Archivált EVENTEK Újragondolása

Státusz
Nem lehet hozzászólni.

DeletedUser17202

Vendég
Tistelt inno tagok és játékosok.

Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele de aniyira bosszantó hogy 1 évben van 8 event és ami januárban király cucc volt az októberrben már csak középszerű cuccá válik és jövő tavassal már megint nem ér semmit, mert kijött 2 jobb szett annál. Pl erődharcra iris szett volt bart sokáig aztán később shawnee le szinte egymás után, majd pat garret a z akkoriban legjobb egészen 3 hónapig mert jött az amish. most meg jöna murrietta. de sorolhatnám tovább a példákat.

Én szerintem kitaláltam egy általam elég jó ötletnek tartott event stratégiát:

Évente 1 event.
ez célszerű karűcsony tájára szrintem, vagy az év bármely idejére amikor inno tervezne :D
a szokásos 2 megszerezhető és 1 ingyenes helyett pedig 5 szett és 1 ingyenesen begyűjthető szetet bevezetni.
az 5 szett pedig tartalmazna mondjuk 1 épes erődharcos szettet 1 iris erődharcos szettet, 1 pb lövős szettet és 1 pb ütős szettet. továbbá a maradék 1 pedig ami még használható jelenleg amit használnak emberek az az építős szett és a keris szett.

Pl:
2019 karácsony:----------------------------------------------2020 karácsony ( ruhaszett állatszett fegyverszett)
Érkező szettek:-----------------------------------------------Érkező szettek ( ruhaszett állatszett fegyverszett)
-iris erődharcos szett----------------------------------------Iris erődharcos szett ( ruhaszett állatszett fegyverszett)
-épes erődharcos szett--------------------------------------épes erődharcos szett ( ruhaszett állatszett fegyverszett)
-ütős pb-s szett------------------------------------------------ütős pb-s szett ( ruhaszett állatszett fegyverszett)
-lövős pb-s szett.----------------------------------------------lövős pb-s szett ( ruhaszett állatszett fegyverszett)
-keris szett------------------------------------------------------építős szett ( ruhaszett állatszett fegyverszett)

Ez egy kis vázlat nagyjából hogy nézne ki.

Az hogy ugye 1 event van 1 évben ugyebár 1 eventgyőzelem van csak. Ezt viszont kompenzálhatná az inno azzal hogy nem 1 event győztes fegyverszettet ad hanem mondjuk 3-t.

pl:
2018 as évben eventen első helyezést elérő személy: kap egy legjobb fegyverszettet ami nem a elenlegi 0,07 et ad tulipontokban hanem mondjuk 0,08 vagy 0,09 sebzésben meg mondjuk 2,4 szintenként

2018 as évben eventen második helyezést elérő személy: kap egy kicsit gyengébb fegyverszettet. Ha az első 0,09 et kapott tulikba akkor ez 0,08 és a képességek kicsit gyengébben. sebzés szintenként pedig 2,3

2018 as évben eventen harmadik helyezést elérő személy: kap egy viszonylag erős de az első kettőtől gyengébb balost amivel azért még mindig jól lehet sáfárkodni :) sebzésben pedig szitén 2,3 szintenként. képességben kevesebb mint a másodiké, de nem sokkal :)

Nemtudom hogy ez megvalósítható lehet e de ha igen akkor jelezd hogy jó a téma és érdemes lehetne továbbítani a felsőbb vezetésnek a tervezetet, hátha meghalgatásra kerül a dolog és megvalósításra. Szerintem ezzel sokan vagyunk így hogy nem jó a sok event.

szabad like olni és hangoztatni világokon :)
 

krcsirke

el pollo diablo
Bármilyen elgondolásnak, elképzelésnek helye van. Maga az eventek jelenlegi rendszere alapján nem csökkenés, inkább növekedés volt tapasztalható, amit lehet jónak, illetve rossznak tekinteni. Mivel a játék F2P modell alapján van, így valamiből kell a bevétel, régen elég lehetett a prémiumok, ma már az eventek ezek. A játékban nagyjából 4 fő kategória van, amire lehet szetteket kiadni: párbaj, erőd, mpi, munkák. Persze lehet sebességet adó szettet is létrehozni, illetve egy-két kisebbik részre erőltetni (keris, építős, terméket, pénzes, tps, stb) de mivel sok event van, hamar átmegyünk egy körön, hogy kénytelenek akár az adott évben új erődös vagy párbaj szettet létrehozni a bevétel érdekében.
Reméljük viszont, valamilyen formában eljut majd hozzájuk, hogy tovább tartsanak bizonyos szettek használati ideje, ne kelljen fél évente ruhatárat cserélni.
 

Adam.d666

Member
Én személy szerint már régóta szajkózom, hogy kimondottan irritáló ez a rengeteg event a rengeteg szettel. Ráadásul nem elég a sok alap event, még jönnek a hógolyó, páva toll, töklámpás, stb. gyűjtögetős játszmák is. Tulajdonképpen érdemleges játékra (termék és pénz gyűjtés, mesterség húzás, kalandozás, ...) már majdhogynem idő sincs, ha valakinek fontosak az eventes tárgyak. Persze az eventek során is egyre kevésbé jönnek értékesebb tárgyak, 800 rögös lehetőségnél nevetségesen felesleges tárgy és persze hogy többször is azt dobja fegyver/lószett helyett! :D
Az "ingyenesen" begyűjthető szettre is már csak akkor van esély, ha az ember 600 rögért/kötvényért megveszi a nagy kosarat, vagy ha éjjel-nappal melózik prémiummal 100 aktív baráttal az egész event során.

Tehát összegezve, hónapról hónapra egyre inkább halad a játék a rögözés felé. Lassan elér egy olyan szintre, ahol már csak azok fognak tudni boldogulni, akik hajlandóak komoly összegeket fordítani a játékra. Csakhogy egyszer ők is meg fogják unni. :)

Támogatom az ötletet! :)
 

csacsi2

Member
Innen is látszik, kivétel nélül mindenkinek tele van a töklámpása az eventekkel :) nincs hozzáfűzni valóm az említettekhez csak annyi hogy ha az inno ezt akrja akkor ez lesz! Bolti ruhák semmit sem érnek mára, ellenben olyan értéken vannak amik megtalálhatatlanok (legalább be kellene venni az inflációs szetteket a találásba...... Rögösöknek megmaradhatna a tárgyfejlesztések, de már azt sem éri meg mára megtenni. Nem hinném van választási lehetőségünk! Nem lenne gond a rögözéssel sem ha az emberek nagyobb hányada tudna költeni egy internetes játékra magyarországon...
 

Mr. T.

THE DEVIL
Nem lenne gond a rögözéssel sem ha az emberek nagyobb hányada tudna költeni egy internetes játékra magyarországon...

Szerintem az emberek nagyobb hányada ne egy online játékra költse a pénzét.. van annak bőven máshol helye is..

A többivel visszamenőlegesen egyetértek, bár az 1 event + 3 jutalom legyen résszel annyira nem.. akkor inkább legyen több event, de cuccok nélkül.. valami más jutalommal vagy akár egy speciális event, ahol nyerhetsz cuccokat is.. mondjuk attól függően, h te éppen MPI-ra/Erődharcra/melóra akarsz jobb felszereléseket..
 

csacsi2

Member
Szerintem az emberek nagyobb hányada ne egy online játékra költse a pénzét.. van annak bőven máshol helye is..

A többivel visszamenőlegesen egyetértek, bár az 1 event + 3 jutalom legyen résszel annyira nem.. akkor inkább legyen több event, de cuccok nélkül.. valami más jutalommal vagy akár egy speciális event, ahol nyerhetsz cuccokat is.. mondjuk attól függően, h te éppen MPI-ra/Erődharcra/melóra akarsz jobb felszereléseket..

Az Innogames oldaláról nézve értelmeztem, valamiből nekik is élni kell :D
 
Státusz
Nem lehet hozzászólni.
Fent