2021 Függetlenség napi játék

Státusz
Nem lehet hozzászólni.

Klar

Community Manager
Ex-Csapattag
1604731_10152510584742427_5385261370092818822_n.png

Kedves Játékosok,

Az idei függetlenség nap alkalmából egy játékra szeretnénk invitálni benneteket. Ezen az eseményen az UP boltban nem elérhető a tűzijáték tároló valamint a hatékonyabb tűzijáték tároló.
  • Tűzijáték tároló (1250 tűzijátékot generál a Függetlenség napja eseményre, amit 11.5 óránként lehet begyűjteni):
    item_51482.png
  • Hatékony tűzijáték tároló (2500 tűzijátékot generál a Függetlenség napja eseményre, amit 23 óránként lehet begyűjteni):
    item_51483.png
Ezek a tárgyak nagyon hasznosak tudnak lenni, hiszen a teljes esemény idejére extra tűzijátékokat biztosítanak a felhasználói számára, akik így jelentős mennyiségű esemény valutához jutnak. Na, de következzen a lényeg, hogy lehet ezeket megszerezni akkor?

Csupán annyit kell tennetek, hogy ezen téma alá, hozzászólás formájában leírjátok, hogy melyik világon örülnétek legjobban ezen tárgyak valamelyikének és, hogy (mi is jól járjunk) mit változtatnátok meg ebben az eseményben. Fontos megjegyeznem, hogy bele kell írnotok melyik tárgynak szeretnétek a birtokosai lenni, mivel ez alapján dől el, hogy melyik játékos melyiket nyeri meg.

Mit tartalmazzon a hozzászólásod, hogy érvényes beküldésed legyen?
  • Azt a világot, ahol rendelkezni szeretnél a tárolóval
  • Azt a tárolót (tűzijáték tároló vagy hatékony tűzijáték tároló), amelyiket birtokolni szeretnéd
  • Egy olyan javaslatot, ami tartalmazza, hogy mit változtatnál meg az eseményben (dizájn, mechanika, jutalmak, szettek, építési idő stb)

line.png
Szabályzat
  • A játékon érvényesek a versenyszabályok.
  • A beküldéseket egészen 2021.07.09. 23:59-ig fogadjuk el, ezt követően a hozzászólások nem vesznek részt a játékban.
  • Világonként sorsoljuk ki a nyereményeket, több darab tárolót világonként, de minden világon megegyező számút.
  • A hozzászólások a nyereményjáték ideje alatt nem szerkeszthetőek, a beküldések nem nyilvánosak.
  • A nyerteseket legkésőbb 2021.07.11. 23:59-ig kihirdetjük és a táskájukba helyezzük az általuk nyert jutalmat.
    • A jutalom igényléséhez nem szükséges ticketet nyitni a Support rendszeren keresztül, a fórum hozzászólás alapján fogjuk odaadni.
    • Abban az esetben, ha egy játékos egy adott világot jelölt meg a hozzászólásában, akkor nem kérheti ezt másikra, ide fogjuk jóváírni a tárolót.
  • A játék minden regisztrált felhasználó előtt nyitva áll. A részvétel ingyenes.
  • Ezeket a játékszabályokat bármikor előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatjuk.
line.png

Gondold át jól melyik tárgyat választod, mert esélyeid függhetnek attól, hogy a többiek mit választanak. Mindkét tárgyból egy előre meghatározott számú kerül kisorsolásra azok között, akik azt választották. Érdemes kockáztatni a nagyobb tárolóért, vagy biztosra menni a kisebbért? De mi van, ha mindenki biztosra megy inkább?

Ha meg szeretnétek osztani a véleményeteket a játékkal kapcsolatban, akkor ezt ebben a kibeszélőben tehetitek meg.

A nevezéseket ne a kibeszélőbe küldjétek, hanem ezen bejelentő alá.

Sok tűzijáték rakétát és szerencsét kíván,
A The West Csapata
:lovetw:


right-element_graphic.png
 

Robert117

Legendary player (Retired)
  • Világ: Florida
  • Tárgy: Hatékony tűzijáték tároló
  • Javaslat: A saját, az előttünk és a mögöttünk lévő rangjának és pontjainak jelzőfelületének átszerkesztése, modernebb dizájnra illetve tömörebb, kreatívabb leírással.
 

Matuka.

Active Member
Világ: El Dorado
Tárgy: Hatékony tűzijáték tároló
Javaslat: Az MPI picivel több rakétát (illetve amilyen adott esemény van) adjon, ezáltal arra is megnőne az érdeklődés.
 

Mr. T.

THE DEVIL
Világ: Dakota
Tárgy: Hatékony tűzijáték tároló
Javaslat: az MPI teljes átdolgozása, felhasználóbarátabbá-tétele ( a kezdő játékosoknak is )
 

Cupcake

Active Member
Világ: Világ 1
Tárgy: Hatékony tűzijáték tároló
Javaslat: A 4. kategóriás Nagyon ritka jutalmak közül kerüljön ki Az újrakezdés itala, illetve a Fényes prémium kazetta. Ezek helyett 1000 és 2000 kötvényt tartalmazó levelet javasolnék. Ha valaki összegyűjti a szükséges tűzijátékokat az említett kategóriához, akkor ne italt és kazettát nyerhessen, mert valószínűleg nem örömében fog sírni annak nyitásakor. :rolleyes:
 

LordTony

Member
  • Világ: V1
  • Tárgy: Hatékony tűzijáték tároló
  • Javaslat: Az event idején lehetne a térképen véletlen helyen generált, az esemény témájához kapcsolódó objektumok. Megtalálásakor rákattintás után apró jutalmat adna, és adott időközönként újra legenerálódna valahova. Egy egyszerű tűzijátékkal lehetne megoldani legkönyebben, hiszen az kötetlenül, bárhol megjelenhetne a térképen. Linkelek egy képet, igaz, itt nem csak a fények vannak.
    firework.png
 

Sagrada

Active Member
Világ: Florida
Tárgy: Hatékony tűzijáték tároló
Javaslat: Több "levél" bevezetése! Pl: Arany levél, Fekete levél. Tehát lehessen több kötvényt nyerni, többféle kiszerelésben!
 

Attilaxxx17

Member
  • Világ: Florida
  • Tárgy: Tűzijáték tároló
  • Javaslat: A vasveretes kazetta kerüljön át egy alacsonyabb kategóriába.
  • Több Tűzijáték az erődharcokon. (ezzel ösztönözve az embereket harcra járni és a kevesebb létszámú világokon is jobb lenne ha a létszám miatt nem pár száz Tűzijáték lenne a jutalom)
  • ezen kivül ha dupláját fizeted ki az adott rög vagy Tűzijátéknak ,akkor választhass egy tárgyat az adott táskából és annak a duplája legyen a valószinüsége ,hogy megkapod.
 

IQOS

New Member
  • Világ: Mexiko
  • Tárgy: Hatékony Tűzijáték tároló
  • Javaslat: Véletlenszerűen adott tárgyak régebbi Függetlenség napi eseményekből. (pl Revere)
 

szölőcukor

Well-Known Member
Világ: El Dorado
Tárgy: Hatékony tűzijáték tároló
Javaslatok:

Kezdjük először a szettekkel. Első ránézésre, aztán számolgatás után is azt mondom, hogy van két darab értelmesnek mondható új szett, a Benjamin Kent és Benjamin Rush szetteket viszont kerinek/piacra fogom dobni alapáron egyből. Egyik mögött se látok semmilyen elképzelést, kivéve azt, hogy minden Függetlenségnapi eventen 4db új szett jön, hát akkor rakjunk még oda kettőt. A két erődharcos szett picit más tészta, az alap koncepcióval egyetértek, miszerint kell a játéknak egy tank szett támadásra, ami a Wilson lett ugye. Mivel az 5-ös szettbón elég rossz, ez arra készteti majd a játékosokat, hogy bontsák meg a Kodiak szettüket, és viseljék a teljes szettet. Ez az elképzelés alapból elfogadható, hiszen kevesebb ellenállás, és a tankok is hátha sebeznek valamit.... Viszont ehhez pedig túl gyenge lett a szett, hogy a Kodiak erejével felvegye a versenyt. Kevés ÉP, kevés rejtőzés, személy szerint maradok a Cortinánál támadásra is. Samuel Adams, ultragyenge iris szett, random számokkal. Miért jobb egy 2019es Phoebe fényévekkel, mint a 2021es erődös iris szett? Elszaladt a ló a szettekkel, már a Kapitány-Uniós-Cortina hármas is brutál erős, viszont attól nem lesz jobb, hogy most visszafejlődünk.
Ezek a meglátásaim a szettekkel kapcsolatban, szóval a javaslatok röviden; Benjamin Kent lehetne futós, Benjamins Rush lehetne MPI-s, Wilson adjon picit több pontot, ahogy a Samuel Adams is.

Eventes fegyószett: Mindkét jobbos találati esélyt ad, az egyik adhatna tapasztalatot, vagy fizetséget pl

Jutalmakkal kapcsolatban, MPI adhatna felőlem 5x annyi tüzijátékot is, ha jól tudom ilyenre már volt is kezdeményezés az Ötletelő thread-ben.

Ami még egy hatalmas plusz pont lenne, ha látnám, hogy mennyi ponton áll az első az event alatt. Elég frusztráló, amikor 4. helyen állok, 300 rögért cserébe 3. lehetnék, de lehet az első már 4000 röggel előttem jár, annyit meg nem akarok elkölteni. Ezáltal ha nem vezeted egyből, csak találgatni lehet, hány pontjál jár a leendő eventgyőztes.

Emellett, az erődharcokkal kapcsolatban a következő javaslatom lenne: Ne akkor kapjon több rakétát, ha meghal, hanem ha Online a harc ideje alatt. Jelenleg a 40. körben arról szólnak a harcok, hogy mindenki fut halni +1000-1500 rakétáért, amit a játék kényszerít ki belőlünk. Sokkal jobban díjjazná a játékost a játék, ha az Online erődharcosok kapnának több rakétát, nem a halottak.

Köszi, ha elolvastad

Abigél
 

Vaimo

Veteran Member
Sziasztok

Világ
: Florida
Tárgy : Hatékony tűzijáték tároló
Javaslat : építési idő lerövidítése jelenleg 480 tűzijáték. lehetne fele árban is , mert drága. 240 elég lenne.
 

Etheryon

Veteran Member
Speed győztes 2022
  • Világ: El Dorado
  • Tárgy: Hatékony tűzijáték tároló
  • Javaslat:
    • A jutalom járhatna az építés megkezdésekor, mert számomra egy kicsit zavaró hogy a végén adja. Ha megoldható akkor a felugró ablaknál lehetne a tűzijáték az első opció? Többször is előfordult hogy majdnem rögért váltottam nyitást, habár ez főként a figyelmetlenségemből adódik, de nagyon tetszene ez a változtatás. :)
    • Az MPI (illetve a párbaj is) érhetne több tűzijátékot, mivel főleg az MPI esetében fellendítené a meglévő játékosállományt. Úgy gondolom a jelenlegi 30-50 jutalom nem elég motiváció,hogy hosszú perceket,akár órákat is várakozzunk egy-egy játékra.
    • Szettekkel kapcsolatban: értem hogy a kapitány-cortina túl erősre sikerült, de ha már így alakult,akkor nem lehetne,hogy az érkező szettek legalább olyan erősek legyenek? Nem azt kérem hogy erősebb legyen az új generációs szett/szettek, csak annyit hogy fel tudja venni a versenyt a már játékban lévővel, ne a 2019es erősség köszönjön vissza.
  • Köszi, hogy elolvastad :D
 

podw

Member
Világ: Florida
Tárgy: Hatékony tűzijáték tároló
Probléma: A jelenlegi erődharc jutalmazása szerintem nem jó, sajnos nem a harcra veszi rá az embereket, hanem csak a részvét és a halál fontos.
Javaslat: Rakéta x6 résztvevők száma + a kapott kötvény 150x jobb megoldás lenne, és rávenné az embereket a hatékonyabb harca.

Podw
 

*-Krisz-*

Member
  • Világ: Georgia
  • Tárgy: Hatékony tűzijáték tároló
  • Javaslat: a nyerhető szettek, szett darabok jelentős részét átraknám másik kategóriába. A rendkívüliből a kalap, nyakasokat a gyakoriba, a ritkából az öveket, csizmákat a gyakoriba. Illetve a nagyon ritkában kezdenék valamit azzal, hogy kb. alig van esély értelmes szettet nyerni onnan pedig, ha valaki röggel játszik az nem olcsó mulatság, de szerintem sokan még rakétával se nyitják azt mert van kb, 16,8% esélyük(ha az adott ló/fegyver szállítót is ide vesszük akkor is 22,4) hogy szettet nyitnak(amiből legtöbbször 1 vagy akár 2 szett is haszontalan).
    Szerintem sokkal többen költenének az adott eventekre, főleg régebbi világokon is(ha sikerül épp értelmes szetteket összehozni), ha nagyobb esélyekkel lehetne nyerni a jobb dolgokat, mivel a legtöbb ember úgyis fejleszteni akarja a szetteket.
 
Státusz
Nem lehet hozzászólni.
Fent