Archivált Erődök domborzata, Tereptárgyai

DeletedUser17014

Vendég
Összefoglaló
Egy kicsit izgalmassá tenni az erődharcokat domborzattal és tereptárgyakkal

Jelenlegi állapot
Most az erődök egy nagy síkságon helyezkednek el. Kopár füves részen.

Leírás
Arra gondoltam hogy rakhatnánk be az erődök mellé különböző tereptárgyakat amik segítenének a kitérésbe. pl: Sziklás vagy erdős részek amik segítenek hogy ne lehessen olyan könnyen eltalálni azokat akik az erődön kívül vannak. (maguknak a képességeknek is lenne így értelme gondolok itt a rejtőzésre kitérésre stb...)

Aztán ezzel összhangba a domborzaton is lehetne változtatni. Mélyedések, dombok, hegyek, hasadékok. Ezek növelnék a támadási képességeket, és könnyeben is el lehetne találni az illető. Pl: Aki a dombtetőn van az jobban tud célozni jobban rálát az ellenfélre, igaz rá is többen rálátnak. A mélyedésbe pedig nem látnak rá annyian de könnyeben is eltalálhatják őt.

Ha megnézitek akkor minden erőd máshol helyezkedik el. Mindegyiknek más lehetne a domborzata. (Voltak akik megemlítették hogy random legyen a pálya, mindig más. Valamilyen szinten lehetne benne egy kicsi randomitás is pl: a harcok után A terep maradna de a tereptárgyak helye megváltozhatna. Persze ez még nagyobb munka lenne így de így tényleg még izgalmasabb lenne :) )

Visszaélések megelőzése
Visszaélésről ebben az esetben nem lehet beszélni.

Vázlatrajzok


Érvelés
Ez nagy újítás lenne. Sokkal élvezhetőbb lenne a harc. Nem csak a 100 szint felettiek tudnának kitartani egy harcban sokáig hanem a kisebbek is. Nagy hangsúly lenne a harc előtti felkészülésre. Merről támadjunk, miért előnyös, mi a hátránya, milyen harcosok jönnek? Nem csak egy sablon lenne az egész erődharc hanem komoly előkészület lenne előtte. Nem lenne feltétel a nagy létszám. Az irányítónak nagy szerepe lenne. Bár tényleg Nagy munka a fejlesztőknek de megérné és így többen járnának harcra.

Nyilatkozat
Az ötlet megfelel a kritériumoknak? Igen/Nem
Az ötlet szerepel a korábban javasolt ötletek listáján? Igen/Nem
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

t.p.p.

A megmondó ember
Nekem kifejezetten nagyon tetszik az ötlet, mert akik már megunták az erődharcot, egy ilyen úításal nekik is megjönne a kedve, mert sokkal érdekesebb lenne :)
 

DeletedUser6375

Vendég
Nekem is tetszik. Sokkal izgalmasabbá tenné a harcot és talán nem lennének annyian offok, hanem tényleg játszanának.
 

DeletedUser

Vendég
Ezaz

Ez egy nagyon jó ötlet. Eddig hogyhogy nem jutott senkinek az eszébe? Végre valami ami a kisebb szintű játékosoknak is kedvez, sőt a katona karakterek is ki tudják használni a képességeiket. Valamint sokkal érdekesebb lenne. Sőt nem kellene több tucat kis és közepes játékos egy csapat nagy szintű játékos ellen akár támadnak akár védenek, meglenne a lehetőség a győzelemre a kisebb vagy gyengébb csapatnak is.
 

DeletedUser17053

Vendég
Jó ötlet :)

Támogatom az ötletet, érdekesnek hangzik :) Biztos vagyok benne, hogy többen jönnének harcokra.
Bár nem értem ez miben segítene a kisebb játékosoknak a nagyobbak ellen, hisz ahogy a kicsiknek, úgy a nagyoknak is megvannak ezek a tereptárgyak, ők is bújhatnak vagy felállhatnak a dombra ahonnan mindenkit látni.
 

Kenneth G

Kroki-fan
Érdekesnek érdekes, de ha nem random generálja, akkor elég egy pár taktika, és megint laposak lesznek a harcok.

Ha megnézitek akkor minden erőd máshol helyezkedik el. Mindegyiknek más lehetne a domborzata.

Az kéne, hogy véletlenszerűen létrehozza a domborzatot, tárgyakat stb., mert ha ugyanaz, még elején érdekes, de később megint ugyanazok a harcok lesznek.
 

DeletedUser16471

Vendég
Támogatom!

Gratulálok az ötlethez! Végre egy olyan újítást kapna a játék, ami valóban érdekes és fordulatot hozna a megszokottba.

A játék haldoklik. Ezzel szembe lehet nézni, vagy le lehet tagadni. Tucatnyi ilyen kaliberű újításra lenne szükség ahhoz, hogy a West fennmaradhasson.
Nem csak erődharcok terén, hanem szerte a játékban.

Abba kéne hagyni minden második játékos kizárását és helyette mindent megtenni azért, hogy gyarapodjon a játékos állomány.
Ez pedig hatalmas előrelépés lenne a játék vérfrissítése szempontjából.

Az új kalandsorok és az évi 800 event nem fogja önmagában itt tartani a játékosokat és újakat bevonzani...

Még egyszer gratulálok az ötlethez, és őszintén remélem, hogy megvalósítják. Létfontosságú lehet a játék szempontjából. :cool:
 

DeletedUser17014

Vendég
Érdekesnek érdekes, de ha nem random generálja, akkor elég egy pár taktika, és megint laposak lesznek a harcok.



Az kéne, hogy véletlenszerűen létrehozza a domborzatot, tárgyakat stb., mert ha ugyanaz, még elején érdekes, de később megint ugyanazok a harcok lesznek.


Jogos át is írom, de azért a lényege meg kell hogy maradjon mert valamilyen szinten valósághűnek kell lenni-e. Vagyis egy hegy mellett levő erődnél nem síkságon folyik a harc, hanem hegyes terepen. Ám az más tészta hogy egy kicsit meg lesz változtatva a terep. Ám ezt tudni kell a támadó, meg a védőfélnek. Ezzel az újjítással lenne értelme a kétoldalról való támadásnak is. Változatok a határtalan ég. ;)
 

Kenneth G

Kroki-fan
Am ezzel az ötlettel azt is lehetne eredményezni, hogy termékek felhasználásával át lehetne alakítani a terepet pl. ásóval, barikád építése fa, kő stb.
 

DeletedUser17014

Vendég
Komolyan senki sem csinál semmit ezzel az ötlettel? Ez hihetetlen. Van aki beleöli az időt de még csak nem is értékelik a supportok. Ez elgondolkodtató. :(
 
Fent