezés akkor az a bal oldalon a Függetlenség napi ikonon jelezze, villanjon fel vagy valami, hogy egyből értesüljünk róla.
 

tavasz

Active Member
Sziasztok!
Floridára szeretném a nyereményt, ha nyerek.. :)
És a hatékony tűzijáték tárolót választom.
Van pár dolog amin változtatnék.
1. Rövidebb építési idő
2. az 1500-as építésből kivenném a szerencsedobozt és a szerencseládát!! Az ingyenesbe még csak elmegy, de senkinek semmire nem jó dolgok vannak benne amiért még rakétát is kell adni!
Mondjuk a vasveretest is kivenném, de ne akarjak már ennyit :)

Köszönöm a lehetőséget: tavasz :)
 

kuli

New Member
Világ: Világ 1
Tárgy:Hatékony tűzijáték tároló
Javaslat: Kötvények alkalmazása az építési idő lerövidítésére
 

Jane Foxx

Active Member
Világ: Mexico
Tárgy: Tüzijáték tároló
Javaslat: A Spenótkonzervet és a Bölcsesség italát a "Gyakori" jutalmak közé tenném. Az Energia doboz és Elsősegély készlet jöhetne a helyükre.
 

Vajnor

Member
Világ: Florida
Tárgy: Tűzijáték tároló
Javaslat: Véleményem szerint Az Újrakezdés italát, kisebb kategóriában javasolnám.
 

Cs. Tomi

Member
Világ : Mexico
Tárgy : Hatékony tűzijáték tároló
Javaslat : Elérhetővé tennéma UP Boltban a tüzijáték tárolókat.
 
El Dorado kormányzója Enzo di Rosetti, az idei függetlenség napjára úgy döntött, hogy az állam állja a tűzijátékokat. Nem az adófizetők pénzéből kerül kifizetésre a sok tűzijáték. Viszont, hogy az államról egy kis terhet levegyünk, szeretnénk egy kis támogatást kérni, hogy még nagyobb tűzijátékot tudjunk csinálni a hős polgárainknak. Ezért El Dorado kormánya pályázatot indít Hatékony tűzijáték tárolók közbeszerzésére. Reméljük összejön a közös célunk és minnél nagyobb táncoszenésmulatságt fogunk tudni adni a népnek.

Emellett mellékelném a személyes véleményem a rendezvényről és javaslatom: Elsősorban is.. ki venném az italt és a fényes prémium kazettát a 48.000-es nyereményből, átraknám az ingyenesbe. Másodsorban a 48.000-es nyeremény kivásárlási értékét csökkenteném 40.000-re. Nem utolsó sorban, de most még is utolsó sorban, csak El Doradon engedélyezném a függetlenségi eventet, ennek nagyon egyszerű oka van. El Dorado az egyetlen igaz független állam, bár Florida is jól áll miután felszabadítottuk CptMarci barátommal. Köszönöm szépen!
 

t.p.p.

A megmondó ember
Világ: El Dorado
Tárgy: Hatékony tűzijáték tároló
Javaslat: A rendkívüli kategóriából a ládák át kerülhetnének a gyakori kategóriába.
 
Világ: Világ 1
Tárgy: Hatékony tűzijáték tároló
Javaslat: A csizmák kerülhetnének eggyel lentebbi kategóriába, mert sokszor többször az 1500, mint a 9000
 

ritanemet

New Member
Florida
Hatékony tűzijáték tároló
javaslat: elözö evek szettdarabjai az utazo kereskedönel megväsärolhatoak legyenek havonta egyszer
 

Amistad

Active Member
Világ: Világ1
Tárgy: Hatékony tűzijáték tároló
Javaslat: Napi/Heti feladatok/küldetések, amivel tűzijátékot lehet szerezni
 

Gumibot

Member
Világ: Mexico
Tárgy: Tűzijáték tároló
Javaslat: Az újrakezdés itala, ami 1000 kötvénybe kerül, kerüljön át a"ritka" csomagok közé, ahol ott van jutalomnak az 1000 kötvény... mivel ugyanannyit ér mindkettő.
 

krisz1212

Active Member
Világ: Florida
Tárgy: Hatékony tűzijáték tároló
Javaslat:
1. Nagyon ritka kategóriában kicserélni a fényes prémium kazit sima prémium kazira (ok: fényesben olyan tárgyak vannak, amik már nem nagyon érnek semmit max 200K körüliek, mert igaz, hogy fényes, de sok van és semmire se jók, csak gyűjtőknek, kivétel ugyebár a 2 rajongói cucc, ameddig a sima prémkaziban ott van a Howdah, Arany toma, Távcsöves, Inno öv, Elefántpuska is a két új Legendás szettdarab mellé és ezért értékben többet érnek ezek a cuccok mint a sima prémkazi esetében, mert sokkal keresettebbek/frissebb gyűjtők is keresek még és vonzóbb lehet szerintem).
2. Szerencseláda/szerencsedoboz: mint a kettő a zöldben van, de eléggé "junk" kategória, egyiket legalább le lehetne tenni a szürkébe, hogy a zöldeknél ne mindig azokat nyitogassuk 1500 rakétáért.
3. És a legkézenfekvőbb: Olyan szetteket beletenni, ami ha nem is átugorja, de legalább picit megközeliti a jelenlegi legjobb szetteket, nem pedig olyanokat, amiket már a 2 éves szett is ver (Főleg irisre gondolok, ha iris szett akkor irin legyen a hangsúly, ne pedig minden máson irin kivül, mert ha arra jön a több sebzés akkor az kell mindenkinek, nem? :D)
 

Rubick

New Member
* Világ: Hawaii
* Tárgy: Hatékony tűzijáték tároló
* Javaslat: Az újrakezdés itala lehetne könnyebben elérhető :)
 
Státusz
Nem lehet hozzászólni.
Fent