Továbbítva Erődharc

apabarat

Veteran Member

Frissítés – Erődharc újragondolva: Tokenek, Képességek és TP-fejlesztés

Kedves Játékosok!
Az erődharcok az egyik legikonikusabb részei a The West világának, azonban az utóbbi időben kevesebb figyelmet kaptak, mint megérdemelnének. A közösség visszajelzései alapján most új életet lehelünk ebbe a játékelembe!

Újdonság: Erődháborús Token rendszer

Mostantól minden erődharc után teljesítményalapú token jutalom jár, a játékos harc közbeni hozzájárulása alapján. A kiosztás során az alábbi szempontokat vesszük figyelembe:

• Sebzés
  • Aktiv körök
  • Elkerült találatok
  • Találatok száma
  • stb

Tokenek neve: Erődharci Token (EHT)
Token mennyiség: xy token/harc – teljesítménytől függően

Új: Token Shop – Képességfejlesztés

A tokeneket a vadonatúj Erődszentély boltban lehet beváltani, ahol 4 különleges, fokozatosan fejleszthető képesség áll rendelkezésre:

Képesség neveHatásSzintekToken költség
Vadnyugati Ösztön+2% / +5% / +8% esély kritikus találatra3/...50 / 100 / 200...
Vasakarat+3 / +6 / +10 sebzéselkerülés3/....50 / 100 / 200....
Cseroki Gyógyítás+5% / +10% / +15% gyógyító hatás3/...50 / 100 / 200...
Kitartó Lövész+2 / +4 / +6 plusz sebzés3/....50 / 100 / 200...

A képességek csak erődharc során aktívak és nem halmozhatók más buffokkal.

Fejlesztett Tapasztalatjutalom (TP)

A TP jutalmak újraszámolásra kerültek, hogy arányban legyenek a befektetett idővel és erőfeszítéssel. A bónusz értékek növekedtek:

• Alap TP bónusz: +30%
  • Győztes oldal extra: +15%
  • Személyes kiemelkedő teljesítmény bónusz: +5–20%

Képességeken lehetne módósitani harconként hányszor lehessen aktiválni vagy hasonló.​

Kellene már valami új az erődharc résznek is :D!

@apabarat Nem megsérteni szeretnélek, de szerinted amikor arra nem képesek hogy frissítsék a Veterán bolt tárgyait vagy alapvető és régen elavult dolgokat nem fejlsztenek akkor fognak egy totálisan új dolgot létrehozni? Ez az ötlet igényel sok megerőltetést, és nincs leírva hogy miért kellene.

Legalább ötletel és próbálkozik..

Ennyi erővel ennek sincs sok értelme..

@apabarat Nem megsérteni szeretnélek, de szerinted amikor arra nem képesek hogy frissítsék a Veterán bolt tárgyait vagy alapvető és régen elavult dolgokat nem fejlsztenek akkor fognak egy totálisan új dolgot létrehozni? Ez az ötlet igényel sok megerőltetést, és nincs leírva hogy miért kellene.
Sajnos igaz barmi amihez nem két napi munka szükséges nem hiszem hogy megvalósul már a játékban .
Sajnos nem is arra fókuszálnak hogy az elavult dolgokon javítsanak pld
Párbaj erődharc .
Számomra ez a 15s dolog nem valami szórakoztató. És lehetne inkább fő t.p farmolas párbaj és erődharc alapú.
Új szetteken kívül nem tudom elképzelni hogy változzon valami a jatekdinamikan.
(De ne legyen igazam) :D

Legalább ötletel és próbálkozik..

Ennyi erővel ennek sincs sok értelme..
Nem kötekedésnek szántam, ez a valóság. Igen, meglehet hogy nincs annak se sok értelme amit megírtam, de látható hogy a játékban az egyetlen dolog amivel még foglalkoznak azok a szettek és azoknak megcsinálása. Ez nagyon egyszerű, és kivitelezhető.

Legalább ötletel és próbálkozik... értem, és értékelem is a szándékát, de miért? Ötletekből tele van a tárház, megvalósítás nulla.
Én segíteni akartam neki ezzel, hogy az idejét ne szánja olyanra ami láthatóan sok éve nem vezet semmire. Tényleg várunk hatalmas lépéseket ennyi év után ha kis lépések sincsenek? Akkor vagyok jó ember ha támogatom őt abban ami láthatóan nem vezet sikerre, vagy akkor ha elmondom neki hogy felesleges és legalább nem pazarolja erre az idejét?

Millió ötletet le tudnék írni kicsitől nagyig hogyan lehet jobb a játék, de miért tegyem ha nyilvánvaló hogy még rá se néznek szinte?
Az innogames nem akar foglalkozni ezzel már ahogy látható is, ha valaki így nem élvezi a játékot akkor miért játszik? Ne várjunk még éveket és évtizedet a változásra. Minden játékos tudna írni ötletet, biztos vagyok benne. Sőt!
Egy normális helyzetben nem is kellene hogy írjunk, hanem ők tudnák maguktól mit kellene tenniük. Lehet tudják is, de az is biztos hogy nem teszik. :)

@apabarat Félreértés ne essék, értékelem a munkádat , ötletedet és a gondom nem ezzel és nem veled van. A gond azzal van, hogy ötlet rengeteg és nincs senki aki meg is csinálja ezeket. Ezek olyan módosításokat igényelnek ami több a minimálisnál és még a minimálisat is nehezen csinálják meg.

Erődharc szett sebzésre nem Murri és Kapitány kell, hanem Sousa, Langdon, Davis mondjuk.
nem vagyok régi erődharcos mivel 2025.04.15-től játszom a jelenlegi karakteremmel és a korábbival (amit kizártak :D) 2025.02 közepétől de ahogy eddig észre vettem a Kapitány cuccom (támadó szett) sokkal eredményesebb mint a Davis ami kombinált szett mivel támadáshoz és védéshez is használható ... a J.Langdom és Sousa szett bizonyára hasznos erődharchoz de nem lehet szerezni a piacon mivel nincs :D :D :D ... mert egyesek agyonra fejlesztik a szetteiket és ha azt vesszük alapul hogy egy 2 szint eléréséhez 9 db kell bármelyik darabból akkor látható hogy hipp-hopp elfogynak ... egy 3 szinthez 27 darab kell a 4 és 5 szintekről meg ne is beszéljünk ... én magam is keresek J.Langdom vagy Sousa szettet ha neked van Bandit akkor szívesen vásárolok tőled kivéve ha épp fejlesztésben vagy :D mert akkor nyilván nem adsz egyet sem :D :D :D ... vagyis hiába jó szett erődharcra ha nincs!!!!!!!!!!!!!!

hogy miért kellene? például a játékélmény fokozása miatt :D :D :D .. és ez mindenre is igaz ...persze világos hogy a játék jelenlegi állapotához való hozzáprogramozás bizonyára igen sokba kerülne ... de már AI programoz számos helyen úgy ahogy ember nem lesz képes soha ... 1000 soros kódolásokat összerak néhány másodperc alatt akkor mi is a probléma??? szándék és akarat ... ennyi az egész ... van vagy nincs ... és ez mindenre is igaz!!!!

Nem kötekedésnek szántam, ez a valóság. Igen, meglehet hogy nincs annak se sok értelme amit megírtam, de látható hogy a játékban az egyetlen dolog amivel még foglalkoznak azok a szettek és azoknak megcsinálása. Ez nagyon egyszerű, és kivitelezhető.

Legalább ötletel és próbálkozik... értem, és értékelem is a szándékát, de miért? Ötletekből tele van a tárház, megvalósítás nulla.
Én segíteni akartam neki ezzel, hogy az idejét ne szánja olyanra ami láthatóan sok éve nem vezet semmire. Tényleg várunk hatalmas lépéseket ennyi év után ha kis lépések sincsenek? Akkor vagyok jó ember ha támogatom őt abban ami láthatóan nem vezet sikerre, vagy akkor ha elmondom neki hogy felesleges és legalább nem pazarolja erre az idejét?

Millió ötletet le tudnék írni kicsitől nagyig hogyan lehet jobb a játék, de miért tegyem ha nyilvánvaló hogy még rá se néznek szinte?
Az innogames nem akar foglalkozni ezzel már ahogy látható is, ha valaki így nem élvezi a játékot akkor miért játszik? Ne várjunk még éveket és évtizedet a változásra. Minden játékos tudna írni ötletet, biztos vagyok benne. Sőt!
Egy normális helyzetben nem is kellene hogy írjunk, hanem ők tudnák maguktól mit kellene tenniük. Lehet tudják is, de az is biztos hogy nem teszik. :)
egyébként egyetértek veled abban hogy sokat nem érdemes várni .... igazából inkább az életre koncentráljunk és ne a játékra!!! szomorú hogy sokan ezzel verik el az életük nagy részét aztán miért is???? .... pont a semmiért!!! :D :D :D ...

hogy miért kellene? például a játékélmény fokozása miatt :D :D :D .. és ez mindenre is igaz ...persze világos hogy a játék jelenlegi állapotához való hozzáprogramozás bizonyára igen sokba kerülne ... de már AI programoz számos helyen úgy ahogy ember nem lesz képes soha ... 1000 soros kódolásokat összerak néhány másodperc alatt akkor mi is a probléma??? szándék és akarat ... ennyi az egész ... van vagy nincs ... és ez mindenre is igaz!!!!
Nem... szerintem nem elég a szándék és az akarat ha cselekvés nincs.

Tegyük fel hogy baleset volt, a kiérkező mentős pedig nem akarja megmenteni az illetőt. Te ott állsz szélen, tudod mit kellene tenni és akarod is, viszont nem vagy orvos így nem engednek a közelébe sem.

Drassztikus példa, hirtelen ez jutott eszembe. Fordítsuk le!

A Westen olyan helyzet van régóta ami romlik. (Sérült) A fejlesztők nem akarják a helyzetet menteni, te pedig nem tudod mert nem vagy ott fent velük. (Akkor sem ha tudod mi hiányzik és hogyan) Szeretnéd a változást és fejlődést, de nem tudsz mit tenni... Az eredményt inkább nem mondom ki.

Nem gyakori, de biztos történt már olyan valahol mint a fenti példa... szóval az akarat kevés... részedről is kevés szélről akarni ha nem vagy ott, és még részéről is kevés lenne az akarat ha semmit nem tenne.

Vissza
Fent